Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν είναι αυτό το θέμα μου. Δεν με πείραζε που δεν την κάλυπτα πλήρως εγώ. Δεν καταλαβαίνω πώς θα οδηγούμουν σε μείωση από την στιγμή που δεν έχανα θηλασμό. Το παιδί και με τους αποκλειστικούς θηλασμούς έτρωγε ανα 4ωρο, ανά 4ωρο έτρωγε και με συνδυασμό θηλασμου+συμπλήρωμα

Μήπως είναι λίγο υπερβολή το ότι θα κοπεί το γάλα σε μια τετοια περίπτωση?

αυτό οπου σου είπε το αερικό!!!!

καλομαθαίνει με το μπουκάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιατί θες δεν θες το συμπλήρωμα δεν είναι σαλάτα...επιμένω είναι πίτσα! :)

και στο επομενο γεύμα ήθελε πιο λίγο...δεν έπεφτε με τα μούτρα

Το δικό μου δεν έπεφτε με τα μούτρα???? Ναι καλά :D:D:D

Μείωση θα έχεις γιατί το παιδί που παίρνει μπουκάλι συμπλήρωμα "εκπαιδεύεται" στον εύκολο τρόπο θηλασμού και δεν καταβάλλει την ίδια προσπάθεια στο στήθος αφού ξέρει ότι θα ακολουθήσει το σωτήριο μπουκάλι! Άρα δεν δίνει το ίδιο σωστό ερέθισμα στο στήθος... Το πιθανότερο είναι ότι η μικρή σου ξεδίψαγε στο στήθος σου και έτρωγε με το μπουκάλι ;)

Άντε να σας πιστέψω...πάντως για κανά μηνα δεν είχα μειωση της παραγωγής. Μείωση της ψυχολογίας είχα και δεν άντεξα περισσότερο. Αν είχα αντέξει θα συνέχιζα τον αντίλογο με τα πραγματικά στοιχεία :P

Διαφημίσεις

Άντε να σας πιστέψω...πάντως για κανά μηνα δεν είχα μειωση της παραγωγής. Μείωση της ψυχολογίας είχα και δεν άντεξα περισσότερο. Αν είχα αντέξει θα συνέχιζα τον αντίλογο με τα πραγματικά στοιχεία :P

σίγουρα και η ψυχολογία παιζει ρόλο! εννοείται!

μαρή δεν στα λέμε για κακό επειδή θες να κανεις δεύτερο σύντομα τα λέμε.....

και η αλήθεια είναι ότι και το δικό μου παιδί αν πείναγε και έκλαιγε και γω θα έδινα συμπλήρωμα!

ή θα είχες πειστεί για την αλήθεια των λόγων τους :D

και η αλήθεια είναι ότι και το δικό μου παιδί αν πείναγε και έκλαιγε και γω θα έδινα συμπλήρωμα!

Εσένα δεν θα πείναγε γιατί ήσουν με το βυζί έξω ανά δίωρο :P

Ακριβώς γι' αυτό στα λέμε... για το δεύτερο! Να ξέρεις... να έχεις κάποιον να σου κάνει αέρα να βγάζεις το βυζί ανά δίωρο λέεεεεεεεεμε!

Διαφημίσεις

Ναι βρε, εννοείται πως κάνουμε κουβέντα. Και εγώ δεν επιμένω από ξεροκεφαλιά, πραγματικά έχω πολλές απορίες. Και για να πω την αμαρτία μου μερικές υποδείξεις τις θεωρώ απλά υπερβολικές

Ναι βρε, εννοείται πως κάνουμε κουβέντα. Και εγώ δεν επιμένω από ξεροκεφαλιά, πραγματικά έχω πολλές απορίες. Και για να πω την αμαρτία μου μερικές υποδείξεις τις θεωρώ απλά υπερβολικές

Αυτές από το φόρουμ εννοώ

εμένα ο γιατρός ο πρώτος μου το είχε πει αυτό!

μου είπε....έχεις αναγκη να πας για δουλειά άμεσα?

αν όχι κάτσε σπίτι με το βυζί έξω σαν τις τσιγκάνες και θήλασε το παιδί σου :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...