Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ντιφαιν βρε στελακι..μπατσοσυζυξ ή με ματαιωμένους μπατσοέρωτες?

να κάνω κι ένα ντιφάιν κι εγώ...........παλιά τα΄χα με μπάτσο και ειδικότερα της ομάδας ΜΑΤ................το μόνο νορμάλ άτομο από όλη την διμοιρία τους τους.

Ρε κορίτσια είχε κάτι πορωμένα κωλόπαιδα εκεί μέσα που φοβήθηκε το μάτι μου. Αφού μου έλεγε ο (τότε) δικός μου, μην τους δίνεις σημασία.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω στα συνορα με το μεξικο εχουν βαλει ηλεκτροφορα καλωδια οι τριμουρλοι

Ξερεις ποσοι εχουν πεθανει στα περασματα απο Μεξικο στην Αμερικη? Τους κυνηγαν τοσο ασχημα που κρυβονται στην ερημο μεσα σε τραγικες θερμοκρασιες και πεθαινουν απο θερμοπληξιες ......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

να κάνω κι ένα ντιφάιν κι εγώ...........παλιά τα΄χα με μπάτσο και ειδικότερα της ομάδας ΜΑΤ................το μόνο νορμάλ άτομο από όλη την διμοιρία τους τους.

Ρε κορίτσια είχε κάτι πορωμένα κωλόπαιδα εκεί μέσα που φοβήθηκε το μάτι μου. Αφού μου έλεγε ο (τότε) δικός μου, μην τους δίνεις σημασία.

Ηταν ΥΜΕΤ ή ΥΑΤ?

Σε ρωταω γιατι ηταν και ο δικος μου μπατσος στην ΥΜΕΤ πριν γινει δικυκλιστης αλλα ολη η διμοιρια ηταν τραλαρι, τραλαρο.. Σε αντιθεση με τους ΥΑΤ (τους πρασινους) που οντως εχουν θεμα.. :|

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

αααααααααααα φιλη μου ολα κ ολα...τα ΜΑΤ δεν ειναι μπάτσοι... τα ΜΑΤ ειναι αποτέλεσμα πειραμάτων..διαστάυρωση χοιρινού με φασίστα και το δηλώνω με πλήρη συνειδηση

(υγ οκ ο φιλος σου ηταν καλο παιδι εξαιρειται :P)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Ζουπυ!!! :D

Πως εισαι? Ψιλοεξαφανιστηκες παλι ή σε εχασα στις πολλες σελιδες?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Απ'οτι βλεπω μενεις αμερική...και εκει δεν υπάρχει πρόβλημα με παρανομους μετανάστες, ειδικά στον νοτο? Γιατί κάποιοι νομίζουν πως μόνο στην Ελλάδα υπάρχει προβλημα...

ουυυυυυυ το ίδιο και χειρότερο! μου έλεγε ένα παλιό μου αφεντικό ότι κάπου εκεί στα σύνορα του Μεξικού, μαζεύονται κάθε απόγευμα την ίδια ώρα από τη μία πλευρά οι Μεξικάνοι φιλοδοξούντες παράνομοι, κι από την άλλη οι συνοριοφύλακες. Κάνουν ντου οι παράνομοι, τους απωθούν οι συνοριοφύλακες, τους περισσότερους τους γυρίζουν πίσω, κάποιοι όωμς γλιτώνουν και περνάνε. Υπάρχουν και γραφεία που οργανώνουν εκδρομές να πας να δεις το τζέρτζελο :shock:

επίσης, πήγα χτες σε μια κυρία γνωστή μου, αυτή από πολύ παλιά οικογένεια της ΝΥ, έχουν ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία εδώ, πολύ γνωστή, λεφτά πολλές γενιές πίσω κλπ. Πάμε λοιπόν και καθόμαστε στο πάρκο. περνάνε σε κάποια φάση κάτι μικρά μαυράκια και κάνανε φασαρία και καλά μάγκες. Λεει η γριά "future dog-walkers" :shock::shock::shock: κουφάθηκα! ο ρατσισμός είναι παντού...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

αναλογω με τις γριες στη νεα υπορκη οι γριες της κυψελης: σαββατο μεσημερη για καφε φωκιονος οι κυραδες ρουφανε τον ελληνικο τους και διπλα γελανε και τρεχουν χαρωπα παιδάκια απο... οπουδηποτε. η μια γρια στην αλλη...δεν φτανει που ηρθαν οι παλιοξενοι..γεννάνε κιολας...

της βαζεις ή οχι τρικλοποδια να πεσει να ανοιξει την καρκαλα της να ψοφησει να τελειώνουμε?

dZJip3.png

Ηταν ΥΜΕΤ ή ΥΑΤ?

Σε ρωταω γιατι ηταν και ο δικος μου μπατσος στην ΥΜΕΤ πριν γινει δικυκλιστης αλλα ολη η διμοιρια ηταν τραλαρι, τραλαρο.. Σε αντιθεση με τους ΥΑΤ (τους πρασινους) που οντως εχουν θεμα.. :|

Δεν ξέρω, ήταν και 17-28 χρόνια πριν, τότε τι ήταν?

αααααααααααα φιλη μου ολα κ ολα...τα ΜΑΤ δεν ειναι μπάτσοι... τα ΜΑΤ ειναι αποτέλεσμα πειραμάτων..διαστάυρωση χοιρινού με φασίστα και το δηλώνω με πλήρη συνειδηση

(υγ οκ ο φιλος σου ηταν καλο παιδι εξαιρειται :P)

Ρε συ αν τους άκουγες κάνανε αμάν και πως να πιάσουνε κάποιον να τον σπάσουνε στο ξύλο, παίζανε με τα όπλα και άλλες χοντράδες.

Ο (τότε) δικός μου ήταν παιδί από επαρχία που για βιοποστικούς λόγους μπήκε στο σώμα και ούτε που ξέρω πως βρέθηκε στα ΜΑΤ.

Αφού θυμάμαι ότι δεν είχε δικό του σπίτι, ζούσε σε ΑΤ (είχαν δωμάτια στους πάνω οροφούς).

Δηλαδή πως ξαστόχησε αυτό το παιδί και το χώσαν εκεί μέσα??????

αναλογω με τις γριες στη νεα υπορκη οι γριες της κυψελης: σαββατο μεσημερη για καφε φωκιονος οι κυραδες ρουφανε τον ελληνικο τους και διπλα γελανε και τρεχουν χαρωπα παιδάκια απο... οπουδηποτε. η μια γρια στην αλλη...δεν φτανει που ηρθαν οι παλιοξενοι..γεννάνε κιολας...

της βαζεις ή οχι τρικλοποδια να πεσει να ανοιξει την καρκαλα της να ψοφησει να τελειώνουμε?

Να σε φορτωσω λιγο? Προχθες παιδικη πρωι πρωι με την δροσουλα. Η μικρη στην μια κουνια, ενα αλλο κοριτσακι στην διπλανη με την νταντα του (Φιλιππινες). Μιλαγα εγω κινητο με τον αντρα μου, μιλαγε η κοπελα απο τις Φιλιππινες στο αλλο. Και ερχεται μια γιαγια κολωνακιοτισσα (προδιδω περιοχες αλλα φεστικα, ΕΚΕΙ ειναι ολο το θεμα) και μου λεει 'τελειωσατε να κανουμε κουνια εμεις?' Εντωμεταξυ μολις ειχαμε μπει. Δεδομενου γαρ οτι ηταν πρωι η τυπισσα νομισε οτι ειμαι η νταντα του παιδιου. Και γυρναω με υφος και τις λεω 'μολις μπηκαμε μανταμ'. Κανει πισω. Δεν την επερνε την παλιογρια. Και παει διπλα στις Φιλιππινες και τι λεει ρε φιλε? ΦΟΡΤΩΝΩ ακομα και τωρα 'Ελα αντε φτανει το τηλεφωνο, κλειστο και βγαλε την να βαλω εγω το παιδι μου, αντε σου λεω κουνησου!'.....και μενω με το στομα χανος........

Τι λες εκει ρε συ?........την σκοτωνεις να μην την ξαναδει το εγγονι της γαμω την κοινωνια των Ελληνων και ΟΠΟΙΟΥΣ μας καταντησαν το χαλι που βλεπω τωρα?...........αι σιχτιρ........εχω παρει αναποδες γενικα........:evil::evil::evil::evil:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

πες τα να βγει απο μεσα σου... ναι ρε συ την σκοτώνεις την μπαμπογρια να τελειωνουμε... εκαθαριση τώρα!

η αλλη η κουρουνα διπλα εχει και παιδια την καταδικη μου..8α τα κανει σαν τα μουτρα της.. και μετα αυτα 8α πανε να γινουν...Ματατζηδες ή χειροκροτητες του μιχαλολιάκου

dZJip3.png

έχουν ένα από τα μεγαλύτερα μουσεία εδώ, πολύ γνωστή, λεφτά πολλές γενιές πίσω κλπ. Πάμε λοιπόν και καθόμαστε στο πάρκο. περνάνε σε κάποια φάση κάτι μικρά μαυράκια και κάνανε φασαρία και καλά μάγκες. Λεει η γριά "future dog-walkers" :shock::shock::shock: κουφάθηκα! ο ρατσισμός είναι παντού...

Οι ιδιοκτήτες και οι μέτοχοι του Met και του Guggemheim δεν είναι και οι πιο αξιόλογοι στον κόσμο, απλά έχουν πολλά λέφτά.

Κάποιος να τους πει ότι δεν θα τους τα βάλουν στο φέρετρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...