Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

δωράκι και μεις δεν έχουμε κανέναν να μας κρατάει την μικρή αλλά την παίρνουμε έξω μαζί παντού!!!!!

και γα φαγητό και για καφέ και εκδρομές.....

μία από τα ίδια...

ζοπιρόν εγώ μεσα για καφεδάκι όποτε θες!!!!

μέσα κι εγώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα κι εμεις το ιδιο κανουμε την μερα!!!!!

το βραδυ εχουμε να βγουμε απο το σεπτεμβριο.....

α,και τις γιορτες που ημασταν στους γονεις μας!!!!!!

κι οταν λεω βραδυ εννοω μετα τις 6μμ.

σε φιλους μονο παμε μετα τις 6 και 9 ειμαστε πισω!

ποσο ειναι τωρα???

είναι 2,5..και εμείς 7-10 πάμε μην νομίζεις!!!

αλλά δεν μου λειπουν τα βραδυνά, τα αντικαθιστώ με ταξιδάκια και όλα μια χαρά!

μα κι εμεις το ιδιο κανουμε την μερα!!!!!

το βραδυ εχουμε να βγουμε απο το σεπτεμβριο.....

α,και τις γιορτες που ημασταν στους γονεις μας!!!!!!

κι οταν λεω βραδυ εννοω μετα τις 6μμ.

σε φιλους μονο παμε μετα τις 6 και 9 ειμαστε πισω!

ποσο ειναι τωρα???

Αν θέλετε να ξενυχτήσετε σε σπίτι φίλων δεν μπορείτε να τα κοιμίσετε και να τα πάρετε σηκωτά μετά? λέω εγώ τώρα....

Καλά μη νομίζετε ότι κάνουμε την τρελή νυχτερινή ζωή..... απλά μας παρασύρει η παρέα..

Με τρελαίνουν τα Σαββατόβραδα στο σπίτι, με κρασάκι και καλή παρέα... ωραία μεζεδάκια... μμμμμ

Αχ Νίτσα μου, τι σου αρέσει από αυτή την κοκκάλω την κοντοστούπα? Άσε δε που είναι και βλογιοκομμένη! Δεν πιάνει μπάζα μπροστά σου, τώρα που τσέκαρα και τις φωτό σας! Πάω στοίχημα, άμα τη δεις άβαφη-άφτιαχτη, θα είναι σαν τραβεστί!

Κι όσο για τη ντροπή και το φόβο που λες...όλες τα νιώθουμε όταν μας τυχαίνει...το θέμα είναι να τα ξεπεράσουμε!

Ειρήνη καλή επιτυχία!

Σας αφήνω τώρα, τα λέμε μετά!

Που πάς καλέ????? μη φεύγειςςςςςςςςςςςςςςς:cry::cry::cry:

Διαφημίσεις

Ρε συ δεν ξέρω... ειλικρινά θεωρώ ότι μου 'χουν κάτσει καλά όλα στη ζωή μου... Τα παιδιά.. ο μεγάλος με ταλαιπώρησε αλλά μεγάλωσε και η μικρή είναι πολύ ήσυχο παιδάκι... Κοιμούνται νωρίς που σημαίνει ότι έχουμε χρόνο μετά κ με φίλους να κάτσουμε και οι 2μας.

Έχω μία πολύ καλή δουλίτσα στον ιδιωτικό τομέα κ προς το παρόν όλα μια χαρά..

Και την πεθερά μου δίπλα, πάντα πρόθυμη να κοιτάξει τα παιδιά για να βγούμε...

Και ένα σύζυγο που ποτέ δε μου χαλάει χατίρι σε τίποτα... ΦΤΟΥ ΜΟΥ...

Στεναχωριέμαι ν ακούω για καταστάσεις σαν τη δική σου. Χωρίς παρεξήγηση... Αλλά φαντάζομαι βγαίνετε μόνο όταν έρχετε η μαμά/πεθερά στην Αθήνα ή όταν πάτε εσείς εκεί?

κοιταξε...γενικα βγαινουμε απλα οχι αργα το βραδυ.

το βραδυ βγαινουμε νωρις και με το παιδι και οταν υπαρχει η γιαγια να το κρατησει,τοτε βγαινουμε και αργα και μονοι!απλα δεν γινετε συχνα αυτο.

και εμενα δοξα το θεο

ολα καλα μου πανε,ας μην ειμαι και αχαριστη......

και ο αντρουλης κορωνα στο κεφαλι του με εχει και το παιδι που τοσο πολυ θελαμε το αποκτησαμε.

τα αλλα τα θεωρω πταισματα.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

ζοπιρόν λες??????????

χαχαχαχα......θα φουντάρω λέμε!!!!!!

μη, μη το λες αυτό! καμιά φορά ο Θεός μας στέλνει ότι απευχόμαστε!

Δεν μου είπες αν έχεις facebook, αγαπημένη...

όχι, δεν έχω, λατρεμένη... τι να το κάνω?

Αχ Νίτσα μου, τι σου αρέσει από αυτή την κοκκάλω την κοντοστούπα? Άσε δε που είναι και βλογιοκομμένη! Δεν πιάνει μπάζα μπροστά σου, τώρα που τσέκαρα και τις φωτό σας! Πάω στοίχημα, άμα τη δεις άβαφη-άφτιαχτη, θα είναι σαν τραβεστί!

χα χα χα χα χα εσένα αγγελίνα πρέπει να σε γνωρίσω οπωσδήποτε!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::cool:

κοιταξε...γενικα βγαινουμε απλα οχι αργα το βραδυ.

το βραδυ βγαινουμε νωρις και με το παιδι και οταν υπαρχει η γιαγια να το κρατησει,τοτε βγαινουμε και αργα και μονοι!απλα δεν γινετε συχνα αυτο.

και εμενα δοξα το θεο

ολα καλα μου πανε,ας μην ειμαι και αχαριστη......

και ο αντρουλης κορωνα στο κεφαλι του με εχει και το παιδι που τοσο πολυ θελαμε το αποκτησαμε.

τα αλλα τα θεωρω πταισματα.

Ναι ρε συ... πάνω απ'όλα να είμαστε καλά.. Τα σούρτα φέρτα είναι που σε κάνουν ευτυχισμένο?

Εμείς επειδή μικροπαντρευτήκαμε, οι γονείς μας δεν θέλησαν να τα στερηθούμε κι έτσι μας κρατάνε τα παιδιά. Βγαίνουμε 2-3 φορές το μήνα βράδυ συνήθως, αλλά ήρεμα πράγματα. Σινεμαδάκι, ταβερνάκι, ποτάκι... Αν και ο άντρας μου βαριέται, ακολουθεί (είναι και ζηλιάρης;););))

Διαφημίσεις

νίτσα χαρά μου, ένα παιδάκι έχει το δωράκι...! σύνελθε!

ειρήνη, συμφωνώ για τα ταξίδια!

Ζώπυρον καρντιά μου απευθυνόμουν σε δωράκι-κιουλτάκι και είπαμε ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ MULTIQUOTE!

ααααααααααααααααα λοιπόν Ζώπυρον.... βάλε το παιδί για ύπνο.... τι ώρα σχολάει ο άντρας σου????:mrgreen::tongue:

Αν θέλετε να ξενυχτήσετε σε σπίτι φίλων δεν μπορείτε να τα κοιμίσετε και να τα πάρετε σηκωτά μετά? λέω εγώ τώρα....

το εχουμε κανει και αυτο πολλες φορες αλλα στις 9.30 τον κανουμε μπανακι και τρωει μετα και αμεσως μετα για υπνο.

προσπαθουμε να μην του χαλαμε το προγραμμα συχνα.

προτιμαμε να καλεσουμε φιλους σπιτι μας και ετσι να μην σκεφτομαστε

την ωρα η το προγραμμα του παιδιου!!!!!

culte

ουτε εμας μας λειπουν αλλα καπου καπου νοσταλγουμε τα ξενυχτια που καναμε παλια....οχι ομως οτι μας λειπουν!!!!!!!

ο μικρος καλυπτει ολες τις αναγκες μας:P:p:p

και απο ταξιδια το ιδιο και μεις....

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

κοριτσια να υποθεσω οτι ολες μενετε αθηνα ε????

να λεω για τον καφε........

κι εγω ειμαι μεσα...αλλα εχω ενα προβλημα...........

μενω θεσ/νικη:mrgreen:

Αααααααα πως είχα την εντύπωση ότι έμενες Αθήνα κι εσύ???

Καλά δεν πειράζει... Δεν οδηγείς???:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...