Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Λοιπόν το Κοτσυφάκι μασουλάει την πιπίλα στον ύπνο της, την ακούω από την ενδοεπικοινωνία, ο άντρας μου ροχαλίζει, τον ακούω από το σαλόνι, το θέμα το κλείδωσαν πάνω που άρχισα να γνωρίζομαι με το Ποπάκι... ώρα να φεύγω.

Αν έχει κάποια καμιά καλή συνταγή για ταραμοσαλάτα ας την γράψει να τη δω αύριο. Αγόρασα 200 ολόκληρα γρ. ταραμά κόκκινο και δεν ξέρω τι να τον κάνω.

Καλό βράδυ αγάπες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γειά σου μάρα.

για τη νίτσα, ξαναπέστο - έδινε μια άλλη νότα! μα που είναι?

τι θες να μάθεις από τη ζωή μου αερικό?

Από τη ζωή σου; ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Εσύ το θέμα είναι τι θες να μοιραστείς μαζί μας και να σχολιάσεις.... ξέρω ότι σε τρώει το χέρι σου γιατί όντως τις 2 μέρες της απουσίας σου έχουν πέσει πολλα θέματα στην τραπεζαρία :D

αερικο εγω ασχολουμε διοτι ειμαι ψυχωσικη και ο γιατροςμου μου λεει να λεω οτι 8ελω :D

μαλεκον...δεν μπορεις να φανταστεισ ΠΟΣΟ εκτονωτικό είναι ενα μπαχαλάκι μια στο τόσο ;)

Harlow... σ αγαπω μικρη μου αθυροστομη :D

Πολύ θα'θελα να την έχω στην δουλειά μου την μπουχέσα την ψευτο-πλούσια Βόρεια "αριστοκράτισσα"........ίσα που θα την άφηνα σε μια γωνιά στην αποθήκη με όλους τους Πακιστανούς που τόσο 'Αγαπάει" και που θα'χουν να "ξεσκάσουν" κα'να χρόνο........ δηλαδή έλεος.......σαν τους ΜΑΤτατληδες που έλεγα πιο πάνω που βγαίναν έξω παγανιά για αίμα.

Διαφημίσεις

χαρλοου δεν ειναι πλουσια ειπαμε! ηλπιζε στις καταθεσεις τις μανασ της και στα μπακιρια που αγορασε για να τα σκοτώσει και να πάρει καινουργιο μουλινεξ..αλλα φευ...ειπαμε.. της τα εφαγαν σε ουζα...δεν παρακολουθεις δεν παρακολουθεις!

μαλεκον...ειναι της ηλικιας μανα μου μην ανησυχεις... και η υπερπαραγωγη γαλακτος..ποσα να κανει πλεον μια γυναικα...

dZJip3.png

Αλοοοοοοο!!

Πως πανε οι καρτες..εεε,τα κεφια ηθελα να πω????

Μαρα..θες να σου πω που αλλου μπορεις να βρεις την κοπελια που θες να της γινεις stalker???

ναι 8ελω και 8α σε αγαπω για παντα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Αερικό διάβασε στο θέμα που λεγαμε το ποστ 148 (νομιζω). Είναι της λεγαμενης. Γιατί το έγραψε αυτό? :confused::confused::confused:

Ρητορική είναι η ερώτηση φαντάζομαι έτσι; :confused:

Από τη ζωή σου; ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Εσύ το θέμα είναι τι θες να μοιραστείς μαζί μας και να σχολιάσεις.... ξέρω ότι σε τρώει το χέρι σου γιατί όντως τις 2 μέρες της απουσίας σου έχουν πέσει πολλα θέματα στην τραπεζαρία :D

αστυνομικοί, μετανάστες, συμπεριφορά μελών...?

που ν' αρχίσω και που να τελειώσω...? θα κάνω τις κάρτες, τράπουλα!:twisted:

ναι 8ελω και 8α σε αγαπω για παντα!

χααααααα....σε ενα καινουργιο φορουμ που ανοιχτηκε προσφατως....

μαρσολαν τι κάαααααααααααααααααανεις????????? κοίμησες τα μωρά και ήρθες??????????????

πολυ θα ηθελα!!η κορη μου ακομη κωλοχτυπιεται εδω διπλα μου..κι ο αντας μου βλεπει τβ στο σαλονι!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...