Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

γιατί δεν θηλάζεις το ίδιο αγάπη μου...εσύ μπορεί να το προσφέρεις αλλά το μωρό τραβάει λιγότερο αφού έχει συμπληρώσει ένα δυο γεύματα.....

Και όταν θηλαζε μόνο δεν συμπλήρωνε τα γευματα του? Χορτάτο ήταν και τότε μετά το τέλος του γευματος, χορτάτο είναι κ τώρα μετά το τελος. Πού η διαφορα? :confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια μαια γνωστη μ μου ειχε πει πως το στη8ος και οι αδενες προσαρμοζουν την παραγωγή αναλογα με τη ζητηση.. με καθε επιφυλαξη το λεω αυτο καθως με τον θηλασμο ειχαμε κοψει διπλωματικες σχεσεις απο νωρίς

αυτό είναι!

γιατί ρε παιδιά εγώ έχω γάλα ακόμη? γιατί αυτή αρνείται να πιει από οπουδήποτε αλλού!

δεν είμαι καμμιά βυζαρού

Και όταν θηλαζε μόνο δεν συμπλήρωνε τα γευματα του? Χορτάτο ήταν και τότε μετά το τέλος του γευματος, χορτάτο είναι κ τώρα μετά το τελος. Πού η διαφορα? :confused:

ναι αλλά δεν έχασες έναν θηλασμό αυτόν που έδωσες συμπλήρωμα?

ο ένας γίνεται δύο και ούτω καθεξής....

Διαφημίσεις

το μεγε8ος του στη8ους δεν εχει καμια σημασια αγαπη... ειμαι η παμελα αυτοπροσώπως αλλά απο γάλα.. μεδεν απο μεδεν μεδεν!

:D:D:D:D:D Και εγώ από ενα σημειο κ μετά....γιοκ!

ναι αλλά δεν έχασες έναν θηλασμό αυτόν που έδωσες συμπλήρωμα?

ο ένας γίνεται δύο και ούτω καθεξής....

Όχι δεν έχασα!!!! (ενίσταμαι κε πρόεδρε :D:D:D) Ποτέ δεν αντικατέστησα θηλασμό. Θηλαζα όσο και πριν και μετά έδινα μπιμπερό μεχρι να χορτάσει.

Άρα? :P:p:p

μαρι μη γελασ! νομιζα και εγω το βουρλο οτι επειδη ειμαι βυζαρού 8α 8ηλάσω...τουναντιον! ασε που επεφτε το βυζι στα μουτρα της πουκιτσας και την ενοχλουσε...

Εγώ είχα και την θεια μου που γελαγε επιδή το βυζί ήταν 2 φορές το κεφάλι της μπέμπας :oops::oops::oops:

:D:D:D:D:D Και εγώ από ενα σημειο κ μετά....γιοκ!

Όχι δεν έχασα!!!! (ενίσταμαι κε πρόεδρε :D:D:D) Ποτέ δεν αντικατέστησα θηλασμό. Θηλαζα όσο και πριν και μετά έδινα μπιμπερό μεχρι να χορτάσει.

Άρα? :P:p:p

δεν έπρεπε να δίνεις βρε!

πιο συχνά στο ζιζάκι έπρεπε! αφού χόρταινε απομάκρυνόταν το επόμενο γέύμα!

Διαφημίσεις

ε σκεψου τώρα....το βυζι στα μουτρα της πουκι και η πουκι ν α μη θελει με την καμια να πιάσει ρώγα... το βουτασ το μπιμπερο ή δεν το βουτασ μανδαμ?

μαρή θα κατουρηθώ λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

καλα γελα εσυ...εγώ ειχα γινει η τρελή του ιασώ.. δεν μπορώ να πω ολες οι μαιες απο πάνω μου και να μου αλλαζουν θεση.. ποτε σε μενα ποτε στην πουκι...βρε καλο μου βρε χρυσό μου βρε φάει βρε ποναει το βυζι σας λέω κάντε κάτι.. η πουκι τπτ..ξεροκέφαλη... ε ενα μεσημερι που ειχε γκανιαξει στο κλάμα 2 ημερών σκατό βουτηξα το θηλαστρο..φλιτσ φλιτσ φλιτσ φλιτσ έβγαλα, εδωσα και μετα τσομπ τσομπ το μπιμπερό και ήρθε και ίσιωσε το παιδάκι

dZJip3.png

δεν έπρεπε να δίνεις βρε!

πιο συχνά στο ζιζάκι έπρεπε! αφού χόρταινε απομάκρυνόταν το επόμενο γέύμα!

Πιο συχνά δεν έπαιζε :P Δεν άντεχα η δόλια μάνα και το λυπόμουν να πεινάει

Και πριν που θήλαζε δεν χόρταινε δηλαδή? Αφού έτρωγε κάθε 4 ώρες, σιγα που δεν χόρταινε :P (για την δική μου φαγάνα μιλάμε άλλωστε :D)

Και όταν ξεκίνησα το μπιμπερό, πάλι στο 4ωρο πήγε

Εγω παντως ευχαριστω τον Θεο που υπαρχει και η φορμουλα για γυναικες σαν εμενα που δεν μπορουν να θηλασουν και μεγαλωνουν τα παιδακια σαν το δικο μου.Καταλαβαινω και τον πονο της κοπελας αλλα προφανως δεν εφταιξε η φορμουλα απο μονη της.

έδινες μέχρι να χορτάσει... άρα το στήθος δεν παρήγαγε ποτέ τόσο όσο χρειαζόταν το παιδί για να χορτάσει... η παραγωγή ξεκινάει λάθος και με αυτή την πρακτική η παραγωγή μειώνεται και αυξάνεται σταδιακά η ποσότητα του ξένου με την οποία χορταίνει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...