Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

0099.jpg

καλημέραααααααααααααααααααααα

be our guest μαράκιον ;P

κική δες εδώ: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83257

χαράς το κουράγιο σου ρε Χριστινάκι να κάθεσε να μετράς!!!

Καλησπέρα σας!!!!!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Ο πατέρας μου είναι μπάτσος/αστυνομικός/ένστολος/ανθρωποφυλακας διαλέγετε και παίρνετε πιο επίθετο σας ταιριάζει. Δεν τον έβλεπα και πολύ… αλλά ένιωθα έντονα την συμπεριφορά των άλλων λόγω του επαγγελματός του. Στην 5η δημοτικου επειδή ήμουν (και είμαι) πολύ γλωσοκοπάνα η δασκάλα με επέλεξε για να πώ το μεγάαααλο ποιημα στην γιορτη της 25ης μαρτίου. Οι άλλες μανάδες αντέδρασαν και έκαναν λόγω για…. Εκφοβισμό της δασκάλας από τον κωλόμπατσο πατέρα μου. Εκαναν φασαρία μια μερα στο σχολείο και γυρισα σπίτι με κλάματα. Εκείνος απλά μου είπε πως δεν είμαι υποχρεωμένη να πάω σε καμία γιορτή και να πω κανένα ποιημα αν δεν γούσταρα. Πείσμωσα, θύμωσα πήγα στην γιορτή τα είπα και μετά πλάκωσα στις φάπες μια συμαθήτριά μου η μαμά της οποίας είχε ξεκινήσει όλο το νταβαντούρι.. λεπτομέρεια απλά για να δειτε λιγο το frame στο οποίο μεγάλωσα…

Όπως σας είπα και πρίν, τον πατέρα μου δεν τον έβλεπα πολύ. Πολυτεχνεία, Χημείο, Καλτεζάς, Εξάρχεια, οι 300τοσοι στο πολυτεχνείο αργότερα, επιφυλακή στην επιφυλακή και πρωινή βάρδια στα καπάκια από βραδινό. Στην εφηβεία μου λοιπόν και λίγο επηρεασμένη από τις τότε μαθητικές καταλήψεις (στις οποίες πρωτοστατούσα επειδή ήθελα και να..εξιλεωθώ στα μάτια των συμμαθητών μου ως..μπατσοκόρη) τον ρώτησα ευθέως: ρε πατέρα.. γιατι ΑΥΤΗΝ την δουλειά και όχι κάτι άλλο; Δάσκαλος ήθελα να γίνω παιδί μου και δεν έπαιζε μια από λεφτά.. παρακολουθησα τον πρώτο χρόνο και μετά είδα ότι δεν υπάρχει φώς.. παρακολούθησα και τον δευτερο χρόνο παράλληλα με την σχολή αρχιφυλάκων αλλά ταβάνιασα και την παράτησα την παιδαγωγική. Επόμενη ερώτηση μου: Οκ πάσο…αλλά αν μια μέρα μας πάρουν τηλ από το τμήμα και μας πουν σορυ ο πατέρας σας πάει καλλιά του τι θα γίνει; Το σκέφτηκες; Ναι μου απάντησε το σκέφτηκα.. ο κινδυνος να σας έρθω μια μέρα οριζόντια είναι υπαρκτός, τον γνωρίζω, τον γνώριζα από την πρώτη στιγμή αλλά αυτή είναι η δουλειά που επέλεξα να κάνω οποτε επέλεξα και ολο το πακέτο της. Ειδάλως θα γινόμουν δάσκαλος που ήταν και το απωθημένο μου. Τώρα αν πάω…καλλιά μου τουλάχιστον θα μεινει στη μάνα σας μια αξιοπρεπέστατη σύνταξη και δεν θα χρειαστεί να βγείτε στο δρόμο.

Τόσο απλά έως κυνικότητας. Όλοι οι συνειδητοποιημένοι ένστολοι γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή παιζει δυνατά το ενδεχόμενο να μην γυρίσουν σπίτι τους και κατά 99% όχι μόνο επειδη κάτι θα γινει αλλά και επειδή ΑΝ γίνει κάτι μπορει το όπλο τους να μην έχει σφαίρες, το περιπολικό να μην έχει βενζίνη, το αλεξίσφαιρο να είναι για τα μπάζα, ο αξιωματικός να δώσει μαλακισμένες εντολές. Αν ΔΕΝ το γνωριζουν αυτό σημαίνει πώς είναι απλά ηλίθιοι και μπήκαν στην ΕΛΑΣ απλά για τη μονιμότητα της υποθεσης και τα στανταρακια λεφτά μηνας μπαίνει μήνας βγαίνει.

Συμμερίζομαι απολυτα την Dalia για τον πόνο που έχει περάσει.. αλλά ναι ο θάνατος ενός αστυνομικού ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ περιγραφεί ως ατύχημα εν ώρα εργασίας. Αλλά πάνω απ όλα ο θάνατος ενός αστυνομικού 9 φορές στις 10 είναι αποτέλεσμα ανυπαρκτου επιχειρησιακού συντονισμού, ανύπαρκτης εκαπίδευσης και μαλακισμένης κρίσης από την πλευρά του (τυπου κυνγαω λιστη με καλασνικωφ και εγω πανω μου δεν εχω ουτε σκεντόνα αλλά θα τον κυνηγήσω γιατι ειμαι ο χουλκ)

Ε αυτά….

dZJip3.png

αλήθεια βρε aeriko τι κοινό μας βρήκες ?

Δεν βρήκα καλό μου γι' αυτό και απόρησα! Αλλά έχω την εντύπωση πως αυτά στα οποία απαντάς στη Ράννια η Ράννια τα είχε γράψει για την ΠΑΤΤΥ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...