Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω τι να πω βρε Ελλ που μετα την εγκυμοσυνη ημουν φετες και τωρα τους τελευταιους μηνες εχω φτασει τα 67 κιλα παλι. Οσο δεν περπαταγε ο Μαριος φαινεται απο το κουβαλημα εκαιγα λιπος πολυ, τωρα παροτι τρεχω ολη την ημερα δεν χανω τιποτα και τρωω και λιγοτερο απο πριν.

Μια η αλλη ειμαστε....απλα για μενα δεν βλεπω φως......:cry:.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Για τους Αφγανους και τους λοιπους αλλοδαπους: Το Καλοκαιρι που μεναμε Λαγονησι, ημασταν καθε μα καθε βραδυ στον κοινοχρηστο με τους γειτονες του υπογειου, οι οποιοι ηταν Αλβανικης καταγωγης. Ηταν το καλυτερο καλοκαιρι της ζωης μου (αν κανετε ανασκαφη τα ποστ μου στις "μαμαδες απο Ηλιουπολη" θα το διαπιστωσετε και μονες σας! Και οταν ειχα πραγματικα αναγκη να μεταφερθει ο Βασιλης με σπασμενο ποδι στη Βουλα, ο γειτονας που ειναι Αλβανος μας μετεφερε.. Ο Ελληνας δεν μπορουσε, επρεπε να κοιμηθει γιατι το απογευμα ειχε να παει βολτα το σκυλο του! :rolleyes:

Επισης για το οικοπεδο με τις παλιες οικιες μεσα ειχα γραψει καποια στιγμη πως το κανανε ξενωνα 2 Αφγανοι επειδη το ειδαν εγκαταλειμενο! Εγω προσωπικα δεν θα ξεχασω ποτε το βλεμμα τους οταν τους συνελαβαν και πηγαμε στο τμημα να κινησουμε τις νομιμες διαδικασιες.. Τοσο ικετευτικο! Ηταν απλα 2 παιδια, 19 χρονων.. Θα μπορουσε να συμβει σε εμενα ή ακομα χειροτερα στο παιδι μου..

Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.. Ο καθενας εχει τις αποψεις του.. Οσο πιο συντομα συνηδητοποιησεις πως δεν μπορεις να δεις τον κοσμο μεσα απο το ιδιο πρισμα με ολους, τοσο το καλυτερο! Για εσενα (εμενα) πρωτιστως!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Στο ιδιο σπιτι δεν μεγαλωσα εγω βρε Ελλ με τον αδερφο μου??? Γιατι σε αυτον βρηκαν προσφορο εδαφος οι φωνες κατα των μεταναστων????

Εγω στην εγκυμοσυνη πηρα μονο 7 κιλα γιατι γεννησα προωρα και μεχρι να παρω το παιδι σπιτι ειχα χασει τα 7 της εγκυμοσυνης συν αλλα 9 που ειχα απο πριν. Αφου οποιος με εβλεπε δεν πιστευε οτι ειχα μολις βγει απο το μαιευτηριο. Ειχα τοσο αγχος για το παιδι που δεν εμεινε τιποτα πανω μου μεχρι να τον παρω σπιτι.

Τωρα πως τα χανω????

και πιο πολύ δεν έχω αυτή την ευχάριστη κούραση της έντονης γυμναστικής που πέφτεις στο κρεβάτι και ξεραίνεσαι :D

Ρε φιλε και να το εκανα δεν θα ξερενομουνα. Με ΑΦΗΝΕΙ ο διαολος μεσα να ξεραθω? σηκωνομαι 7 φορες την νυχτα στις καλες περιπτωσεις. Να δω αν ειναι σκεπασμενη, αν ειναι ιδρωμενη , αν εχει πυρετο (καταλειπα της πυελονεφριτιδας), αν θελει αλλαγη η πανα (γιατι ειμαι και στην εκπαιδευση της τουαλετας και την θελω θεοστεγνη), αν εφυγε η κουβερτα απο την θεση της, αν της επεσε το μαξιλαρι στα μουτρα, αντε και μια να κατουρησω.......ε, παει ο υπνος........σκατα! Αν γυμναζομουν κιολας θα με τρεχαν στην εντατικη......

Διαφημίσεις

Βρε Φαιη αντεχεις πουλακι μου??? Εισαι καλυτερα εσυ και η μικρη????

Θα την παλεψω και σημερα! :lol:

Η Μαρια μια χαρα, εγω θελω λιγο ακομα για να ερθω στα ισια μου!

Να 'σαι καλα βρε Μαρκοπουλινα μου.. Συνεχεια ρωτας για εμας και ολο ξεχναω να σου απαντησω!! :oops:

Αντε, παρε ενα φιλακι! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Στο ιδιο σπιτι δεν μεγαλωσα εγω βρε Ελλ με τον αδερφο μου??? Γιατι σε αυτον βρηκαν προσφορο εδαφος οι φωνες κατα των μεταναστων????

Ειναι να το τραβας κιολας δλδ ε?.....να σε 'βολευει' ισως και λιγακι να τα πιστεψεις?.....ξερεις περι καθαροτητα φυλης και ολες αυτες τις μαλ@κιες.....*μετα συγχωρησεως

Και εγω με την απορια εμεινα, προφανως μπηκε καποια παττυ χθες στο θεμα των νεκρων αστυνομικων και λιθοβολουσε την Ραννια??

Εσυ να σαι καλα Φαιη μου και το μικρακι!!!!!! Φιλακια κι απο εμας!!!!

για το θέμα των μεταναστών, θα κάνω μια βαρύγδουπη πολιτικοκοινωνική ανάλυση, προσδεθείτε! :D

πιστεύω ότι απλά φοβόμαστε αυτό, από το οποίο δεν πιστεύουμε ότι έχουμε ξεφύγει. Δεν τα βάζουμε δλδ με τους πλούσιους που μας εκμεταλλεύονται, γιατί αυτούς τους έχουμε στο απυρόβλητο, νοομίζουμε ότι δεν μπορούμε να τους αγγίξουμε. Ο εξαθλιωμένος ξένος όμως είναι κάτω από μας, είναι πρόσφορος να τον μισούμε και να του φορτώνουμε όλα τα δεινά. Δλδ δεν καταλαβαίνουμε ότι δεν μας φταίει ο μη έχων στον ήλιο μοίρα που θεωρεί ότι η Ελλάδα έχει ευκαιρίες να του δώσει (αυτό και μόνο κάτι λέει για την απελπισία του), αλλά οι παραπάνω, που δεν μπορούν να το οργανώσουν σωστά. αλλά αυτά τα είδωλα δεν γκρεμίζονται εύκολα...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

για το θέμα των μεταναστών, θα κάνω μια βαρύγδουπη πολιτικοκοινωνική ανάλυση, προσδεθείτε! :D

πιστεύω ότι απλά φοβόμαστε αυτό, από το οποίο δεν πιστεύουμε ότι έχουμε ξεφύγει. Δεν τα βάζουμε δλδ με τους πλούσιους που μας εκμεταλλεύονται, γιατί αυτούς τους έχουμε στο απυρόβλητο, νοομίζουμε ότι δεν μπορούμε να τους αγγίξουμε. Ο εξαθλιωμένος ξένος όμως είναι κάτω από μας, είναι πρόσφορος να τον μισούμε και να του φορτώνουμε όλα τα δεινά. Δλδ δεν καταλαβαίνουμε ότι δεν μας φταίει ο μη έχων στον ήλιο μοίρα που θεωρεί ότι η Ελλάδα έχει ευκαιρίες να του δώσει (αυτό και μόνο κάτι λέει για την απελπισία του), αλλά οι παραπάνω, που δεν μπορούν να το οργανώσουν σωστά. αλλά αυτά τα είδωλα δεν γκρεμίζονται εύκολα...

Απ'οτι βλεπω μενεις αμερική...και εκει δεν υπάρχει πρόβλημα με παρανομους μετανάστες, ειδικά στον νοτο? Γιατί κάποιοι νομίζουν πως μόνο στην Ελλάδα υπάρχει προβλημα...

Ειναι οτι καποιοι ψαχνουν καποιον να ριξουν το φταιξιμο για τα χαλια της Ελλαδας καπου και οι αλλοδαποι ειναι ο πιο ευκολος στοχος οποτε αυτοι φταινε για την ανεργια αυτοι φταινε για την εγκληματικοτητα και καλα να παθουν που ζουν στην μιζερια και δεν δικαιουνται τιποτα πεταξτε τους εξω.

Ειναι οτι καποιοι ψαχνουν καποιον να ριξουν το φταιξιμο για τα χαλια της Ελλαδας καπου και οι αλλοδαποι ειναι ο πιο ευκολος στοχος οποτε αυτοι φταινε για την ανεργια αυτοι φταινε για την εγκληματικοτητα και καλα να παθουν που ζουν στην μιζερια και δεν δικαιουνται τιποτα πεταξτε τους εξω.

Ειναι ο αγραφτος νομος της φυσης. Βαρατε τον πιο αδυναμο. Οποιος χτυπησει περισσοτερο εχει και δωρο μπονους.....αυτο ειναι.....και δεν υπαρχει για μενα χειροτερος ΔΙΑΟΛΟΣ απο αυτο λεμε.......:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...