Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

μπεμπα...αν δεν ανοιξω την καρκάλα της ποπης ή αν δεν την βρισω εστω το θεμα δεν κλεινει..το εχω πάρει προσωπικά με τα σκατα που ξερναει το τσοκαρο!

κορίτσι μου τσάμπα θα αποκλειστείς. Μίλησες ποτέ σε κανένα ντουβάρι και πήρες απάντηση?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μπεμπα...αν δεν ανοιξω την καρκάλα της ποπης ή αν δεν την βρισω εστω το θεμα δεν κλεινει..το εχω πάρει προσωπικά με τα σκατα που ξερναει το τσοκαρο!

Εγω δεν εχω καταλαβει αυτη ποιον απο ολους υποστηριζει.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

το καταλαβαίνω............αλλά συνήθως εμένα μου'ρχεται αυθόρμητα η αντίδραση και πολλές φορές έχω μπλέξει άσχημα, μιλάμε ότι κόντεψα να πιαστώ στα χέρια κάποιες φορές.

Θολώνει το μυαλό μου εκείνη την ώρα ρε φούστη μου............σαν να μου πατάς διακόπτη και ξεκινάω αυτόματα.

η βαφτιστηρα μου ειναι αλβανικής καταγωγής... την εχω πάρει βολτα και αλωνιζουμε δεξιά και αριστερά.. η μικρη μιλάει εξισου καλά και ελληνικά και αλβανικά.. ετσι όπως ειμαστε στο παρκο στην ακαδημια πλάτωνος της λεω..ρε ματινάκι.. ριξε κανα αλβανικό άσμα να ακουσω και εγω κάτι άλλο να δω και εσυ τι κάνεις με την γλώσσα σου...αρχιζει το ματινάκι τριλαρι τριλαρο και πεταγεται τυπισα στην ηλικία μου (τραγικό) και λέει "αυτα στη χώρα σου μουλικο"

τον απριλιο εχουμε δικαστηριο :)

dZJip3.png

Εγω δεν εχω καταλαβει αυτη ποιον απο ολους υποστηριζει.......

ta deka xiliarika Που εκαναν φτερα και λεει οτι της τα εκλεψε αλβανος αλλά εγώ τον κοβω οτι τα πηρε ο πατερασ της και τα εφαγε στα ουζα....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

...Ζουπυ μου καλυτερα ειμαι! Η Μαρια σαν να μην εχει τιποτα ειναι σημερα! Δοξα το Θεο.. Ουτε εμετο, ουτε διαρροιες ουτε πυρετο! Εσυ πως εισαι? Ο ανταρτης σου?

Χαίρομαι που αναρρώνετε!

Κι εμείς καλά... Εγώ, πολύ κουρασμένη...

ta deka xiliarika Που εκαναν φτερα και λεει οτι της τα εκλεψε αλβανος αλλά εγώ τον κοβω οτι τα πηρε ο πατερασ της και τα εφαγε στα ουζα....

Λοιπόν κατάλαβα τι παιζει με εσένα. Την μισείς που η πεθερά της πήρε δώρο χρυσαφικά. Όχι δεν θα σε ξεσκέπαζα :P:p:p:p

η βαφτιστηρα μου ειναι αλβανικής καταγωγής... την εχω πάρει βολτα και αλωνιζουμε δεξιά και αριστερά.. η μικρη μιλάει εξισου καλά και ελληνικά και αλβανικά.. ετσι όπως ειμαστε στο παρκο στην ακαδημια πλάτωνος της λεω..ρε ματινάκι.. ριξε κανα αλβανικό άσμα να ακουσω και εγω κάτι άλλο να δω και εσυ τι κάνεις με την γλώσσα σου...αρχιζει το ματινάκι τριλαρι τριλαρο και πεταγεται τυπισα στην ηλικία μου (τραγικό) και λέει "αυτα στη χώρα σου μουλικο"

τον απριλιο εχουμε δικαστηριο :)

Δηλώνω παράσταση ως (ψευδο) μάρτυρας, πες μέρα και ώρα.

το κουμπάκι των αναφορών δίπλα το'χω τσακίσει λέμε

Διαφημίσεις

Λοιπόν κατάλαβα τι παιζει με εσένα. Την μισείς που η πεθερά της πήρε δώρο χρυσαφικά. Όχι δεν θα σε ξεσκέπαζα :P:p:p:p

χαρλοου θα σε ενημερωσω αλλα ηδη εχω δηλωσει ενοχη..ναι την πλάκωσα

μαλεκον...κλαψ..με αποκάλυψες! λυγμ!

dZJip3.png

αρχισε παλι το δράμαααααααααααααααααααααααααα εχω στεγαστικο και πολά κοινοχρηστα κλαψ κλαψ...μωρη ουγιενα...η αλλη δεν εχει ουτε νερο να πλυνει τα παιδιά της!

Δραμα μαρα μου...το κρασί παλιο....ο αστακός ψόφιος...το τυρί μουχλιασμένο

Εγω σας καληνυχτω.....δεν αντεχω να διαβαζω απο εκει. Ετσι οπως ειμαι φορτωμενη θα με διωξουν. Δεν υπαρχει λογος. Ειναι σαν να κοπανας το κεφαλι σου σε ντουβαρι.......παω να μπω στα βιβλια μου μπας και ξεχασω τα χαλια μας. Καλη συνεχεια σε ολες.......Γεια σου Ζωπυρακι δεν προλαβα να σου μιλησω........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...