Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ποστ σαρδελες στο μπλογκ σ

οχι ρε... ο αντρας μου ειναι ΜΠΑΤΣΟΣ!!! :lol:

και ειχε και 'εργατικο ατυχημα' προχτες... στις 5 τα ξημερωματα.. εφυγε η κωλομηχανη, η υπηρεσιακη, σε κατι λαδια..

τες πα... δοξα τω θεω, λυπηθηκε η παναγια το παιδακι που μεγαλωνουμε, και ειναι οκ.... :(

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

εχω φωτο απο τα γενε8λια μου...στο μισο καδρο ο μπατσοπατερασ μου και τα μπατσοφιλαράκια του δεξια στο αλλο μισό κάδρο ο ανταρτησ 8ειος της μάνας μου με τα φυσικλικια στην κωλότσεπη... ρε μεγαλεία σου λεω!

υγ. οι μπατσοφιλοι του πατερα μου παντα μου εφερναν δωρο εγκυκλοπαίδιες...κλαψ!

dZJip3.png

Maraaaaaaaaaa....ουουου:P

Χαιρετω και τα υπολοιπα κοριτσια!!!

Διαβασα τις τελευταιες ενημερωσεις και μπηκα στο κλιμα....απολα εχει ο μπαξες βλεπω εεε??

Η μικρη εχει 2 μερες που ειναι καλα,ακμαια,τρωει ξανα,εχει γινει το παιδακι που ηξερα....μονο ενα εξανθημα εχει στο κορμακι της λογω της κολωιωσης αλλα θα φυγει κι αυτο..

Ετσι λοιπον εδεησα και εβαλα πλυντηρια,μαζεψα το βομβαρδισμενο δωματιο και βασικα καταφερα να κανω και κατι ωστε να ζουμε σε σπιτι που δεν μοιαζει με τα βρωμοσπιτα που καθαριζουν οι κυριουλες στο ΣΚΑΙ..

Διαφημίσεις

Τι κανετε μωρε απο το πρωι..

Σας διαβαζω τοση ωρα και μας τρελανατε με τις πιτσες, τις σαλατες, τα hamburger και τα λοιπα φαγωσιμα! :lol:

Πφφ.. Δεν ξερω σε ποια να αναφερθω.. Ξεκιναω και αν ξεχασω καμμια σχωρατε με, ε? :mrgreen:

Βικυ με το καλο κοριτσι μου! Ολα να πανε καλα αυτη τη φορα! :)

Κικη περαστικα σας! :( Περιμενουμε νεα σας απο το γιατρο. Παρεπιπτοντως αν αφησεις πανα για καλλιεργεια, πες μου ποτε σας ειπαν να πατε για απαντησεις γιατι εμας μας ειπαν απο Τριτη (λογω 3ημερου) :roll:

Φυστικι εγω καποτε σου ειχα πει να σταματησεις να ασχολεισαι με τον πο**σομακη και να αρχισουμε να μαθαινουμε τιποτα για την Παττυ αλλα εσυ το επαιζες υπερανω.. Παρτην τωρα! :lol::lol:

Τωρα πραγματικα.. Επειδη εχω λαβει ενα σωρο πμ. που με ρωτανε γιατι δεν απαντω σε οσα θεματα εχουν ανοιχτει για τα παιδια της ΔΙ.ΑΣ .. Οκ και τι να πω? Ειμαι κι εγω συζυγος ενστολου και με το χερι στην καρδια σας λεω πως με τις περικοπες παιρνει στα χερια του καθε 26 του μηνα 1.000 ευρω. Και αυτα ΑΝ εχει δουλεψει οοοοολα τα πενθημερα και οοοοοοολα τα νυχτερινα, αλλιως αρχιζει και πεφτει κατακορυφα. Φυσικα και δεν ειναι θεμα χρηματων, και 300.000 ευρω να επαιρνε καθε μηνα, εγω παλι θα καρδιοχτυπουσα μεχρι να γυρισει το κλειδι και να μπει μεσα. Ειμαστε μαζι 5 χρονια και κατι και περιμενω ακομα τη στιγμη που θα μπει σπιτι για να τον αγκαλιασω και με τον τροπο μου να δω αν εχει χτυπησει καπου και πονα.

Ποιος ο σκοπος να κατσω να γραψω και να ερθω σε αντιπαραθεση? Δεν θελω, το θεωρω ασκοπο, ανουσιο και στην τελικη μου αρκει που ξερω εγω μεσα μου το πως νιωθω και το τι πιστευω! (Μιλαω αποκλειστικα για εμενα, κοιταχτε μαρη μην αρπαχτει καμμια σας, θα σας δειρω λεμε!)

Κατα τα αλλα σκ@τα ειμαστε, η Μαρια εμφανως καλυτερα, εγω στα ταρταρα! Περαν απο οοοοολα τα αλλα που ειχα, μαντεψτε! Με κολλησε γαστρεντεριτιδα η μικρη.. Τωρα εχω και την εμετοδιαρροια στο μενου και α! να μην ξεχασω.. Σκαει μυτη και ο τελευταιος εναπομειναντας φρονιμητης μου.. :rolleyes:

Βαφτε με μπλε και ριξτε με στη θαλασσα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

οχι ρε... ο αντρας μου ειναι ΜΠΑΤΣΟΣ!!! :lol:

και ειχε και 'εργατικο ατυχημα' προχτες... στις 5 τα ξημερωματα.. εφυγε η κωλομηχανη, η υπηρεσιακη, σε κατι λαδια..

τες πα... δοξα τω θεω, λυπηθηκε η παναγια το παιδακι που μεγαλωνουμε, και ειναι οκ.... :(

:(:(:(

Περαστικα του φιλεναδα.. Για τον ιδιο λογο σκοτωνομαστε κι εγω με τον δικο μου μπατσο... Εγω λεω υπηρεσια γραφειου, εκεινος λεει δεν αφηνω τη μηχανη μου..

Θυμασαι φυσικα που σακατευτηκε λιγο πριν ερθουμε Λαγονησι και εκατσε 11 μηνες.. Αστα, σε νιωθω! :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

ας οψεται ο έρωτας και παντρευτηκατε τα ενστολα... εγω πάντως οποτε ενιωσα.. ερωτα για ένστολο το κατέπνιξα.. δεν μπορώ εγω να σκιάζομαι...8α ξαναρχισω τα ψυχοφαρμακα

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...