Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι βρε το πιστεύω απλώς προσπαθώ να εξηγήσω στην Ντάλια γιατί την ρώτησα :lol:

Mara... τα παιδιά των 22 και 23 χρόνων δεν νομίζω πως εμπίπτει στην κατηγορία των συνειδητοποιημένων επαγγελματιών! Αν ήταν ίσως να είχαν "πέσει" με τη μηχανή ;)

τοτε Αερικό μου δυστυχώς ανηκουν στην κατηγορία εκείνη που επιλέγει την ελας αβασάνιστα και με κριτήριο μόνο την μονιμότητα και την επιβίωση (ζητούμενα όλων μας)

dZJip3.png

Ρε σας λέω άλλη ήταν αυτήηηηηηηη! Υποψιάζομαι (μη σας πω βάζω το αριστερό μου χέρι στη φωτιά) κάποια!;););)

για πες ρε μπεμπουλα, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ να με ρωτησει αν ημουν εγω η καβουροΠΑΤΤΥ... θα αρχισω να το πιστευω στο τελος....

αμα θετε, το βαζουμε και ψηφοφορια... επειδη και γω εχω κανα δυο, στο μυαλο μου :lol:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Αυτό δεν κάνει το θάνατό τους λιγότερο οδυνηρό ειδικά όταν βασίζεται σε μαλακίες εντολές!

Φυστίκι εγώ εσένα ούτε καν σε σκέφτηκα! Οκ πάει το μυαλό μου στο ποια ήταν... βασικά η Ράννια μου είπε ποια μπορεί να είναι... Αλλά εσένα δεν θα το έλεγα με την καμμία!

Διαφημίσεις

για πες ρε μπεμπουλα, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ να με ρωτησει αν ημουν εγω η καβουροΠΑΤΤΥ... θα αρχισω να το πιστευω στο τελος....

αμα θετε, το βαζουμε και ψηφοφορια... επειδη και γω εχω κανα δυο, στο μυαλο μου :lol:

όχι μαρή κι εσύ, έλεος!!!!!

θα σου στείλω πμ ποια νομίζω εγώ

Συμμερίζομαι απολυτα την Dalia για τον πόνο που έχει περάσει.. αλλά ναι ο θάνατος ενός αστυνομικού ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ περιγραφεί ως ατύχημα εν ώρα εργασίας. Αλλά πάνω απ όλα ο θάνατος ενός αστυνομικού 9 φορές στις 10 είναι αποτέλεσμα ανυπαρκτου επιχειρησιακού συντονισμού, ανύπαρκτης εκαπίδευσης και μαλακισμένης κρίσης από την πλευρά του (τυπου κυνγαω λιστη με καλασνικωφ και εγω πανω μου δεν εχω ουτε σκεντόνα αλλά θα τον κυνηγήσω γιατι ειμαι ο χουλκ)

Ε αυτά….

Κοίτα, δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ο άντρας μου είναι εποχικός πυροσβέστης...μηβ πω για εξοπλισμό...μην πω για λάθος οδηγίες με τις οποίες σκοτώθηκαν πυροσβέστες...και οκ, ο δικός μου έχει δυνατό το ένστικτο της αυτοσυτνήρησης και έχει τύχει να αψηφήσει εντολές ανωτέρων για να σώσει τη ζωή του εις βάρος δέντρων.

Επίσης έχει τύχει την ομάδα του να τους πάνε (δεν ήταν ο δικός μου μέσα, ήταν άλλη βάρδια) στην Ολυμπία όταν η φωτιά μαινόταν με τον εξής εξοπλισμό:γκασμάδες και φτυάρια. Και βγαίνει ο δικός μου στις ειδήσεις στην Τρέμη τους κράζει επωνύμως (τηλεφωνικά) και τους μαζεύουν άρον άρον. Θα καιγόντουσαν τα παληκάρια.

Τι θέλω να πω. Οκ να γνωρίζεις την επικυνδινότητα του αντικειμένου, αλλά όχι δε δέχομαι να αυξάνεται ο κίνδυνος εξαιτίας της ανύπαρκτης πολιτείας.

Και αν κάποιος το σκέφτεται και για τους άλλους, πρέπει να το πράττει. Φωνάζει ο γιος μου, πάω.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...