Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

είναι αλλο να αναγάγω δικά μου θέματα

και αλλο να τα γραφω για να φεύγουν απο μέσα μου :-);)

εναμιση χρόνο σε παιδοψυχολόγο με έχει βοηθήσει παρα πολύ και με αυτην την ασφάλεια μπορώ να πω οτι αυτη η αναπτυξιακή φαση

δεδομένων συνθηκών ειναι φυσιολογική

εξηγώ απλά οτι το παιδι έχει αρχίσει να μεγαλώνει και κάποια θέματα τα θέλει αποκλειστικά απο το γονέα του

η ανασφαλεια που αισθάνεται ειναι φυσιολογική

και λογική

η γιαγια παπους και δεν μπορούν να ζοριστούν πολύ (θέματα υγείας )

και δεν μπορούν αν αντικαταστήσουν γονεϊκές λειτουργίες

επουδενη !

απλά μετα την αυστηρότητα και διαπαιδαγώγηση κι εγω μπορώ να πω ενα πουφ .... γμτ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ

αλλα οκ τα περημέναμε αυτα ... ! ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πριν είχε ήλιο και ήταν ζεστούτσικα... έντυσα κι εγώ τη μικρή με το μπουφανάκι (Χριστίνα ξέρεις ποιο;)), της έριξα και μια κουβερτούλα στα πόδια και πήγαμε λαϊκή, στον παραδιπλανό δρόμο, όχι μακριά δλδ. Μέχρι να γυρίσουμε είχε συννεφιάσει και της έπιασα τα χέρια και ήταν κρύα. Λέτε να μου κρυώσει???? Αχ δεν θα το αντέξω....:(

@aria: αγκαλίτσα ρε!

Μην αγχώνεσαι Λευκή... της Κωτίτας χέρια και πόδια είναι παγωμένα όποτε είναι έξω από το σπίτι... έχω να πιάσω ζεστό χέρι και πόδι από τον Σεπτέμβρη :D

37.2:roll::roll: πριν 10 λεπτά...τώρα δεν τον πιάνω ζεστό...για να δούμε...

Την ίδια απορία έχω κι εγώ ρε Χάρλοου! Τι σκ@τ@ πουλάτε;

Κική καλά κουράγια... δεν ξέρω... εγώ με τόσο εμετό θα είχα φρικάρει και θα το είχα πάει νοσοκομείο!

Χάρλοου είσαι τυχερή! Σε ζηλεύω:tongue:

Χμ...σα να ακούω τη μαμά μου:tongue:. Νομίζω σας το έχω ξαναπεί. Έζησα με μια μάνα που ο πανικός ήταν το δεύτερο όνομά της.Μιλάμε για άκρο. Να ξερνάω εγώ νμα λιποθυμάει αυτή:rolleyes:. Δικαιολογημένα ως ένα σημείο με αυτά που πέρασε με τον αδερφό μου...αλλά...απαπαπαπαπα. Πιστεύω δε, ότι τον πανικό τον προβάλλουμε στο παιδί. Εγώ στενοχωριέμαι που ταλαιπωρείται το παιδί, δεν πιστεύω όμως ότι θα πάθει κάτι κακό. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.

Πραγματικά το έβρισκα πάρα πάρα πολύ ενοχλητικό αυτό που έκανε η μάνα μου. Τώρα που της είπα για το Μάνο, άρχισε πάλι. Αχ το μωρό, μήπως έχει κάτι το έντερό του (κατραστροφή μιλάμε φέρνει!). Βρε αμάν δεν είναι τπτ, θα το παρακολουθήσουμε. Αχ, να λέει το χειρότερο βάζει ο νους μου...:| τι να την πω.

Κι η γιαγιά μου να δείτε σοκ με τον παππού που μίλησα απλά για διατροφή και δεν μίλησα για φάρμακα!

Βρε Κικη μου περαστικα!!!!! Ψυχραιμη και η παιδιατρος και εσυ, εγω ειμαι σαν το Αερικακι φρικαρω με κατι τετοια στανταρ θα τον ειχα παει για εξετασεις. Νερο πινει τουλαχιστον το παιδι??? Για να μην αφυδατωθει το λεω.

Η παιδίατρος ήταν και δική μου παιδίατρος και την εμπιστεύομαι γενικώς. Ο λόγος που ακόμη δεν πάω σε ομοιοπαθητικό είναι και αυτός...δεν είναι των δραστικών λύσεων άμεσα, δωστου δλδ φάρμακα και βουρ.

Νερό και ηλεκτρολύτες δίνω αλλά δεν τους πίνει γμτ.

Θα την ξαναπάρω όμως, γιατί εντόπισα μόλις και διάρροια πάλι, και θα την πω και για την καλλιέργεια κοπράνων.

Καλημερα τσουπρες.

Ξερναω σαν ............... πηγα κι εκανα χοριακη.Το τεστ το πρωι βγηκαι θετικο............

Τι θα κανω με τις δουλειες ρε γαμωτο?

Μπράβο:D Άντε με το καλό!

Μουχαχαχαχαχαχα

Αυτό ακριβώς που σου γράφει η Χάρλοου... πρόσεξε γιατί αναγάγεις δικά σου θέματα σε θέματα του παιδιού! Και δεν σου μιλάω αυστηρά το ξέρεις! Αλλά πρέπει να βάλεις την γιαγιά και τον παππού στο παιχνίδι ενεργά όσο και αν δυσανασχετήσει στην αρχή... Μικρά μικρά βήματα...

με την προϋπόθεση φυσικά ότι κι εκείνοι θέλουν και μπορούν.

Άριά μου συμφωνώ με τη Χριστίνα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλημέρα,

άρια, θα τα καταφέρεις. είμαι σίγουρη. σουστέλνω αγκαλίτσα!

Λευκή, το κρύωσες μαρή το κουκλάκι μου! φτού σου, άπονη!

εγώ θέλω να γκρινιάξω, αλλά δεν μου βγαίνει. έτσι σας αφήνω να κλαφτώ από μέσα μου.

δεν διάβασα παρά τα πιο πρόσφατα μηνύματα.

άη λοβ Λάρισα!

Διαφημίσεις

Χάρλοου είσαι τυχερή! Σε ζηλεύω:tongue:

Άλλη απο δω............επειδή περιτριγυρίζομαι από όλη την Disney, δεν σημαίνει ότι περνάω και καλά.

Το μεγάλο αφεντικό έχει ορέξεις να κόψει μισθούς και να αυξήσει ωράρια.

Δεν παρηγοριέμαι επειδή πίνω καφέ σε κούπα TOY STORY.:cry:

Η κόρη μου βλεβαια περνάει ζάχαρη αφού κάθε λίγο και λιγάκι έχω ένα σωρό δείγματα και της κουβαλάω πράγματα στο σπίτι.

χάρλοου μας θέτε για κολλητές σας; όλο και κάτι θα παίρνουμε κι εμείς από τα δείγματα :lol:

Από δείγματα θα σας φέρω ένα σωρό άμα συναντηθούμε, μη σκας.

Ότι βλέπεις σε πολυκαταστήματα από ποτήρια, κούπες,στυλό, τετράδια, τσάντες , κορνίζες κλπ......τα μισά είναι δικά μας.

Άμα με έχετε στα ώπα ώπα , όλο και κάτι θα κάνω για σας:P:p:p

Διαφημίσεις

Από δείγματα θα σας φέρω ένα σωρό άμα συναντηθούμε, μη σκας.

Ότι βλέπεις σε πολυκαταστήματα από ποτήρια, κούπες,στυλό, τετράδια, τσάντες , κορνίζες κλπ......τα μισά είναι δικά μας.

Άμα με έχετε στα ώπα ώπα , όλο και κάτι θα κάνω για σας:P:p:p

άντε καλέ έλα να πιούμε καφέ να σε πάρω στα ποδαράκια μου!

άντε καλέ έλα να πιούμε καφέ να σε πάρω στα ποδαράκια μου!

Πόσο είπαμε ότι είσαστε 2-3 χρονών?

Θα σου φέρω κάτι ανάλογο με ανταλλαγή έναν ωραίο καπουτσίνο (αν δεν έχεις, να πάρεις καφετιέρα).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...