Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αερικό πάμε πάλι γιατί με μπέρδεψες...

Να πω όμως πρώτα ότι η παραγωγή μου ήταν σταθερή...απλά κάποια στιγμή δεν αρκούσε να καλύψει την φαγάνα. Εκεί λοιπόν έδωσα την επιπλέον ποσότητα που ήθελε σε συμπλήρωμα. Και όσο καιρό το έκανα με καλή ψυχολογία δηλ 1-1,5 μήνα όλα ήταν οκ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:D:D:D:D:D Και εγώ από ενα σημειο κ μετά....γιοκ!

Όχι δεν έχασα!!!! (ενίσταμαι κε πρόεδρε :D:D:D) Ποτέ δεν αντικατέστησα θηλασμό. Θηλαζα όσο και πριν και μετά έδινα μπιμπερό μεχρι να χορτάσει.

Άρα? :P:p:p

Ακριβώς γι αυτό. Ο θηλασμός είναι προσφορά και ζήτηση. Όσο λιγότερο έπινε, τόσο λιγότερη παραγωγή.

Κι επειδή τώρα είδα ότι σου απάντησε το αερικό και ξαναρώτησες, συμβαίνει το εξής:Όσο πεινούσε αν έδινες στήθος αντί για μπουκάλι, ή σταδιακά για να μην υποσιτιστεί έκοβες το συμπλήρωμα (υπάρχει μέθοδος δίπλα) ο θηλασμός μετά θα κάλυπτε το μπεμπε.

Γενικώς, μπορεί να μου ανεβάζει την πίεση στο 800 η σύμβουλος θηλασμού δίπλα και οι αυλικοί, όμως από όσο έχω διαβάσει ξέρουν πολύ καλά το θέμα και δίνουν πολύ καλές συμβουλές. Αυτές που σε οδηγούν σε αποκλειστικό θηλασμό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

A όλα κι όλα... άλλο η σύμβουλος θηλασμού και άλλο κάποιες κοπέλες που κάνουν πραγματικά πολύ καλή δουλειά εκεί μέσα!

Ηρθα κι εγω τιμες χοριακης 634

Τέλεια!

A όλα κι όλα... άλλο η σύμβουλος θηλασμού και άλλο κάποιες κοπέλες που κάνουν πραγματικά πολύ καλή δουλειά εκεί μέσα!

Κι αυτή ακόμη τα λέει πολύ καλά στο θέμα. Το ότι εμένα ή όποια δε μπορεί να με βοηθήσει λόγω φανατισμού είναι άλλη ιστορία. Όμως δίνει σωστές οδηγίες για θηλασμό.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Ακριβώς γι αυτό. Ο θηλασμός είναι προσφορά και ζήτηση. Όσο λιγότερο έπινε, τόσο λιγότερη παραγωγή.

Δεν έπινε λιγότερο, έπινε όσο και πριν. Απλά δεν υπήρχε περίπτωση να πιει περισσότερο

Κι επειδή τώρα είδα ότι σου απάντησε το αερικό και ξαναρώτησες, συμβαίνει το εξής:Όσο πεινούσε αν έδινες στήθος αντί για μπουκάλι, ή σταδιακά για να μην υποσιτιστεί έκοβες το συμπλήρωμα (υπάρχει μέθοδος δίπλα) ο θηλασμός μετά θα κάλυπτε το μπεμπε.

Δεν μπορούσα να το κάνω ήταν χρονοβόρο και κουραστικό. Εγώ συνέχιζα και έδινα στηθος όμως. Ok δεν θα αυξανόταν η παραγωγή μου αλλά γιατί να κοπεί?

Γενικώς, μπορεί να μου ανεβάζει την πίεση στο 800 η σύμβουλος θηλασμού δίπλα και οι αυλικοί, όμως από όσο έχω διαβάσει ξέρουν πολύ καλά το θέμα και δίνουν πολύ καλές συμβουλές. Αυτές που σε οδηγούν σε αποκλειστικό θηλασμό.

Ελπίζω να βγάλω άκρη...αρκεί να μην μπλεχτει αυτή πάλι :P

A δεν το παλεύω :D Στο εξήγησε η ΚΡΙΣΤΙΝΑ :)

Τόσο εύκολα τα παρατάς??? Α ρε Harlow...πού είσαι γμτ....

βρε μάλεκον δεν θέλεις να καταλάβεις??????

μαρή είναι σαν να τρώς μια σαλάτα το μεσημέρι...(σαλάτα= θηλασμός)

επειδή δεν χόρτασες πολύ σε δυο ώρες θα ξαναφάς κάτι ελαφρύ (ότι ελαφρύ= βυζί)

αν μετά την σαλάτα χλαπακιάσεις μια πίτσα μετά θα ξαναφάς το βράδυ και βάλεεεεε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...