Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και δεν πρόλαβα να το ανοίξω ακόμα..............με πρόλαβε ένας συντονιστής και το κλείδωσε γιατί άρχισα τα "Σάλτα γαμήσου ποπάκι", θα τρωγα και γω μπαν δηλαδή.

εγώ ακόμα προσπαθώ να το διαβάσω από εκεί που το άφησα... δηλαδή στην 3η σελίδα!

Ρε σεις γιατί μπαίνετε στο τρυπάκι τους;

εγώ ακόμα προσπαθώ να το διαβάσω από εκεί που το άφησα... δηλαδή στην 3η σελίδα!

Προσωπικά θέλω να μπω κ να το κάνω λίγο μπάχαλο σαν την Μάρα για να αφρίσουν. Αλλά κολώνω και λεω τυπικούρες :oops:

Εμενα με ξερεις Χριστινα. Δεν φορτιζω καταστασεις, αλλα ειδικα σημερα και ειδικα ετσι οπως μιλουσε δεν μπορεσα δυστυχως......διαβασε και θα καταλαβεις......:|

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Γιατί η τύπισσα θέλει ένα γερό γαμήσι για να συνέλθει... που και με αυτό αμφιβάλλω αν...........

Κάποια πράγμα, δεν λέγονται ούτε για αστείο και σαφέστατα δεν συνιστούν άποψη, αλλά πόλεμο.

Και μεγαλώνει παιδί αυτή δηλαδή.

εγώ κάνω υπομονή, διαβάζω, λέω "μην ανακατεύεσαι, μυαλό δεν θα βάλει κανένας", ξαναδιαβάζω, ε και κάπου μου γυρνάει το μάτι, τρελαίνομαι, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να μη μιλήσω. Φαντάζομαι έτσι θα είναι και για τις άλλες!:tongue::tongue::tongue:

Ένα έχω να σχολιάσω... αυτή η πόπη μήπως είναι αδερφή της άλλης της ΜΑΡΙΑΛ 2? Μπας και είναι η τρίτη; Γιατί απαντάει και συντάσσεται με αυτούς που της την λένε και αυτή κάνει ότι βρέχει :lol:

αερικο εγω ασχολουμε διοτι ειμαι ψυχωσικη και ο γιατροςμου μου λεει να λεω οτι 8ελω :D

μαλεκον...δεν μπορεις να φανταστεισ ΠΟΣΟ εκτονωτικό είναι ενα μπαχαλάκι μια στο τόσο ;)

Harlow... σ αγαπω μικρη μου αθυροστομη :D

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Ένα έχω να σχολιάσω... αυτή η πόπη μήπως είναι αδερφή της άλλης της ΜΑΡΙΑΛ 2? Μπας και είναι η τρίτη; Γιατί απαντάει και συντάσσεται με αυτούς που της την λένε και αυτή κάνει ότι βρέχει :lol:

Αερικό διάβασε στο θέμα που λεγαμε το ποστ 148 (νομιζω). Είναι της λεγαμενης. Γιατί το έγραψε αυτό? :confused::confused::confused:

εγώ κάνω υπομονή, διαβάζω, λέω "μην ανακατεύεσαι, μυαλό δεν θα βάλει κανένας", ξαναδιαβάζω, ε και κάπου μου γυρνάει το μάτι, τρελαίνομαι, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να μη μιλήσω. Φαντάζομαι έτσι θα είναι και για τις άλλες!:tongue::tongue::tongue:

Το τελευταιο ποστ που έγραψες ήταν τελειο...την εσφαξες με το γαντι

η βαφτιστηρα μου ειναι αλβανικής καταγωγής... την εχω πάρει βολτα και αλωνιζουμε δεξιά και αριστερά.. η μικρη μιλάει εξισου καλά και ελληνικά και αλβανικά.. ετσι όπως ειμαστε στο παρκο στην ακαδημια πλάτωνος της λεω..ρε ματινάκι.. ριξε κανα αλβανικό άσμα να ακουσω και εγω κάτι άλλο να δω και εσυ τι κάνεις με την γλώσσα σου...αρχιζει το ματινάκι τριλαρι τριλαρο και πεταγεται τυπισα στην ηλικία μου (τραγικό) και λέει "αυτα στη χώρα σου μουλικο"

τον απριλιο εχουμε δικαστηριο :)

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

γουέ ντάν!!!!!!!!!!

καλως την ζουπι..φαιακι καλο βραδυ

υγ. ΓΙΕΑ!

γειά σου μάρα.

Καλά εσύ χρωστάς απαντήσεις από τα προχθεσινά και τα χθεσινά... στα σημερινά θα κολλήσεις; Πες ό,τι καταλαβαίνεις για να δικαιολογήσουμε και τον τίτλο που έδωσες :lol:

Χάσαμε και τη χαρά του θρεντ! Το νιτσάκι μας!

για τη νίτσα, ξαναπέστο - έδινε μια άλλη νότα! μα που είναι?

τι θες να μάθεις από τη ζωή μου αερικό?

Αερικό διάβασε στο θέμα που λεγαμε το ποστ 148 (νομιζω). Είναι της λεγαμενης. Γιατί το έγραψε αυτό? :confused::confused::confused:

σφύρα ένα λινκ γιατί χάνομαι σε λίγο! Έχω ένα κάρο παράθυρα ανοιχτά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...