Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ κορίτσια θηλάζω επειδή έτυχε!

δεν ήξερα το φόρουμ, δεν ήθελα να θηλάσω παραπάνω από εξη μήνες....

αλλά το διαόλι μου μπιμπερό με τίποτα ακόμη και τώρα!!!!!

ξέρετε πόσες φορές έκλαιγα που δεν έπινε συμπλήρωμα???????

άσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Γιατί στις 2 ώρες πείναγε από 2 μηνών και μετα. Δεν είχε μειωθεί το γάλα μου, αυτή ήθελε περισσότερο

Δεν είχε μειωθεί το γάλα σου ήθελε συχνότερα και περισσότερο (έτσι κάνουν όλα τα παιδάκια)! Αν την έβαζες στο δίωρο στο στήθος θα αυξανόταν και η δική σου παραγωγή! Αυτό λέμε! Απλώς δεν άντεχες το 2ωρο... ήθελες το 4ωρο και έδωσες συμπλήρωμα :)

Διαφημίσεις

Ναι, δεν ήθελε μπριζόλα (μαρή κιουλτ τι παρομοίσωη ήταν αυτή, άντε να βγάλω άκρη:P). Ήθελε κι άλλη σαλάτα. Αν της έδινες κι άλλη σαλάτα θα χόρταινε χωρίς μπριζόλα.

Κι επειδή νιώθω ότι αυτή η παρομοίωση θα είναι ατέρμονη (Κιουλτ άμα σε πιάσω θα σε κανονίσω:tongue:).

Ρωτάω:Συμπλήρωμα γιατί έδωσες?

Καταλαβαίνω γιατί δε χόρταινε. Ε, εκεί θα έπρεπε να είσαι με ένα βυζί έξω συνέχεια. Τόσο απλά.

Αυτή ήθελε ένα πλήρες γεύμα. Στην αρχή της αρκούσε η μια σαλάτα μετά πείναγε και ήθελε και 2η σαλάτα (ξέχνα την μπριζόλα :D) Το ότι της έδωσα και 2η σαλάτα από delivery δεν σημαίνει ότι σταμάτησα να φτιάχνω την 1η σαλάτα εγώ :tongue:

Διαφημίσεις

εγώ κορίτσια θηλάζω επειδή έτυχε!

δεν ήξερα το φόρουμ, δεν ήθελα να θηλάσω παραπάνω από εξη μήνες....

αλλά το διαόλι μου μπιμπερό με τίποτα ακόμη και τώρα!!!!!

ξέρετε πόσες φορές έκλαιγα που δεν έπινε συμπλήρωμα???????

άσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Σώπα ρε άνθρωπε! Ούτε ποτηράκι?

Ποτηράκι? Και τι σκέφτεσαι για μετά? Έχεις βάλει δλδ κάποιο όριο μέχρι 3 πχ ή μέχρι όποτε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

όπα φιλενάδα... το συμπλήρωμα δεν είναι delivery σαλάτα... είναι delivery hamburger! είναι πιο δύσκολόπεπτο από το μητρικό γι' αυτό και πεινάνε αργότερα και όχι στο δίωρο ή το τρίωρο που πεινάνε τα μωρά που θηλάζουν!

Αυτή ήθελε ένα πλήρες γεύμα. Στην αρχή της αρκούσε η μια σαλάτα μετά πείναγε και ήθελε και 2η σαλάτα (ξέχνα την μπριζόλα :D) Το ότι της έδωσα και 2η σαλάτα από delivery δεν σημαίνει ότι σταμάτησα να φτιάχνω την 1η σαλάτα εγώ :tongue:

άι μαρή εσύ και η σαλάτα σου! χαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...