Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό θέλω να το παρακολουθήσω! :D:D:D:D

τον αντρα μου να χορευει ειτιλες στην μπαρμπαρέλα??? ε να σου στειλουμε αγαπη μου ενα βιδεο με ραπιντσερ να το δειχνεις εκει στο IMF και να τους λες οτι κριση ξε κριση εμεις ενα μοντερν τοκινγ μπραδερ λουι λουι λουι το χορευουμε! :P

(καλε ξερω τι εννοεις)

dZJip3.png

χααααααα....σε ενα καινουργιο φορουμ που ανοιχτηκε προσφατως....

πολυ θα ηθελα!!η κορη μου ακομη κωλοχτυπιεται εδω διπλα μου..κι ο αντας μου βλεπει τβ στο σαλονι!!

ααα καταλαβα..νταξ ειναι η δημητρα εκει 8α την αναλαβει δεοντως! 8α στειλω γραπτες οδηγιες σε φακσ! μουαχαχαχαχ

dZJip3.png

ααα καταλαβα..νταξ ειναι η δημητρα εκει 8α την αναλαβει δεοντως! 8α στειλω γραπτες οδηγιες σε φακσ! μουαχαχαχαχ

για πού μιλάμε; έχετε απλώσει κι αλλού τα πλοκάμια σας;

περιμένω το βιντεάκι του συζύγου ε;;; :tongue:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

αστυνομικοί, μετανάστες, συμπεριφορά μελών...?

που ν' αρχίσω και που να τελειώσω...? θα κάνω τις κάρτες, τράπουλα!:twisted:

Εγώ πάντως δίπλα κάρτες δενε ίδα... ακόμα... έναν αποκλεισμένο χρήστη είδα και καλώς τον είδα δηλαδή!

Έχω να δηλώσω ότι...

Χάρλοου είσαι θεά!

Για να πάνε στην Κοκκίνου, πρώτο τραπέζι πίστα.

και να προσθέσω ότι δεν συνομιλούμε με ανόητους γιατί λόγω εμπειρίας θα μας κερδίσουν!

την τυχη μου μεσα ..... μαμοτο !!!!!!!!

σπερα

δεν διαβασα τι λετε είπα να πω μια καλησπερα

(την τυχη μου μεσα )

harlow μου χρωστάς ....!

Τι έπαθε η τύχη σου παιδί μου; Έχασες το μέτρημα στα χαρτιά; :roll:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας και Αερικό ευχαριστώ για τη απάντηση. Ο λόγος που αρχικά είχα μπει στο καφέ ήταν γιατι ήθελα να μιλήσω με τα άτομα που συμμετέχουν στο φόρουμ πιο χαλαρά. και μόνο όμως που υπήρξε αυτή η υπόνια νιώθω οτι δε με σηκώνει το κλίμα, και θα ήταν άσχημο να πάω στη μαμά μου να της πω οτι τα κορίτσια δε με θέλουν. Για αυτό ήθελα να συμφωνήσω μαζί σου οτι η επίθεση στη Ράνια ήταν άθλια, και σε όποια Ράνια πάλια άθλια θα ήταν, για το βασικό λόγο οτι αυτός που το έκανε δεν είχε τα κότσια να υπερασπιστεί τη γνώμη του και δευτρον γιατι δεν είναι του γούστου μου τέτοια φρασεολογία. Για να το λήξω το θεμα εδω όμως μιλησα εδω γιατι πειράχτηκα που ενω δεν εχω δημιουργήσει πρόβλημα και δεν εχω ερθει σε αντιπαράθεση με κανέναν με τόση ευκολία μου κολλησατε τη ρετσινιά της παττυ. Τελος πάντων.....Τα ξαναλέμε.....

Πάντως γελάω απίστευτα με αυτό το "προσωρινά" των διαχειριστών μας :D Δηλαδή τι; Κλειδώνεται μέχρι ποιας ώρας; Ή κλειδώνεται ή όχι! Αλλιώς κάντε τα σπλιτ βρε παιδιά, μοιράστε τις κάρτες και αφήστε το!

Πάω να φάω! Αν δεν έχω κουράγιο να επιστρέψω... καληνύχτα σας :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...