Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ όλες σας!!! Πήγα και έκανα και χοριακη και tsh και περιμένω αποτελέσματα προς το μεσημεράκι. Εύχομαι από την καρδιά μου σε όλες τις κοπέλες να κρατήσουν στα χέρια τους υγιή μωράκια γιατί ο αγώνας που δίνουμε είναι τόσο δύσκολος που μόνο οι ίδιες γνωρίζουμε. Έχω κλάψει από παράπονο σε πολλές αίθουσες ωοληψιας αλλά εκεί, εσφιγγα τα δόντια και συνέχιζα. Θα προσεύχομαι γα όλες σας, για όλες μας. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας!!! 

• Ευχή 1
      • Λουλούδια 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα έγραψα δίπλα αναλυτικά για το νερό και τη σκόνη μιας και το είχα αναγάγει σε επιστήμη και το είχα ψάξει πολύυυυυυυυυυυ! Κυρίως γιατί την πάτησα με το εμφιαλωμένο, ήξερα ότι το νερό στην Ερέτρεια δεν είναι το καλύτερο και κάναμε και ανάλυση νερού στο σπίτι και ήταν άστα να πάνε! Οπότε έψαξα, συζήτησα και το εν κατακλείδι είναι όσα έγραψα δίπλα :)

Μαρκο Πολο οχι σπιτιου γνωστη τεμπελα η λεγαμενη απλως κανω 2 δουλειες περιεργες εξω και δεν ξερω αν τα καταφερω και με τις δυο.

Δουλευω σε ενα καφε το πρωι και απο το μεσημερι ως της 7 σε ενα τηλεφωνικο κεντρο.

Ισως εμας μας ειπε να το κρατησουμε παραπανω γιατι ηταν προωρο και ελλειποβαρες μωρο.

Α ναι σίγουρα!!!! Εκεί προσέχεις πολύ περισσότερο.

Θυμάμαι που έλεγε η κουνιάδα μου στον άντρα μου να βγάζουμε τα μπιμπερό από τον αποστειρωτή με λαβίδα που θα είναι και αυτή αποστειρωμένη :shock:

Αλλά ή κοπέλα είχε γεννήσει πρόωρα που είχαν νοσηλευθεί...

Διαφημίσεις

Καλημερα τσουπρες.

Ξερναω σαν ............... πηγα κι εκανα χοριακη.Το τεστ το πρωι βγηκαι θετικο............

Τι θα κανω με τις δουλειες ρε γαμωτο?

Μπραβο Βικυ!!!!!!!!!!!!! καλη εγκυμοσυνη!

Τα έγραψα δίπλα αναλυτικά για το νερό και τη σκόνη μιας και το είχα αναγάγει σε επιστήμη και το είχα ψάξει πολύυυυυυυυυυυ! Κυρίως γιατί την πάτησα με το εμφιαλωμένο, ήξερα ότι το νερό στην Ερέτρεια δεν είναι το καλύτερο και κάναμε και ανάλυση νερού στο σπίτι και ήταν άστα να πάνε! Οπότε έψαξα, συζήτησα και το εν κατακλείδι είναι όσα έγραψα δίπλα :)

Για την θερμοκρασία του νερού τι εγραψες? :confused: Βοηθησε με γιατί νυστάζω και δεν αποδίδω καλα στο διαβασμα :(

Διαφημίσεις

Οχι ενταξει λαβιδα δεν χρησιμοποιουσαμε απλα αποστειρωναμε τα παντα μεχρι τον 6ο και μετα χαλαρωσαμε. Αλλα το νερο μεχρι τον χρονο επεμενε ο γιατρος οτι πρεπει να το αποστειρωνουμε.

Καλημέρα :P Πολλή νυστα σήμερα...Πού θα πάει μια μερα είναι θα περάσει

Harlow τι κάνει ο Μπάμπης? :P

Δεν ξέρω, θα πάρω την γυναίκα του να ρωτήσω, έχω καιρό να του μιλήσω.:P

Την ίδια απορία έχω κι εγώ ρε Χάρλοου! Τι σκ@τ@ πουλάτε;

Κική καλά κουράγια... δεν ξέρω... εγώ με τόσο εμετό θα είχα φρικάρει και θα το είχα πάει νοσοκομείο!

Παιδικά είδη της Disney!!!!!!

Είμαστε η χαρά του παιδιού μέσα σ'αυτό το γραφείο.

Όλοι κυκλοφορούμε με στυλό, ποτήρια, stationery γενικά με την Minnie,Mickey, Spiderman, Princess, Tinkerbel και πάει λέγοντας.

Σερβίρουμε νες σε κούπες Winnie the Pooh στους επισκέπτες:):):).

Η δική μου κούπα έχει την Woody και τον Buz Lightyear επάνω:D:D:D

Παιδικά είδη της Disney!!!!!!

Είμαστε η χαρά του παιδιού μέσα σ'αυτό το γραφείο.

Όλοι κυκλοφορούμε με στυλό, ποτήρια, stationery γενικά με την Minnie,Mickey, Spiderman, Princess, Tinkerbel και πάει λέγοντας.

Σερβίρουμε νες σε κούπες Winnie the Pooh στους επισκέπτες:):):).

Η δική μου κούπα έχει την Woody και τον Buz Lightyear επάνω:D:D:D

πουλάτε και λιανική????

Καλημερα τσουπρες.

Ξερναω σαν ............... πηγα κι εκανα χοριακη.Το τεστ το πρωι βγηκαι θετικο............

Τι θα κανω με τις δουλειες ρε γαμωτο?

Βικούλα είσαι έγκους τελικά...........μπράβο .... και καλό κουράγιο,ελπίζω να μην είναι δύσκολη εγκυμοσύνη.

Κική με τόσους εμετούς κλπ, μήπως χρειάζεται να πάει το παιδι σε νοσοκομείο? Ξέρω γω?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...