Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααααααα την επιστροφή του τεμπελή δρακου την εχετε ;;;;

πολύ καλο !

στο ιδιο στυλ με το πρωτο !

και εχει ενα τραγούδι που το ακούμε κάθε πρωι για να ξυπνήσουμε

εμεις και οοοοολη η πολυκατοικία

κικιρκουυυυυυυυυυυυ

bVRCfvMHv04

Διαφημίσεις

ρε κοπελιές να σας ρωτήσω κάτι?

στο θέμα της Λενας148 που έγραψε ότι το παιδάκι της πέθανε από αφυδάτωση λόγω του ότι το τάισε με ξένο γάλα. Πώς γίνεται αυτό? Πώς είναι δυνατόν να πάθει αφυδάτωση? Έβαζε δλδ λιγότερο νερό από όσο έπρεπε και το έκανε αυτό για μεγάλο διάστημα έτσι ώστε να πέσει σε λήθαργο? Αυτά δε λέει πάνω κάτω? Γίνεται κάτι τέτοιο? Ή μήπως συνέβη κάτι άλλο που εγώ δεν κατάλαβα? Το ρώτησα και στην ίδια αλλά δεν θέλησε να απαντήσει...

Εγώ πάντως ένιωθα σιγουριά με το μπουκάλι γιατί ενώ δεν θήλασα ήξερα τουλάχιστον ότι το παιδί τρώει, ήξερα και πόσο ακριβώς τρώει και ήμουν ήσυχη, αφού μάλιστα ακολουθούσα και ακολουθώ τις οδηγίες, εννοείται. Ας μου εξηγήσει κάποιος πληζζζζζ γιατί έχω ανησυχήσει....

Και η δικη μου μαμα ηταν αγχωτικη αλλα ειχε καει στον χυλο και φυσουσε και το γιαουρτι που λενε, αλλα σε καλο της βγηκε προλαβαινε σοβαρα πραγματα.

Εγω παλι ειμαι στη μεση στρεσαρομαι φοβερα οταν εχει κατι το παιδι αλλα απο εξω φαινομαι κουλ παροτι τρωγομαι μεσα μου. Δεν το δειχνω στο παιδι απλα εξεταζω ολα τα πιθανα σεναρια και το ενστικτο μου μεχρι στιγμης δεν με εχει διαψευσει.

Αν νιωθεις οτι δεν ειναι κατι σοβαρο ετσι θα ειναι!!!!!!!

Αρια σε νιωθω πολυ, δυστυχως δεν ειναι κατι που μπορεις να αποφυγεις ειναι φαση που πρεπει να περασετε και ειμαι σιγουρη οτι συναισθηματικα την εχεις μπολιασει καλα και θα την βρει την ακρη της στο μελλον. Θα το δεις.

ρε κοπελιές να σας ρωτήσω κάτι?

στο θέμα της Λενας148 που έγραψε ότι το παιδάκι της πέθανε από αφυδάτωση λόγω του ότι το τάισε με ξένο γάλα. Πώς γίνεται αυτό? Πώς είναι δυνατόν να πάθει αφυδάτωση? Έβαζε δλδ λιγότερο νερό από όσο έπρεπε και το έκανε αυτό για μεγάλο διάστημα έτσι ώστε να πέσει σε λήθαργο? Αυτά δε λέει πάνω κάτω? Γίνεται κάτι τέτοιο? Ή μήπως συνέβη κάτι άλλο που εγώ δεν κατάλαβα? Το ρώτησα και στην ίδια αλλά δεν θέλησε να απαντήσει...

Εγώ πάντως ένιωθα σιγουριά με το μπουκάλι γιατί ενώ δεν θήλασα ήξερα τουλάχιστον ότι το παιδί τρώει, ήξερα και πόσο ακριβώς τρώει και ήμουν ήσυχη, αφού μάλιστα ακολουθούσα και ακολουθώ τις οδηγίες, εννοείται. Ας μου εξηγήσει κάποιος πληζζζζζ γιατί έχω ανησυχήσει....

Λοιπόν η ΛΕΝΑ148 μιλάει για 2 παιδιά και λογικό να έχουμε μπερδευτεί

Το 1ο κατάλαβα ότι το έχασε από κάποια δηλητηρίαση (γι'αυτό λεει πάντα βραστο νερο) ή ασιτία ( γιάυτό λέει όχι αραιωμένο) από το ξένο γάλα

Το 2ο έπαθε αφυδάτωση από λάθος οδηγίες, χωρίς όμως να έχει επεκταθει

Διαφημίσεις

Μπέμπα το παιδάκι της πέθανε από ασιτία ή τουλάχιστον γι' αυτο τον λόγο έπεσε αρχικά σε κώμα... αν... Προφανώς για κάποιο λόγο το παιδί έπαιρνε μικρότερη δόση σκόνης με αποτέλεσμα τον υποσιτισμό...

Όσο λάθος οδηγίες και να μου είχαν δώσει, το έβλεπα το παιδί. Αν δεν χόρταινε πλάνταζε στο κλάμα. 4 πράγματα θέλουν τα νεογέννητα και κάθε φορά που έκλαιγε τα έπαιρνα με τη σειρά τάισμα, άλλαγμα, κούνημα, ύπνο.

Εγώ δυσκολεύομαι να πιστεψω πως της είπαν να δίνει αραιωμένο γάλα :oops::oops::oops:

Και άντε ότι της είπαν, μέχρι να φτάσει να υποσιτιστεί δεν είχε άλλα συμπτώματα, πχ κλάμαααααααα ώστε να ψυλλιαστεί? και μόνο ξένο έδινε, δεν θήλαζε καθόλου :confused::confused::confused::confused: Και τελικά υποσιτίστηκε ή έπαθε δηλητηρίαση από το ξένο? Ή και τα 2????

Για το 2ο πιστεύω πως δεν έδωσε καθόλου συμπλήρωμα, αν και πολλές φορές έχω καταλάβει ότι οι γιατροί το συνιστούν ΑΚΡΙΒΩΣ για να μην πάθει αφυδάτωση το παιδί. Για την αρχή εννοείται, μεχρι να έχει γάλα η μητέρα

Τι να πώ...δεν λέει κ αυτή πολλές λεπτομέρειες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...