Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Μπράβο κορίτσι μου! Τέτοια νέα να ακούμε. Καλούς διπλασιασμούς τώρα. Θα πάνε όλα καλά 🫶🏻

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

37.5:roll::roll:

Δεν το γλυτώνουμε το γιατρό το απόγευμα.

Εν τω μεταξύ νυστάζει και δεν κοιμάται:?

Όσο για τη Λένα...κι εγώ δεν πολυκαταλαβαίνω, αλλά μου είναι τόσο σοκαριστικό το να χάσει μια μανούλα το παιδάκι της...που δεν ξέρω τι να τη ρωτήσω...κι έτσι κλέβω από εσάς:twisted: τις απαντήσεις.

Πάω για θερμόμετρο πάλι

Wktmp2.png

qIogp3.png

Δεν το γλυτώνουμε το γιατρό το απόγευμα.

Να πάτε τρέχοντας

ωπα κάτσε. Για 2 παιδιά μιλάμε?:shock::shock::shock:

Μα και στα 2 λάθος οδηγίες είχε?

Για 2 μιλάμε, το 1ο έχει χαθει το 2ο ζει

Πειράζει όμως που δεν πιστεύω πως φταίνε μόνο οι λάθος οδηγίες? :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Διαφημίσεις

Το ότι το πρώτο χάθηκε και το δεύτερο ζει το διάβασα. Απλά νόμιζα πως όλα τα λάθος είχαν συμβεί στο πρώτο, δεν είχα πάρει πρέφα πως και στο άλλο έγινε κάτι.

Δεν ξέρω, αμαρτία δεν θέλω να πάρω χρονιάρες μέρες που'ναι κιόλας, αλλά κι εμένα μου φαίνεται ότι κάπου χωλαίνει η ιστορία. Μακάρι να κάνω λάθος.

Εμένα 2 γιατροί (ένας γυναικολόγος και μια παιδίατρος) μου έδωσαν να καταλάβω ότι τις πρώτες μέρες καλό είναι να δίνουμε συμπλήρωμα για να μην πάθει αφυδάτωση το παιδί, γιατί δεν έρχεται σε όλες μας αμέσως το γάλα (εμένα μου ήρθαν οι πρώτες σταγόνες 5 μέρες μετά την γεννα :shock:)

Τώρα τι της είπαν, τι κατάλαβε, τι έκανε στο 2ο...ο θεός κ η ψυχή της

Καλημερα κορες!

κικιτσα... περαστικα ρε κουκλακι μου...τραβα στον δοχτορα καλου κακου

μαρσυ... ουυυυουυυυυυυ!

αρια... ω ρε μανα μου! (δεν περιγράφω άλλο)

οσο για το θεμα γαλα σκονη κλπ... δεν σχολιάζω.. δεν δυναμαι...δεν πιστευω γενικά..ειμαι κ λιγο γαιδαρα..

κατα τα άλλα?

dZJip3.png

ρε κοπελιές να σας ρωτήσω κάτι?

στο θέμα της Λενας148 που έγραψε ότι το παιδάκι της πέθανε από αφυδάτωση λόγω του ότι το τάισε με ξένο γάλα. Πώς γίνεται αυτό? Πώς είναι δυνατόν να πάθει αφυδάτωση? Έβαζε δλδ λιγότερο νερό από όσο έπρεπε και το έκανε αυτό για μεγάλο διάστημα έτσι ώστε να πέσει σε λήθαργο? Αυτά δε λέει πάνω κάτω? Γίνεται κάτι τέτοιο? Ή μήπως συνέβη κάτι άλλο που εγώ δεν κατάλαβα? Το ρώτησα και στην ίδια αλλά δεν θέλησε να απαντήσει...

Εγώ πάντως ένιωθα σιγουριά με το μπουκάλι γιατί ενώ δεν θήλασα ήξερα τουλάχιστον ότι το παιδί τρώει, ήξερα και πόσο ακριβώς τρώει και ήμουν ήσυχη, αφού μάλιστα ακολουθούσα και ακολουθώ τις οδηγίες, εννοείται. Ας μου εξηγήσει κάποιος πληζζζζζ γιατί έχω ανησυχήσει....

Συνδιασμος πραγματων ηταν για τα παιδακια της. Δεν ηταν μονο η φορμουλα. Αλλα ποναει η κοπελα και ειναι λογικο. Και βρισκει διεξοδο εκει. Παμε παρακατω........εγω με φορμουλα μεγαλωσα. Γενιες ολοκληρες με δαυτη. Μην τρελλενεσαι. Αν δεν υπαρχουν και αλλοι παραγοντες δεν ειναι δολοφονος σιωπηλος η φορμουλα.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1931349#post1931349

Αυτό πάλι μου το εξηγείτε? γιατί να κοπεί το γάλα αν δώσεις συμπλήρωμα?

Εγώ θηλαζα και έδινα μετά συμπλήρωμα και δεν μου κόπηκε.

Μου κόπηκε επειδή ένιωσα κάποια στιγμη ότι είχα κουραστεί και δεν ήθελα να θηλάζω άλλο

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1931349#post1931349

Αυτό πάλι μου το εξηγείτε? γιατί να κοπεί το γάλα αν δώσεις συμπλήρωμα?

Εγώ θηλαζα και έδινα μετά συμπλήρωμα και δεν μου κόπηκε.

Μου κόπηκε επειδή ένιωσα κάποια στιγμη ότι είχα κουραστεί και δεν ήθελα να θηλάζω άλλο

κόβεται σιγά σιγά..όχι μια και έξω...

γιατί με το συμπλήρωμα μειώνεις την ποσότητα γάλατος που δίνεις από το στήθος...και αυτό σιγά σιγά (όχι μια και έξω) γυρίζει αντίστροφα...

αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που κόβεται το γάλα...

κόβεται σιγά σιγά..όχι μια και έξω...

γιατί με το συμπλήρωμα μειώνεις την ποσότητα γάλατος που δίνεις από το στήθος...και αυτό σιγά σιγά (όχι μια και έξω) γυρίζει αντίστροφα...

αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που κόβεται το γάλα...

Αν όμως θηλάζεις όσο θήλαζες και πριν γιατί μειώνεται η ποσότητα του στηθους? :confused::confused::confused: Τουλάχιστον θα διατηρείται σταθερή

Αν όμως θηλάζεις όσο θήλαζες και πριν γιατί μειώνεται η ποσότητα του στηθους? :confused::confused::confused: Τουλάχιστον θα διατηρείται σταθερή

γιατί δεν θηλάζεις το ίδιο αγάπη μου...εσύ μπορεί να το προσφέρεις αλλά το μωρό τραβάει λιγότερο αφού έχει συμπληρώσει ένα δυο γεύματα.....

μια μαια γνωστη μ μου ειχε πει πως το στη8ος και οι αδενες προσαρμοζουν την παραγωγή αναλογα με τη ζητηση.. με καθε επιφυλαξη το λεω αυτο καθως με τον θηλασμο ειχαμε κοψει διπλωματικες σχεσεις απο νωρίς

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...