Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

re malekon.. Ο αντρας σ ειναι ναξιωτης η λα8ος διαβασα τις προαλλες?

Η μητέρα του ήταν απο Νάξο. Και θεωρεί τον εαυτό του Ναξιώτη. Το τι δούλεμα του ρίχνω δεν λέγεται...

Α, πήρες το μηνυμα μου στο φορουμ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα η ποπι το παει φυρι φυρι να την κανω αλογο...μολις γυρισω απο τον σκλαβενιτη 8α πεσει γελωτασ! αφου 8α παω αυριο στο παιδι μου λογω τζαμπο και δουλειασ του ηλια...αποψε 8α την κανω παπορι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

γι(α) ολ(α υπάρχουν στο)ι(χεία)

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια. Εγινα εχθές μέλος του καφε και μετα λύπης μου βλέπω πως φωτογραφίζομαι ή μάλλον στα ίσια το είπες Αερικό οτι είμαι η Πάττυ πράγμα που το υιοθετούν απο οτι κατάλαβα και άλλες. Δεν με γνωρίζεται και δεν νομίζω οτι το δείγμα γραφης μου, εδειξε οτι είμαι άτομο που χυδαιολογώ. Αν ήθελα να πω κάτι θα το έλεγα όπως και είπα αυτα που ήθελα με το όνομά μου. Δεν είμαι στη ΄παρέα σας και για αυτο ισως βγάλατε αυτο το συμπέρασμα αλλά είναι άδικο.Λυπάμαι για αυτό που διάβασα.

Ρε συ gioli τώρα σοβαρά θες να πιστέψω ότι έγινες χθες τυχαία μέλος στο φόρουμ εδώ; Δυσκολεύομαι κορίτσι μου παρότι έχω τις καλύτερες των προθέσεων. Γιατί άντε και γράφτηκες χθες... και ήρθες και έπεσες κατευθείαν εδώ σε αυτό το θρεντ; Λίγο δύσκολο δεν είναι;

α ρε κοριτσια! τα καλυτερα λετε οταν λειπω! γκαμωτη!

μαλεκον, σχετικα με το θηλασμο ρωτα με Ο,Τι θες σε π.μ. Ειδα ολες τις ερωτησεις σου και μπορω να στις απαντησω μια μια. Απλα δε κανω multi quote γιατι θα βγει ενα σεντονι απο εδω μεχρι το Ελσινκι! :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...