Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημερούδια!!!

Να κάνετε add στο fb τη τζουτζού! Έχει κάτι φωτο που θα πάθετε πλάκαααααα!!!

Θα σου στείλω πμ για φατσοβιβλίο:tongue:

Καλημέρα κι από μένα! Πονάνε όλα μου τα κόκκαλα. Το αγοράκι μου έκανε κι άλλο εμετό το βράδι:( και την έβγαλα στρωματσάδα στο δωμάτιό του.

Πήρα και την παιδίατρο και μου είπε να κάνουμε διατροφή για τον πωπό του για ΣΚ κι από Δευτέρα βλέπουμε. Αυτό να το κάνουμε γιατί έχει πολλές κενώσεις την ημέρα. Όχι υδαρές, απλά πολλές. Και λέει ότι αν δεν τις μειώσουμε, δε θα γίνει καλά κι ο πωπός του. Αχ το αγοράκι μου τυρράνια που τραβάει. Κι είναι και μαραμένος.

Σημειώνω απουσίες:Ζούπυ, Νίτσα, Αγγελίνα, Σέβη (δεν είσαι τακτική:tongue:)

Οι υπόλοιπες τι κάνετε? Επειδή δε θα πάμε παιδικό, δεν ξέρω πότε θα προλάβω να ξαναμπώ

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε μαλεκον, διπλα στο θεμα με το γαλα σκονη....δε καταλαβα τι ειπωθηκε...οτι πρεπει το νερο να αποστειρωνεται μεχρι το χρονο? :confused::confused::confused:

ειρηνη ευκαιρια για σ/κ στη πατρα!

κικη, αυτο με τα πολλα κακα και τον κωλαρακο του ειναι αληθεια. οσο πιο πολλα τοσο πιο πολυ κοκκινιζει το δερμα

Διαφημίσεις

Την ίδια απορία έχω κι εγώ ρε Χάρλοου! Τι σκ@τ@ πουλάτε;

Κική καλά κουράγια... δεν ξέρω... εγώ με τόσο εμετό θα είχα φρικάρει και θα το είχα πάει νοσοκομείο!

Kαλημερα ομορφες!!!!!!!!!

Τυφλα να εχει ο Τρυφωνας μπροστα στην θεια Ρουλα!!!!!!!!

Βρε Κικη μου περαστικα!!!!! Ψυχραιμη και η παιδιατρος και εσυ, εγω ειμαι σαν το Αερικακι φρικαρω με κατι τετοια στανταρ θα τον ειχα παει για εξετασεις. Νερο πινει τουλαχιστον το παιδι??? Για να μην αφυδατωθει το λεω.

Διαφημίσεις

ρε μαλεκον, διπλα στο θεμα με το γαλα σκονη....δε καταλαβα τι ειπωθηκε...οτι πρεπει το νερο να αποστειρωνεται μεχρι το χρονο? :confused::confused::confused:

Αυτό που ήξερα ή αν θες είχα καταλάβει ήταν ότι πρεπει να βράζουμε το νερό για να αποστειρώνεται το νερό. Άλλωστε αν θυμαμαι καλά και οι οδηγίες του γάλατος λένε να βράσεις και να το αφήσεις να κρυώσει στους 40 περίπου και μετά να ρίξεις την σκόνη (δηλ μην ρίξεις την σκόνη όταν το νερό είναι σχεδόν στους 100)

Τώρα αυτό που κατάλαβα είναι πως το βραστό νερό σε υψηλή θερμοκρασία σκοτώνει και ό,τι μικρόβιο μπορεί να υπάρχει στην σκόνη....ανεξαρτήτου ηλικίας απ'ότι κατάλαβα...αλλά και πάλι θα ρίξεις σκόνη σε νερό που βράζει :confused::confused::confused::confused:

Όσο για την αποστείρωση του νερού και μόνο νομίζω μετά τον 6ο δεν χρειάζεται...εδώ βάζουν ό,τι αηδία βρουν στο στόμα τους, το νερό μας μάρανε?

Αυτό που ήξερα ή αν θες είχα καταλάβει ήταν ότι πρεπει να βράζουμε το νερό για να αποστειρώνεται το νερό. Άλλωστε αν θυμαμαι καλά και οι οδηγίες του γάλατος λένε να βράσεις και να το αφήσεις να κρυώσει στους 40 περίπου και μετά να ρίξεις την σκόνη (δηλ μην ρίξεις την σκόνη όταν το νερό είναι σχεδόν στους 100)

Τώρα αυτό που κατάλαβα είναι πως το βραστό νερό σε υψηλή θερμοκρασία σκοτώνει και ό,τι μικρόβιο μπορεί να υπάρχει στην σκόνη....ανεξαρτήτου ηλικίας απ'ότι κατάλαβα...αλλά και πάλι θα ρίξεις σκόνη σε νερό που βράζει :confused::confused::confused::confused:

Όσο για την αποστείρωση του νερού και μόνο νομίζω μετά τον 6ο δεν χρειάζεται...εδώ βάζουν ό,τι αηδία βρουν στο στόμα τους, το νερό μας μάρανε?

6o? τρίμηνο καλέ!!!

Νομιζω οτι και εμεις μεχρι τον χρονο που περασαμε σε φρεσκο αποστειρωναμε δηλαδη βραζαμε το νερο που επεφτε η σκονη μεσα. Τα μπουκαλι σταματησαμε να τα αποστειρωνουμε γυρω στους 6 μηνες αλλα ο παιδιατρος για το νερο μας ειχε πει να συνεχισουμε μεχρι τον χρονο.

Νομιζω οτι και εμεις μεχρι τον χρονο που περασαμε σε φρεσκο αποστειρωναμε δηλαδη βραζαμε το νερο που επεφτε η σκονη μεσα. Τα μπουκαλι σταματησαμε να τα αποστειρωνουμε γυρω στους 6 μηνες αλλα ο παιδιατρος για το νερο μας ειχε πει να συνεχισουμε μεχρι τον χρονο.

Εγώ σταμάτησα να βράζω το νερό για το γάλα όταν ξεκίνησα να της δίνω να πιει νερό από την βρύση...κάποια στιγμή μετά τον 6ο

6o? τρίμηνο καλέ!!!

Ναι αλλά την αποστείρωση την συνεχίζεις μέχρι τον 6ο καλού κακού :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...