Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Πάρε τηλέφωνο και ρώτα την αν πρέπει να κάνει καλλιέργεια κοπράνων ανεξάρτητα από το αν είναι διάρροια ή όχι! Το σιρόπι το έχετε σταματήσει; Προφανώς το σιρόπι είναι για την χλωρίδα του εντέρου.

Αυτό θα κάνω αύριο.

Εμείς συνεχίζουμε τους εμετούς:-( Τέταρτος στη σειρά. Έχω στρώσει στρωματσάδα στο δωμάτιό του, γιατί στο κρεββάτι μας δύσκολα, δεν κοιμάται. Έχουμε κα ιτη μικρή στο δωμάτιό μας, οπότε δε θέλουμε να την ανησυχήσουμε.

Ναι, εδώ και καιρό το σταματήσαμε.

Σας καληνυχτώ κι εγώ. Άντε περαστικά σε όλα τα άρρωστα μωράκια.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Αντε αφου φυγατε ολες θα το κλεισω εγω το μαγαζι! :tongue:

Καληνυχτα κοριτσακια! Ονειρα γλυκα να εχουμε! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα :)

Αποφασίσαμε να κοιμηθούμε με το παιδί σήμερα!

Μετά από αυτή τη δήλωση μου.... το παιδί μου... δεν ξανάβηξε... Κοιμηθηκε ήσυχα στο κρεβατάκι του! :lol: Λέτε να φοβήθηκε ότι θα κοιμόταν μαζί μας; :lol:

Καλημέρα :)

Μετά από αυτή τη δήλωση μου.... το παιδί μου... δεν ξανάβηξε... Κοιμηθηκε ήσυχα στο κρεβατάκι του! :lol: Λέτε να φοβήθηκε ότι θα κοιμόταν μαζί μας; :lol:

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλημέρα, το ένστικτο της αυτοσυντήρησης λέγεται αυτό :tongue:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Άντε Παρασκευή σήμερα κι από αύριο τριήμερεο.

Στο μεταξύ εδώ στη δουλειά μια παραγγελί απου μου λέγανε ότι είναι για 500.000 χιλιάρικα (ναι για € μιλάω), την πήρα και την επεξεργάστηκα όσον αφορά την δική μου δουλειά και τελικά είναι 780.000 χιλιάρικα.

Πάθανε ένα ψυχικό τραλαλά εδώ μέσα γιατί ένα "λάθος" 280.000 είναι ... κάπως. Βέβαια εντάξει μεγαλώνει η παραγγελία από τον πελάτη, καλύτερα... άντε να το πεις στο ολογιστήριο που δεν έχει λεφτά για να κινηθεί για τα περαιτέρω.

PS: Δεν θέλω λαλακίες πρωϊνιάτικα...........εννοείται ότι ο πελάτης είναι ξένος............δεν υπάρχει Έλληνας που να βάζει τόσο μεγάλες παραγγελίες,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...