Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαλεκονάκι... υπερβολικές ξεϋπερβολικές... καλό είναι να ακούμε από τις έμπειρες... εγώ έχω καταλήξει ότι αυτά που εμάς μας φαίνονται υπερβολικά σε κάποιες μπορεί να είναι η κινητήρια δύναμη για να το παλέψουν :)

Α! και κάτι άλλο!!!!!

Και στην αρχή θήλαζα και έδινα συμπλήρωμα (ανά 4ωρο ΠΑΝΤΑ). Όμως ώ! τι θαύμα! σιγά σιγά το γάλα μου αυξήθηκε και σταμάτησα το συμπλήρωμα!!!

Πώς έγινε αυτό? ε? ε? ε?

(όχι που θα μου γλιτώσετε :tongue::tongue::tongue::tongue:)

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83583 Δείτε λίγο...όσες είπαμε συλληπητήρι απλά φάγαμα κάρτα για τίκερ...υπογραφή...έχω ξαναφάει τέτοια εν τω μεταξύ και σε συνεργασία με το συντονιστή το διορθώσαμε υποτίθεται...πως σας φαίνεται?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83583 Δείτε λίγο...όσες είπαμε συλληπητήρι απλά φάγαμα κάρτα για τίκερ...υπογραφή...έχω ξαναφάει τέτοια εν τω μεταξύ και σε συνεργασία με το συντονιστή το διορθώσαμε υποτίθεται...πως σας φαίνεται?

οτι το φορουμ ειναι παραμαγαζο του ιντιμιντια

μ,ουχααχχααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

(σορυ με ξαναπιασε η μαλακια μου)

dZJip3.png

Α! και κάτι άλλο!!!!!

Και στην αρχή θήλαζα και έδινα συμπλήρωμα (ανά 4ωρο ΠΑΝΤΑ). Όμως ώ! τι θαύμα! σιγά σιγά το γάλα μου αυξήθηκε και σταμάτησα το συμπλήρωμα!!!

Πώς έγινε αυτό? ε? ε? ε?

(όχι που θα μου γλιτώσετε :tongue::tongue::tongue::tongue:)

εκεί είναι άλλο γιατί μιλάμε για τη διαδικασία εδραίωσης του θηλασμού την οποία έκανες πάνσωστα απ' ό,τι φαίνεται :D

εκεί είναι άλλο γιατί μιλάμε για τη διαδικασία εδραίωσης του θηλασμού την οποία έκανες πάνσωστα απ' ό,τι φαίνεται :D

εσύ τα ξέρεις καλάααααααααααααααααααααααααααααααα

Μην το παίρνεις προσωπικά... οι κάρτες αυτές είναι άνευ πόντων και θα δίνονται σε όσους δεν τηρεί η εικόνα της υπογραφής τα νέα δεδομένα πλάτους του φόρουμ! Το έχουν γράψει και στο τοπικ ενημέρωσης...

Ουσιαστικά είναι τρόπος ειδοποίησης για να αλλάξουν τα τίκερ στις σωστές διαστάσεις.

Διαφημίσεις

εσύ τα ξέρεις καλάααααααααααααααααααααααααααααααα

ναι αλλά τα έμαθα εκ των υστέρων περισσότερο για να ξέρω για το δεύτερο (και να καταλάβω και τι λάθη έκανα!) αλλά και για την ξαδέρφη μου που δεν προλάβαινε να διαβάσει αφού μπαινόβγαιναν στο νοσοκομείο!

Μην το παίρνεις προσωπικά... οι κάρτες αυτές είναι άνευ πόντων και θα δίνονται σε όσους δεν τηρεί η εικόνα της υπογραφής τα νέα δεδομένα πλάτους του φόρουμ! Το έχουν γράψει και στο τοπικ ενημέρωσης...

Ουσιαστικά είναι τρόπος ειδοποίησης για να αλλάξουν τα τίκερ στις σωστές διαστάσεις.

Ναι, αλλά, εγώ υποτίθεται ότι τη διόρθωσα, και των άλλων δεν είναι μεγάλες αν παρατηρήσεις.

Wktmp2.png

qIogp3.png

ναι...ωραιες μαλακιες...μη δαγκωσει τη γλωσσα της μονο...

όπως το πάρει κανείς...

υπάρχουν πολλών ειδών μαλακίες Ράννια

Στη τελικη, τον ντουβαρι κι αν χτυπας, τον γκασμα σου μονο σπας!

ακριβώς...

Τι γιατι ρε ελλη? δε διαβασες τι εγινε στο αρχειο? τα σχολια σε ποιον πηγαινουν? (και οχι δεν ειμαι μυγιαγγιχτη!:tongue:). Αλλα αν θες να "αρπαχτεις" ...αρπαζεσαι. Παραφραζεις το κομμα, ξεχειλωνεις την τελεια...και νατος ο σαματας! Δλδ, που να ελεγα "καλα να παθουν", που σε καμια περιπτωση δε το πιστευω. Για να σκεφτουμε λιγο τι ειπα....οτι κριμα για τα παιδια, και κριμα και για ΟΛΟΥΣ που πεθαινουν εν ωρα δουλειας. Τοσο πολυ θιχτηκαν οι κοκκωνες?

"Κοκκώνες"...μ'αρέσει πολύ το επίπεδο σου ρε Ραννια:rolleyes:

αερικο, βασικα δε ξερουν τι ειναι εργατικο ατυχημα. προφανως νομιζουν οτι ειναι να κοψεις το δακτυλο σου.

Ποιες Ράννια...είδες ποτέ εμένα να έχω κόμμα με καμιά ? αν είδες δόσε λινκ...εγώ συνήθως τη γνώμη μου λέω..χωρίς κουτσομπολιά και κατινιές απο'δω και απο κει....όπω κάνεις αυτή τη στιγμή...

Τελικά καλά λένε όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται...είσαι εγγεγραμένο μέλος το 2010 οπότε πολύ κακώς πήρες προσωπικά τις μαλακίες ( όπως εσύ αποκαλείς )...κάποια σαφέστατα αφορούσαν και εσένα και τη διαχειρηση και παλαιότερα μέλη....

Μην υποτιμάν των άλλων τη νοημοσύνη, κακό στον εαυτό σου κάνεις μόνο...

Μπορεί εσύ να πιστεύει ότι για'μένα εργατικό ατύχημα είναι ένα κομμένο δάχτυλο αλλά εγώ Ράννια δυστυχώς έχω πάει σε κηδείες 2 ανθρώπων που λάτρευα και αντί για κόλυβα μοίραζαν κουφέτα και τα φέρετρα ήταν άσπρα...αυτό...χέστηκα για τα κοινωνικοπολιτικά σου πρίσματα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...