Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

η αλλη αγακλία με τον αντρα της και δίπλα δίπλα τα λαπτοπ

επ όλα κι όλα! 1ον δεν βάζουμε τα λαπτοπ πάνω μας! 2ον έχουμε ντέσκτοπ (2 ο καθένας) σε δίπλα δίπλα γραφεία...

στις αγκαλιές... δεν χωρούν τα λαπιτόπια και τα τσιπάκια :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Pou phge h Aggelina?

Έχω καλά νέα πάντως... έχοντας δώσει xozal μισή ώρα πριν ξεκινήσουμε διαδικασία ύπνου, ρίχνοντας πολύ ζεστό νερό στο κεφάλι της μικρής την ώρα του μπάνιου, βάζοντας βαζελίνη κάτω από τη μυτούλα που έχει κοκκινήσει από το σκουπισμα και από πάνω τη μαγική αλοιφή της phealth... το μωρό μου κοιμάται ήρεμα και απρόσκοπτα!

Η πρώτη κρυάδα ήταν. Θα περάσει. Δε ξέρω στη παρούσα φάση νιώθω αμήχανα, και δε μπορώ να ενσωματοθώ στη παρέα. Ασε που έγινα κουρέλι απο τη προπόνηση και με βλέπω να τη κάνω σε λίγάκι.

gioli, καλώς ήρθες!

εγώ συμφωνώ σε αρκετά μαζί σου και σε κάποια διαφωνώ...

αλλά το θέμα δεν είναι αυτό (θα συμφωνήσω με την άρια), φαίνεσαι καλό παιδί (απ' όσα μπορούμε να καταλάβουμε όλοι μας πίσω από τις οθόνες των κομπιούτερ)... κι αυτό για μένα είναι αρκετό...

μπας και νομίζεις ότι όλες μας εδώ μέσα συμφωνούμε σε όλα και ταιριάζουμε σαν δυο σταγόνες νερό...?:rolleyes:

Διαφημίσεις

Xthes to vradi pali...me ponaei to afti mou. Simera mou leei i paidiatros otitida ( Fifth time since Nivember, n min ksexniomaste) kai mou to ksefournizei...prepei na analogistoume to endexomeno tis epemvasis, gia na mpoun solinakia sta aftia.

Den eimai kala, filenades. Kathilou kala. Apo allou etrema min akouso gia epemvasi kai apo allou mou irthe.

Gioli, se parakalo na ksanartheis. Mi niotheis etsi. Exo polla na sou po.

Πόσο είναι gioli? (αυτό το ελάττωμα να μην βάζετε τικεράκι.... γρρρρρρρρ)

18 μηνών ο μπαγάσας. Η κόρη μου δε με ξύπνησε νύχτα ούτε βρέφος. Αυτός ο μούργος ξυπνάει 2 φορές μες τη νύχτα. και μιλάμε το βράδυ έφαγε ενα πιάτο φασολάκια. Αχ που θα φτάσει η βαλίτσα;

Pou phge h Aggelina?

Έχω καλά νέα πάντως... έχοντας δώσει xozal μισή ώρα πριν ξεκινήσουμε διαδικασία ύπνου, ρίχνοντας πολύ ζεστό νερό στο κεφάλι της μικρής την ώρα του μπάνιου, βάζοντας βαζελίνη κάτω από τη μυτούλα που έχει κοκκινήσει από το σκουπισμα και από πάνω τη μαγική αλοιφή της phealth... το μωρό μου κοιμάται ήρεμα και απρόσκοπτα!

σημειωνω. χοζαλ, ζεστο νερο, βαζελινη στη μυτη...αλοφη της phealth... αχρειαστα...αλλα τζαστ ιν κεισ

dZJip3.png

ρε σου λέω μου χρωστάς τρελα ... αστα τα πες το κι εγινε

ψωφήμι ! :):):):)

το παιδι σου κοιμήθηκε ΕΓΩ ΟΧΙ ... κι εχω μελλον !

με ξενύχτησε μια φίλη αυτο ειναι το θέμα μου ... ! lol :)

Κι εγώ το ίδιο............. με σύγχισε το ποπάκι βλέπεις και έβγαλα αφρούς από το στόμα.

Στο μεταξύ κάπου είχα γράψει ότι γαμήθηκα στο γέλιο με την κάρτα που έφαγα (για δημοσιεύσεις τύπου chat) επειδή είπα ότι θα πάνε πρώτο τραπέζι πίστα στην Κοκκίνου κι έπεσα κάτω από την καρέκλα από τα γέλια.:D:D:D:D:D:D όντως (μάλλον ξεσυνδέθηκε το ρημαδολαπτοπ και πάει η δημοσιεύση).

Μα για την Κοκίνου δηλαδή...........να'τανε ο Σάκης να το καταλάβω:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Xthes to vradi pali...me ponaei to afti mou. Simera mou leei i paidiatros otitida ( Fifth time since Nivember, n min ksexniomaste) kai mou to ksefournizei...prepei na analogistoume to endexomeno tis epemvasis, gia na mpoun solinakia sta aftia.

Den eimai kala, filenades. Kathilou kala. Apo allou etrema min akouso gia epemvasi kai apo allou mou irthe.

σωληνάκια??????

:(

dZJip3.png

γειά σου αγγελίνα. Ευχομαι περαστικά στο παιδάκι σου. Σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

αλλά το θέμα δεν είναι αυτό (θα συμφωνήσω με την άρια), φαίνεσαι καλό παιδί (απ' όσα μπορούμε να καταλάβουμε όλοι μας πίσω από τις οθόνες των κομπιούτερ)... κι αυτό για μένα είναι αρκετό...

μπας και νομίζεις ότι όλες μας εδώ μέσα συμφωνούμε σε όλα και ταιριάζουμε σαν δυο σταγόνες νερό...?:rolleyes:

That's it

ούτε εγώ διάβασα τι έγινε με την Πάτυ...............τι ηλίθια σειρά.........κι αυτός ο Λεάντρο τελείως μαλακοπίτουρας ρε αδεφάκι μου, σήμερα προσέλαβε σωματοφύλακα να τον προσέχει.............δηαλδή τζίζους

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...