Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Δεν είχε μειωθεί το γάλα σου ήθελε συχνότερα και περισσότερο (έτσι κάνουν όλα τα παιδάκια)! Αν την έβαζες στο δίωρο στο στήθος θα αυξανόταν και η δική σου παραγωγή! Αυτό λέμε! Απλώς δεν άντεχες το 2ωρο... ήθελες το 4ωρο και έδωσες συμπλήρωμα :)

Ναι ρε κορίτσια δεν μιλάμε για αυξηση!!!!!! Το ξέρω ότι από την στιγμή που δεν την έβαζα στο στήθος ΔΕΝ θα είχα αύξηση!!!!

Μείωση όμως γιατί να έχω???

(άντε να δούμε ποιός θα σκάσει πρώτος :tongue:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το πουκοπαιδο εχει γινει ταρζαν.. λογω καιρου ειναι κλεισμενη στο σπιτι μια εβδομαδα τωρα βγαινει μεχρι βεράντα και την εχει πιάσει νευρασθένεια.. κατα τα άλλα θα φαει ακομη και μένα στο τέλος, βαραει παλαμάκια λεει διάφορα, καβαλαει το τρικυκλο στο σαλόνι, τραβαει τα μαλλιά της, ξεμαλιαζει κούκλες, βαραει τον κολητό της...τα γνωστα

dZJip3.png

Αυτή ήθελε ένα πλήρες γεύμα. Στην αρχή της αρκούσε η μια σαλάτα μετά πείναγε και ήθελε και 2η σαλάτα (ξέχνα την μπριζόλα :D) Το ότι της έδωσα και 2η σαλάτα από delivery δεν σημαίνει ότι σταμάτησα να φτιάχνω την 1η σαλάτα εγώ :tongue:

Ναι αλλά αν έδινες βυζί, θα την κάλυπτες εσύ χωρις ντελίβερι;)

Κι αυτό που είπε το αερικό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

όπα φιλενάδα... το συμπλήρωμα δεν είναι delivery σαλάτα... είναι delivery hamburger! είναι πιο δύσκολόπεπτο από το μητρικό γι' αυτό και πεινάνε αργότερα και όχι στο δίωρο ή το τρίωρο που πεινάνε τα μωρά που θηλάζουν!

Επαναλαμβάνω: Αποκλειστικός θηλασμός = ανά 4ωρο

Μικτή διατροφή (θηλασμός + συμπλήρωμα) = πάλι ανα 4ωρο

Πού η διαφορά? πού το hamburger?????

Διαφημίσεις

Ναι ρε κορίτσια δεν μιλάμε για αυξηση!!!!!! Το ξέρω ότι από την στιγμή που δεν την έβαζα στο στήθος ΔΕΝ θα είχα αύξηση!!!!

γιατί θες δεν θες το συμπλήρωμα δεν είναι σαλάτα...επιμένω είναι πίτσα! :)

και στο επομενο γεύμα ήθελε πιο λίγο...δεν έπεφτε με τα μούτρα

Μείωση θα έχεις γιατί το παιδί που παίρνει μπουκάλι συμπλήρωμα "εκπαιδεύεται" στον εύκολο τρόπο θηλασμού και δεν καταβάλλει την ίδια προσπάθεια στο στήθος αφού ξέρει ότι θα ακολουθήσει το σωτήριο μπουκάλι! Άρα δεν δίνει το ίδιο σωστό ερέθισμα στο στήθος... Το πιθανότερο είναι ότι η μικρή σου ξεδίψαγε στο στήθος σου και έτρωγε με το μπουκάλι ;)

το πουκοπαιδο εχει γινει ταρζαν.. λογω καιρου ειναι κλεισμενη στο σπιτι μια εβδομαδα τωρα βγαινει μεχρι βεράντα και την εχει πιάσει νευρασθένεια.. κατα τα άλλα θα φαει ακομη και μένα στο τέλος, βαραει παλαμάκια λεει διάφορα, καβαλαει το τρικυκλο στο σαλόνι, τραβαει τα μαλλιά της, ξεμαλιαζει κούκλες, βαραει τον κολητό της...τα γνωστα

Απο που εχει παρει αραγε αυτο το παιδι?:D

Α Μαρουσκα η δικια μου ζει και ενα ερωτα ανεκπληρωτο χαχαχαχ

Διαφημίσεις

Ναι αλλά αν έδινες βυζί, θα την κάλυπτες εσύ χωρις ντελίβερι;)

Κι αυτό που είπε το αερικό.

Δεν είναι αυτό το θέμα μου. Δεν με πείραζε που δεν την κάλυπτα πλήρως εγώ. Δεν καταλαβαίνω πώς θα οδηγούμουν σε μείωση από την στιγμή που δεν έχανα θηλασμό. Το παιδί και με τους αποκλειστικούς θηλασμούς έτρωγε ανα 4ωρο, ανά 4ωρο έτρωγε και με συνδυασμό θηλασμου+συμπλήρωμα

Μήπως είναι λίγο υπερβολή το ότι θα κοπεί το γάλα σε μια τετοια περίπτωση?

Επαναλαμβάνω: Αποκλειστικός θηλασμός = ανά 4ωρο

Μικτή διατροφή (θηλασμός + συμπλήρωμα) = πάλι ανα 4ωρο

Πού η διαφορά? πού το hamburger?????

Αποκλειστικός θηλασμός = ανά 4ωρο (μωρό 2 μηνών... συγκεκριμένες ανάγκες)

Μικτή διατροφή (θηλασμός + συμπλήρωμα) = πάλι ανα 4ωρο (μωρό > 2 μηνών άλλες ανάγκες)

ΔΜήπως είναι λίγο υπερβολή το ότι θα κοπεί το γάλα σε μια τετοια περίπτωση?

δεν είναι και η απόδειξη είμαι εγω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...