Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

τη μια και μοναδικη φορα που μου πηραν την τσαντα.. ητο ελλην...πιο ελλην δεν γινοταν :P

η κυρια που με βοηθαει στο σπιτι ειναι αλλοδαπη.. εχει κλειδια.. μπαινει βγαινει (γιατι δνε ειμαι και ποτε στο σπίτι) κλπ κ λπ κλπ...δεν μου εχει λειψει ουτε ρυζι... τι να λεμε τώρα.. απλά ήθελα να ξερα οταν θα ερ8ει η δικη μας σειρά και βρεθουμε πχ στην μαγευτικη ελβετία να ζητάμε δουλειά, λεφτά, αδεια παραμονής, γάλα τι θα γινει... πώς θα μας αντιμετωπίσουν και πώς θα νιώσουμε εμείς

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι ρε... ο αντρας μου ειναι ΜΠΑΤΣΟΣ!!! :lol:

και ειχε και 'εργατικο ατυχημα' προχτες... στις 5 τα ξημερωματα.. εφυγε η κωλομηχανη, η υπηρεσιακη, σε κατι λαδια..

τες πα... δοξα τω θεω, λυπηθηκε η παναγια το παιδακι που μεγαλωνουμε, και ειναι οκ.... :(

Παλι καλα κοπελα μου.....ζορια και εσυ ομως......:|

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Τι κανετε? Εγω μολις εκατσα και ειμαι ψωφια....ο συζυξ ροχαλιζει μεσα. Η μικρη σημερα πρωτη φορα ειπε στον πατερα της οσο ελειπα μπαμπα πιπι και την πηγε τουαλετα και εκανε. Κανει στην λεκανη πλεον με ειδικο καθισμα. Δεν θελει γιογιο. Καλυτερα λεω ετσι. Μπας και κανει και σε αλλα σπιτια. Θα πρεπει να κουβαλαω καθισμα μαζι ομως ε? .....

Οι υπολοιπες τι κανετε? Εχετε γραψει μισο τονο.....δεν αντεχω να τα διαβασω....με τι σφαζεστε παλι?

Διαφημίσεις

Ηρθε και η ασχετη να ρωτησει ποια ειναι η παττυ οεο????? Οσο για τους ερμους τους Αφγανους τι να πω???? Ροδα ειναι και γυριζει η ατιμη η ζωη κι αυτα που ειρωνευεσαι αλοιμονο σου οταν ερθει η ωρα να τα λουστεις. Λιγη ανθρωπια, μονο αυτο μας εμεινε αλλωστε. Αν μας εμεινε με αυτα που διαβαζω.

Εγω παντως 10 χρονια σχεδον βαζω στο σπιτι μου αλλοδαπες για καθαριοτητα ποτε δεν μου εκλεψαν τιποτα και στον δρομο με το καροτσι με το Μαριο μωρο μονο οι ερμοι οι Πακιστανοι με βοηθαγαν να το σηκωσω σε καγκελο που εχουν βαλει οι εξυπνοι απο τον δημο στο παρκο απεναντι.

10 χρονια Αλβανη Κυρια μου καθαριζει και την αφηνω και φευγω. Δεν εχει συμβει τπτ. Ξερω την οικογενεια της και ειναι πιο Κυριοι απο πολλες τυχουσες του φορουμ (δεν μιλω για τις παρουσες που ξερω). Οποιος μιλαει για μεταναστες καλο θα ειναι να προσεχει τι και πως το λεει και να μην μιλαει απο την ασφαλεια το fau καναπε Bo Concept.....γιατι πολυ το εχουμε καβαλισει γενικα το καλαμι νομιζω .......ολιγον να κοιταμε το χωμα οταν μιλαμε δεν κανει καθολου κακο. Σε ΠΟΛΛΑ πραγματα......

Εγω μολις εβαλα τον Μαριο για υπνο αφου με ξεθεωσε και περιμενω τον αντρουλη μου να ερθει να φαει το φαγητο διαιτης που του εχω επιβαλλει τις τελευταιες ημερες. Στην αρχη τσιναγε αλλα σιγα σιγα του αρεσει η ιδεα να χασει τα κιλα που εχει παρει απο τοτε που παντρευτηκαμε.

Ελπιζω μονο να αρχισει να χανει κανενα γραμμαριο αμμεσα γιατι αλλιως θα αρχισει την γκρινια και θα τα παρατησει.

Εγω κρατιεμαι Ελλ γιατι αν αρχισω να μιλαω για τους Αφγανους θα γινω ο τυφωνας Κατρινα προσωποποιημενη.

Εγω κρατιεμαι Ελλ γιατι αν αρχισω να μιλαω για τους Αφγανους θα γινω ο τυφωνας Κατρινα προσωποποιημενη.

Δεν αξιζει, μετα στην λενε και απο πανω. Να ναι βεβαια καλα το χοντροπετσιασμα της ιδιας της ζωης......

Εγω χανω περνω ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Προ εγκυμοσυνης ημουν 54 γυμνασμενα ομως φετες λεμε......εκανα 3 ωρες γυμναστικη την μερα. Τωρα ειμαι 69 λαπας......παω 75 κατεβαινω 66, παω παλι 69.....αντε και γαμησου......:evil:

Ακριβως ετσι, μπορω να σου πω Ελλ οτι η κοπελα που ερχεται στο σπιτι για δουλειες αγαπα πολυ περισσοτερο τον Μαριο και απο αρκετους κοντινους συγγενεις. Λιωνει για παρτη του και ειναι κυρια γενικα στην συμπεριφορα της. Αλλα οχι μονο αυτη ολες οι κοπελες που περασαν απο το σπιτι μου το σεβαστηκαν αλλα τις σεβαστηκα και εγω και φερομουν σε αυτες σωστα και δεν τις υποτιμησα ποτε και για τιποτα.

Απλα με τρομαζει ποσο ευκολα μπολιαζονται τα νεα παιδια με την πεποιθηση οτι για ολα φταινε οι ξενοι. Γιαυτο τον λογο τσακωθηκα προχτες με τον αδερφο μου που ενω μας μεγαλωσε η ιδια μανα εχει εντελως διαφορετικες αντιληψεις. Κι απο τοτε τον φωναζω Αδωνη χα!!!!!!χα!!!!

Διαφημίσεις

Gioli δεν σε ξέρω προσωπικά όπως δεν ξέρω και την Ράννια... δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω γιατί καταρχήν δεν με αφορά ποια ήταν η Πάττυ... αν είχε επιτεθεί σε εμένα να είσαι σίγουρη πως θα την είχα βρει την άκρη γιατί εκεί θα την έψαχνα! Προσωπικά γράφω όπως αισθάνομαι και αυτό μπορούν να στο βεβαιώσουν εδώ μέσα... αν ήθελα να βριστώ με κάποιον θα το έκανα με το ίδιο nick που έχω τώρα ακόμα και αν κινδυνευα με αποκλεισμό (οι κάρτες μου αποδεικνύουν ότι δεν με απασχολεί ο αποκλεισμός). Θεωρώ όμως άδικο (και αν είχες διαβάσει και τις χθεσινοβραδινές σελίδες του παρόντος τόπικ θα το ήξερες) αυτό που έγινε εναντίον της Ράννιας και που η κορύφωσή του ήταν η Πάττυ! Από εκεί και πέρα αν κάνω λάθος και δεν ήσουν εσύ η Πάττυ σου ζητώ συγνώμη...

Πήγαμε παιδίατρο... δόντια αλλά να προσέχουμε γενικά μην είναι υποβόσκουσα ίωση και να αποφεύγουμε τους κλειστούς χώρους!

Αν και για προσωπικους λογους δεν ειχα καν γραψει στο θεμα, αυτο που εκανα με bold με βρισκει απολυτως συμφωνη. Οχι πως η Ραννια εχει αναγκη εμενα για να βγαλει ακρη, απλα νομιζω κι εγω πως ηταν αδικη ολη αυτη η αντιμετωπιση απεναντι της.

Περαστικα στην Κωτιτα μας! Εμβολιο εκανε τελικα?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εγω τι να πω βρε Ελλ που μετα την εγκυμοσυνη ημουν φετες και τωρα τους τελευταιους μηνες εχω φτασει τα 67 κιλα παλι. Οσο δεν περπαταγε ο Μαριος φαινεται απο το κουβαλημα εκαιγα λιπος πολυ, τωρα παροτι τρεχω ολη την ημερα δεν χανω τιποτα και τρωω και λιγοτερο απο πριν.

Απλα με τρομαζει ποσο ευκολα μπολιαζονται τα νεα παιδια με την πεποιθηση οτι για ολα φταινε οι ξενοι.

Ολα ξεκινανε απο το σπιτι κοπελα μου....και απο εκει μπαινουν οι βασεις. Οταν βλεπεις παιδακι στην παιδικη να τραγουδας (Μογλη) για την μικρη 'να ζεις με λιγα πραγματα απλα της φυσης θαυματα' και να σου λεει εμενα ο μπαμπας μου λεει οτι οσο περισσοτερα τοσο και καλυτερα βλεπεις ενα ενηλικα μπροστα σου και τι ακριβως θα κανει και πως θα ειναι. Ετσι γινεται και με τους ξενους-ξενοφοβια, και με πολλα αλλα .......(κατσε περνω πισω το ξενο-φοβια γιατι θα μου κατεβασουν τπτ αλλο για το παιδι απο εδω αυτη την φορα)......:tongue:

Δεν αξιζει, μετα στην λενε και απο πανω. Να ναι βεβαια καλα το χοντροπετσιασμα της ιδιας της ζωης......

Εγω χανω περνω ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Προ εγκυμοσυνης ημουν 54 γυμνασμενα ομως φετες λεμε......εκανα 3 ωρες γυμναστικη την μερα. Τωρα ειμαι 69 λαπας......παω 75 κατεβαινω 66, παω παλι 69.....αντε και γαμησου......:evil:

γιατί, γιατί πιάνετε τέτοια πονεμένα θέματα;;;; μόλις γύρισα από πάρκο, τρέξιμο με το καρότσι, σκοινάκι, squats και κάμψεις στα παγκάκια... το καλό είναι ότι εδώ πέρα πολύς κόσμος γυμνάζεται έξω, κι έτσι δεν γελάνε με την πάρτη μου!

κι εγώ Π.Γ. (προ γκαστριάς) έκανα ένα 2ωρο γυμναστική τη μέρα, και τις Κυριακές τένις. Τι ωραίες εποχές! Μετά σταμάτησα, χλαπάκιασα, πήρα σχεδόν 20 κιλά, και πάααααανε όσα είχα με κόπο αποκτήσει. Νιώθω τόσο χλαπάτσα τώρα, τόσο πλαδαρό και αδύναμο το σώμα, και πιο πολύ δεν έχω αυτή την ευχάριστη κούραση της έντονης γυμναστικής που πέφτεις στο κρεβάτι και ξεραίνεσαι :D το παλεύω μεν αλλά λίγα πράματα με το μωρό τώρα...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...