Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι μαρσυ...πηρα κατι μπεμποειδη της μπεαμπα που εχουν και κορδελακι...αλλα τα εχει χεσμενα..λεω να της παρω κανα τηλεφωνο...αρπαζει τα κινητα και τα τηλεκοντρολ...

εγω της πηρα αυτα

http://cgi.ebay.co.uk/Baby-Banz-PINK-DIVA-Retro-UV-Childrens-Sunglasses-0-2y-/250703475840?pt=UK_Girls_Accessories&hash=item3a5f177480

πολυυυυ γελιοοοο!!

καλα μην νομιζεις....και να της παρεις τηλεφωνο γραμμενο θα το εχει...πηρα εγω στην Πενελοπε....θελει τα κανονικα ασε...

καλα ρε κοριτσια λυστε μου μια απορία.... γιατι ειμαστε ΤΟΣΟ μαλακισμενος λαος γαμω τη φυλη μου μεσα γαμω?

ΑΣΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΦΕΥΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Α ρε Μαρα εγω βαριεμαι να ασχολειθω με μικροψυχες που τα εχουν βρει ολα ετοιμα

και γενικα ολα τους πανε οπως τα θελουν.

Γιατι αμα ανοιξω το στοματακι μου δεν θα ξερουν που να κρυφτουν

μα ρε μαλακα...δλδ..εχω πα8ει σοκ..μου εχει πεσει το σαγωνι... νεες κοπελες να μιλανε σαν αμορφωτες κυράτσες? να πεθαινει ο αλλος 5 μετρα απο το σπιτι τους και αυθτες να κανουν πλάκα? δεν νιώθουν? ρε..σημερα οι αφγανοι...αυριο εμεις...τοσο αδειο το γαμωκεφαλο πια?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μαρα...δεν εχω παρακολουθησει το θεμα...βασικα αυτες τις μερες που ειχα αρρωστο το παιδι μονο εδω μεσα εμπαινα οταν καταφερνε να ηρεμησει κι απο εδω οτι μαθαινα...Δεν εχω δει τηλεοραση,δεν ξερω τι γινεται ακριβως,να καταλαβεις ακομη και για τα παιδια της ομαδας Διας περα απο το οτι συνειδητα δεν ειδα ειδησεις κλπ γιατι θα ειχα πλανταξει στο κλαμα δεν προλαβαινα γαιτι ειχα αλλη εγνοια!!

Εμενα δεν με ενοχλουν αυτα που γραφουν!!

Η ειρωνια σε κατι τετοιο ναι...δεν μου αρεσει.

Βασικα....προτιμω να συνδραμω ατομα οπως η οικογενεια που ειχες αναφερει καποια στιγμη στο καφε....

Μαρουσκα αυτες που τα λενε αυτα δεν εχουν δει την δυστυχια και την καταντια αυτων των ανθρωπων καθωνται μεσα στο μεγαλο σπιτακι τους και λενε λενε παπαριτσες και μπουρδες.

Κανε μια βολτα στην Αβερωφ ρε κουφιοκεφαλακι και δες τα ολα σε μεγενθυνση

Αει σιχτιρ πια...............

μαρσυ μου.. ο κα8ενας την αποψη του και σεβαστη και κλπ...απλα ΔΕΝ Μπορώ να ακουω μια ΜΑΝΑ να κανει πλάκα εις βάρος κάποιου που πεθαινει..ειτε ειναι μεταναστης ειτε αστυνομικος είτε μοντέλο είτε υδραυλικός είτε μωαμεθανος ειτε αναρχικος ειτε ειτε ειτε ειτε..και δεν μπορώ να ακουω μανα να λεει "η αλβανεζα διπλα μου εχιε χρυσα σκουλαρίκια"

γαμω την επιχειρηματολογία ε?

dZJip3.png

μα ρε μαλακα...δλδ..εχω πα8ει σοκ..μου εχει πεσει το σαγωνι... νεες κοπελες να μιλανε σαν αμορφωτες κυράτσες? να πεθαινει ο αλλος 5 μετρα απο το σπιτι τους και αυθτες να κανουν πλάκα? δεν νιώθουν? ρε..σημερα οι αφγανοι...αυριο εμεις...τοσο αδειο το γαμωκεφαλο πια?

Γιατί σου φαίνεται περίργο? Προφανώς ο αφγανός δεν είχε τπτ καλύτερο να κάνει στο Αφγανιστάν και είπε μωρέ δεν πάω στην Ελλάδα και άμα λάχει σκοτώνω και κανενα Έλληνα, έτσι για να μην πλήττω

μα ακριβως γι αυτο ειπα δεν μου αρεσει η ειρωνια σε τετοια θεματα που ειναι σοβαρα!!!

και ξερεις ποιο ειναι το χειροτερο???

οτι αυτο σε αυτο το κλιμα της πλακιτσας παρασυρονται ευκολα πολλα μελη...λες και δεν καταλαβαινουν βρε παιδι μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...