Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Δεν ξέρω, ήταν και 17-28 χρόνια πριν, τότε τι ήταν?

Ρε συ αν τους άκουγες κάνανε αμάν και πως να πιάσουνε κάποιον να τον σπάσουνε στο ξύλο, παίζανε με τα όπλα και άλλες χοντράδες.

Ο (τότε) δικός μου ήταν παιδί από επαρχία που για βιοποστικούς λόγους μπήκε στο σώμα και ούτε που ξέρω πως βρέθηκε στα ΜΑΤ.

Αφού θυμάμαι ότι δεν είχε δικό του σπίτι, ζούσε σε ΑΤ (είχαν δωμάτια στους πάνω οροφούς).

Δηλαδή πως ξαστόχησε αυτό το παιδί και το χώσαν εκεί μέσα??????

μην ακουω για ματατζηδες δεν μπορώ..πλητομαι και φριττω..μιλάμε οτι ο καλύτερος απο αυτούς απλά δερνει κόσμο για την πλάκα του...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και παει διπλα στις Φιλιππινες και τι λεει ρε φιλε? ΦΟΡΤΩΝΩ ακομα και τωρα 'Ελα αντε φτανει το τηλεφωνο, κλειστο και βγαλε την να βαλω εγω το παιδι μου, αντε σου λεω κουνησου!'.....και μενω με το στομα χανος........

Τι λες εκει ρε συ?........την σκοτωνεις να μην την ξαναδει το εγγονι της γαμω την κοινωνια των Ελληνων και ΟΠΟΙΟΥΣ μας καταντησαν το χαλι που βλεπω τωρα?...........αι σιχτιρ........εχω παρει αναποδες γενικα........:evil::evil::evil::evil:

Ελ δεν απάντησες?.............εμένα θα με είχε ακούσει ΟΛΟ το Κολωνάκι.

Σε κάτι τέτοια δεν μπορώ να κρατήσω ποτέ το στόμα μου κλειστό........και το ανοίγω και πολύ "βρώμικα".

Ελ δεν απάντησες?.............εμένα θα με είχε ακούσει ΟΛΟ το Κολωνάκι.

Σε κάτι τέτοια δεν μπορώ να κρατήσω ποτέ το στόμα μου κλειστό........και το ανοίγω και πολύ "βρώμικα".

Εμεινα μαλακας ρε φιλε....με κοκαλωσε το σκατοπραγμα....που δεν ειναι και συχνο φαινομενο σε μενα. Την κοιταζα για κανα 5λεπτο σαν μπουφος και προσπαθουσα να καταλαβω αν το ακουσα ή αν εφταιγε οτι ειχα κοιμηθει 4 ωρες μονο. Θα επρεπε να της ειχα κατεβασει τον διαολο της το ξερω.......απλα σε τετοια συμπεριφορα κοκκαλωνεις. Ακριβως γιατι ειναι ακραια.....:evil:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

μα εννοειται οτι μενεις λαλακης μπροστα σε ΤΟΣΗ κρετινιά και ΤΟΣΗ βλακεία... και να θελεις να πεις κατι..δεν σου βγαινει..εχεις μεινει παγωτό..μετά συνειδητοποιείς τι έγινε..και σιχτιριζεις που ειναι αργα για να πεις τα καντηλια σου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Οι ιδιοκτήτες και οι μέτοχοι του Met και του Guggemheim δεν είναι και οι πιο αξιόλογοι στον κόσμο, απλά έχουν πολλά λέφτά.

Κάποιος να τους πει ότι δεν θα τους τα βάλουν στο φέρετρο.

έμεινα γιατί δεν είναι το στυλ τους τέτοιο, δεν είναι δλδ να δείξουμε τα λεφτά, να φανούμε ποσο καλύτεροι από όλους είμαστε. ίσα-ίσα, πιο πολύ τα κρύβουν... απλά συνειδητοποίησα πώς τελικά κάποιες ιδέες είναι περασμένες στο γονίδιό μας, και όσο και να καλλιεργηθούμε σαν πατάτες δεν φεύγουν...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

ελ...θυμασαι τη φαση που ειχα πει καποια στιγμη με το γυφτακι που του πεταξε καποιος ενα ποτηρι νερο στα μουτρα ...ε? ε! ακριβως το ιδιο νιωσαμε κι εμεις!

Harlow mea culpa!! :lol: Πριν 17 - 28 χρονια ηταν ολοι στο ιδιο τσουβαλι.. Το 1995 τους χωρισανε σε μπλε και πρασινους..

Ζουπυ μου καλυτερα ειμαι! Η Μαρια σαν να μην εχει τιποτα ειναι σημερα! Δοξα το Θεο.. Ουτε εμετο, ουτε διαρροιες ουτε πυρετο! Εσυ πως εισαι? Ο ανταρτης σου?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

μα εννοειται οτι μενεις λαλακης μπροστα σε ΤΟΣΗ κρετινιά και ΤΟΣΗ βλακεία... και να θελεις να πεις κατι..δεν σου βγαινει..εχεις μεινει παγωτό..μετά συνειδητοποιείς τι έγινε..και σιχτιριζεις που ειναι αργα για να πεις τα καντηλια σου

το καταλαβαίνω............αλλά συνήθως εμένα μου'ρχεται αυθόρμητα η αντίδραση και πολλές φορές έχω μπλέξει άσχημα, μιλάμε ότι κόντεψα να πιαστώ στα χέρια κάποιες φορές.

Θολώνει το μυαλό μου εκείνη την ώρα ρε φούστη μου............σαν να μου πατάς διακόπτη και ξεκινάω αυτόματα.

για να μη το ξαναγραφω...κανω copy paste

Καθομασταν ενα απογευμα, εγω και η παρεα μου για καφε, και περναει ενα γυφτακι(4 χρονων το εκοψα) για ζητιανια (ξερετε....) δε του δινουμε, παει στους διπλα. Και τι κανει ενας καφρος? παιρνει ενα ποτηρι με νερο και του το πεταει στα μουτρα και αρχισε να γελαει το ζωο! Φυσικα το πιτσιρικι εβαλε τα κλαμματα σαστισμενο....

Του λεω...

-τι εκανες ρε μαλ...?

-Και τι σε νοιαζει εσενα? Παιδι σου ειναι?

Λοιπον...το τι εγινε μετα? πλακωθηκαμε οι δυο παρεες...επεσε κανονικο ξυλο, φυγαν ποτηρια σε κεφαλια, μπουκαλια μπυρας κλπ κλπ.

ελ...θυμασαι τη φαση που ειχα πει καποια στιγμη με το γυφτακι που του πεταξε καποιος ενα ποτηρι νερο στα μουτρα ...ε? ε! ακριβως το ιδιο νιωσαμε κι εμεις!

Αν το νιωσαμε λεει......

για να μη το ξαναγραφω...κανω copy paste

Καθομασταν ενα απογευμα, εγω και η παρεα μου για καφε, και περναει ενα γυφτακι(4 χρονων το εκοψα) για ζητιανια (ξερετε....) δε του δινουμε, παει στους διπλα. Και τι κανει ενας καφρος? παιρνει ενα ποτηρι με νερο και του το πεταει στα μουτρα και αρχισε να γελαει το ζωο! Φυσικα το πιτσιρικι εβαλε τα κλαμματα σαστισμενο....

Του λεω...

-τι εκανες ρε μαλ...?

-Και τι σε νοιαζει εσενα? Παιδι σου ειναι?

Λοιπον...το τι εγινε μετα? πλακωθηκαμε οι δυο παρεες...επεσε κανονικο ξυλο, φυγαν ποτηρια σε κεφαλια, μπουκαλια μπυρας κλπ κλπ.

Πολυ θα 'θελα να ημουν μπροστα και να τον σαπακιασω τον τυπα! :evil:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ραννια επρεπε να την ειχα σαπισει ειλικρινα, και διαφωνω καθετα με ξυλο φωνες και καυγαδες. Αλλα ειδικα εκει....δεν παιζεται....μετα ημουν σαν ταυρος σε υαλοπωλειο αλλα ειχε φυγει.........δεν την ξαναειδα στην παιδικη.....εχω τετοια απο την περιοχη μου ξερεις ποσα?.........την αλλη φορα ηρθε γιαγια και ξεχεσε την νταντα ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ και εφυγε μετα. Η κοπελα πατησε τα κλαμματα και ειδα και επαθα να την συνεφερω. Δεν εχεις ΙΔΕΑ τι γινεται εδω που ειμαι.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...