Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

α ρε κοριτσια! τα καλυτερα λετε οταν λειπω! γκαμωτη!

μαλεκον, σχετικα με το θηλασμο ρωτα με Ο,Τι θες σε π.μ. Ειδα ολες τις ερωτησεις σου και μπορω να στις απαντησω μια μια. Απλα δε κανω multi quote γιατι θα βγει ενα σεντονι απο εδω μεχρι το Ελσινκι! :tongue:

Σε ευχαριστώ γειτόνισσα. Θα σου στειλω σεντόνι με πρώτη ευκαιρία κ θα σου πω τι μου είπαν κ τα κορίτσια δίπλα.Αλλά θα επιμείνω μέχρι να καταλάβω :tongue: Τώρα περιμένω να έρθει η κοπέλα για αποτρίχωση, να γίνω επιτέλους άνθρωπος

Μέχρι τη 1.00 έβλεπα χτες την συνεντευξη :oops: Κουτουλάω από τη νύστα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σχετικα με το ποια ειναι η πατυ, που λιγο με αφορα προσωπικα, και επειδη καμια προφανως δε θα το παραδεχτει οτι ηταν, γιατι αν ηταν να εχει τα κοτσια να το κανει, απλα θα εγραφε απο το λογαριασμο της....

Το ποια ειναι μπορει πολυ ευκολα να βρεθει. Ενα τηλεφωνακι στο parents υποθεση ειναι μονο. Το μεγαλο μυστικο (και μετα ανακαλυψαμε την Αμερικη...) λεγεται ip, εχω υπαρξει administrator σε αλλο φορουμ και ξερω ποσο πολυ ΠΟΛΥ ευκολο ειναι.

Απο κει και περα.....για οποια ειναι....δεν αξιζει να ασχολουμαστε με τετοια ατομα. Που για να κανουν τετοια χαβιεδιλικια μεσω νετ, φανταστειτε τι κανουν στη πραγματικη τους ζωη....ε ρε καρφωμα που θα εχουν ριξει στους συναδελφους τους.....

Σχετικα με το ποια ειναι η πατυ, που λιγο με αφορα προσωπικα, και επειδη καμια προφανως δε θα το παραδεχτει οτι ηταν, γιατι αν ηταν να εχει τα κοτσια να το κανει, απλα θα εγραφε απο το λογαριασμο της....

Το ποια ειναι μπορει πολυ ευκολα να βρεθει. Ενα τηλεφωνακι στο parents υποθεση ειναι μονο. Το μεγαλο μυστικο (και μετα ανακαλυψαμε την Αμερικη...) λεγεται ip, εχω υπαρξει administrator σε αλλο φορουμ και ξερω ποσο πολυ ΠΟΛΥ ευκολο ειναι.

Απο κει και περα.....για οποια ειναι....δεν αξιζει να ασχολουμαστε με τετοια ατομα. Που για να κανουν τετοια χαβιεδιλικια μεσω νετ, φανταστειτε τι κανουν στη πραγματικη τους ζωη....ε ρε καρφωμα που θα εχουν ριξει στους συναδελφους τους.....

Εγώ λεω κάθε μερα στις 00.00 να δίνουμε κωδικούς. Σύνθημα-παρασύνθημα που θα αλλάζουν κάθε μέρα...Τι λέτε? :P

Ρε συ gioli τώρα σοβαρά θες να πιστέψω ότι έγινες χθες τυχαία μέλος στο φόρουμ εδώ; Δυσκολεύομαι κορίτσι μου παρότι έχω τις καλύτερες των προθέσεων. Γιατί άντε και γράφτηκες χθες... και ήρθες και έπεσες κατευθείαν εδώ σε αυτό το θρεντ; Λίγο δύσκολο δεν είναι;

Χθές γράφτηκα στο καφέ. Δεν το ξέρω καθόλου το καφε και πηγαίνω ψαχνοντας. Εχθες το βράδυ μιλούσα στο τσάτ με ένα μέλος. Νόμιζα οτι αυτό είναι το καφε που λέτε όλες. Σήμερα το μεσημέρι μπήκα και συνέχισα το ψαχούλεμα αφου δεν έβλεπα άτομα στο τσατ. Φαντάστηκα οτι κάπου αλλού τα λέτε όλες. Ηθελα και εγω να μπω και να μιλάω με τα υπόλοιπα κορίτσια, πιο χαλαρά. Διαβασα τα τελευταια για να μπω στο κλίμα. Αν λοιπόν νομίζεις οτι είμαι η Παττυ και μπήκα στο καφε για να δω αν με καταλάβατε δε μπορώ να κάνω κατι να σε (σας) μεταπείσω. Αν και η άποψη αυτή δεν είναι δική σου αποκλειστικά. Είδα και τη μπηχτή μέλους στο θέμα που γράφαμε και κλειδώθηκε. Οτι νομίζεις απο εκει και πέρα. Εγω εγραψα απλά για να έχεις και την άλλη θέση. Απο κει και πέρα οτι νομίζεις κάνεις(κανετε).

Μαλεκον, δεν ασχολουμαι αλλο ουτε για να γελασω! Εκανα αρκετους εμετους οσο ημουν εγκυος...να μου λειπουν κι αλλοι!

μπαινοβγαινω προς το παρον...το βραδυ μετα τις 9 θα κατσω συνεχες ωραριο:mrgreen:

ετοιμαζε σεντονι εσυ!

Διαφημίσεις

Μαλεκον, δεν ασχολουμαι αλλο ουτε για να γελασω! Εκανα αρκετους εμετους οσο ημουν εγκυος...να μου λειπουν κι αλλοι!

μπαινοβγαινω προς το παρον...το βραδυ μετα τις 9 θα κατσω συνεχες ωραριο:mrgreen:

ετοιμαζε σεντονι εσυ!

Δεν υπόσχομαι πότε θα το πάρεις. Και μην σκοτωθείς να το απαντήσεις. Κοίτα να διακσεδάσεις :P Βγαίνεις σε κανενα γκρουπ?

Ράνια νομίζω οτι σε αφορά όπως αφορά και εμενα πλέον με την εξέλιξη του θέματος. Παρά την όποια αντιπαράθεση στο θέμα για τους αστυνομικούς δε θα έμπαινα στη διαδικασία να βρίσω κανέναν αδω μέσα. Και εχθές το έπιασα το υπονοούμενο με τους τόνους αλλά δεν ήθελα να δωσω συνέχεια. Ναι προσπαθώ να γράφω με τόνους γιατι είμαι ανορθόγραφη και πάντα εγραφα χωρίς τόνους οπότε κάνω την προσπάθειά μου. Αυτο όμως δε λέει οτι είμαι η Παττυ. Αφού είναι τόσο εύκολο όπως λες να μάθουμε ποιός είναι η Πάττυ, γιατι δεν το ζητάς απο την διαχείρηση. Αν είμαι εγω, με διαγράφουν, αν όμως δεν είμαι να πάψουν να με χρεώνουν κάποιοι για κάτι που δεν έχω κάνει.

Κορίτσια παω για προπόνηση με τη κόρη μου. Θα μπορέω να μπώ το βράδυ πάλι. Ελπίζω να βρώ κάποιες και να λήξουμε την όποια κακή και λάθος εντύπωση με όσες νομίζετε οτι θέλετε.

ναι αλλα υπαρχιε και το proxy

Μουαχαχαχαχχαχααχχααχχαχααχχαχαχα (οχι πως το ξερουν αλλα ειπα να πω και εγω τη μαλακια μου να πουλησω μουρη)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

μπα μη το λες....μπορει και να το ξερουν....στη ρουφιανια ειναι μανουλες καποιοι...(μη με ξανααφησεις να ασχοληθω με το θεμα! θα σε δαγκωσω!)

παω το μικρο για υπνο....σε λιγο θα μπω και θα κατσω σαν ανθρωπος!

Gioli δεν σε ξέρω προσωπικά όπως δεν ξέρω και την Ράννια... δεν έχω κανένα λόγο να σε αμφισβητήσω γιατί καταρχήν δεν με αφορά ποια ήταν η Πάττυ... αν είχε επιτεθεί σε εμένα να είσαι σίγουρη πως θα την είχα βρει την άκρη γιατί εκεί θα την έψαχνα! Προσωπικά γράφω όπως αισθάνομαι και αυτό μπορούν να στο βεβαιώσουν εδώ μέσα... αν ήθελα να βριστώ με κάποιον θα το έκανα με το ίδιο nick που έχω τώρα ακόμα και αν κινδυνευα με αποκλεισμό (οι κάρτες μου αποδεικνύουν ότι δεν με απασχολεί ο αποκλεισμός). Θεωρώ όμως άδικο (και αν είχες διαβάσει και τις χθεσινοβραδινές σελίδες του παρόντος τόπικ θα το ήξερες) αυτό που έγινε εναντίον της Ράννιας και που η κορύφωσή του ήταν η Πάττυ! Από εκεί και πέρα αν κάνω λάθος και δεν ήσουν εσύ η Πάττυ σου ζητώ συγνώμη...

Πήγαμε παιδίατρο... δόντια αλλά να προσέχουμε γενικά μην είναι υποβόσκουσα ίωση και να αποφεύγουμε τους κλειστούς χώρους!

Ηρθε και η ασχετη να ρωτησει ποια ειναι η παττυ οεο????? Οσο για τους ερμους τους Αφγανους τι να πω???? Ροδα ειναι και γυριζει η ατιμη η ζωη κι αυτα που ειρωνευεσαι αλοιμονο σου οταν ερθει η ωρα να τα λουστεις. Λιγη ανθρωπια, μονο αυτο μας εμεινε αλλωστε. Αν μας εμεινε με αυτα που διαβαζω.

Εγω παντως 10 χρονια σχεδον βαζω στο σπιτι μου αλλοδαπες για καθαριοτητα ποτε δεν μου εκλεψαν τιποτα και στον δρομο με το καροτσι με το Μαριο μωρο μονο οι ερμοι οι Πακιστανοι με βοηθαγαν να το σηκωσω σε καγκελο που εχουν βαλει οι εξυπνοι απο τον δημο στο παρκο απεναντι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...