Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κάνε ένα εξπλικασιόν γιατί δεν σ'επιασα.........να μάθεις να μιλάς λιμανιάτικα:P

Λες οι ανώτεροι αξιωματικοί ή οι επιβαίνοντες στο περιπολικό να υπέπεσαν σε τόσο σοβαρό ατόπημα? ενώ οι μηχανές παρακολουθούσαν διακριτικά το τζιπ αυτοί άναψαν φαρο? :confused::confused::confused:

(μπορεί εσύ να δουλευεις στο λιμάνι αλλα εγώ έχω δουλέψει στο Ζεφυρι :P)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάω κι εγώ για μαμ... ο βήχας της μικρής δεν σταματάει... δεν ξέρω τι να κάνω!

ΦΙλάκια αερικοχριστινάκι!!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

μ' αρέσει πάντως που όταν λες στο λόμπι των θηλαζουσών ότι πολλές φορές η μάνα έχει εξάρτηση από το θηλασμό δεν το δέχονται με την καμία και σε στολίζουν. Μετά από λίγο βγαίνουν και γράφουν ποστ σαν αυτό που καρτώθηκε η Στελλινούλα "αχ πόσο στενοχωριέμαι που τελειώνει ο θηλασμός", "αχ νιώθω κατάθλιψη που θα αποθηλάσω" γράφει η άλλη εκεί μέσα... τι να πεις μετά...

Στελλινούλα έμπλεξα με τις μαγειρικές, τάισα και τον άντρα, πάω να επιληφθώ αμέσως ;)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Τελικά έφαγα κάρτα....Βεβαια όπως το είχα φανταστει....Μπήκε μια νομίζοντας ότι τα χώνω στην κοπέλα που άνοιξε το thread....

Τι είναι αυτές ρε? :confused::confused::confused::confused: Φενταγίν...εντελώς

Διαφημίσεις

Λες οι ανώτεροι αξιωματικοί ή οι επιβαίνοντες στο περιπολικό να υπέπεσαν σε τόσο σοβαρό ατόπημα? ενώ οι μηχανές παρακολουθούσαν διακριτικά το τζιπ αυτοί άναψαν φαρο? :confused::confused::confused:

(μπορεί εσύ να δουλευεις στο λιμάνι αλλα εγώ έχω δουλέψει στο Ζεφυρι :P)

Και μόνο το ότι υπάρχουν ΠΕΝΤΕ συντονιστικά κέντρα και όχι ένα είναι εγληματικό από μόνο του.

Φαντάσου το ένα κέντρο δίνει την εντολή για τα περιπολικά με τα σβηστά φώτα και το άλλο δίνει την άλλη εντολή να πάνε οι ΔΙΕΣ εκεί χωρίς να γνωρίζει τι γίνεται.

I rest my case που λένε και οι δικηγόροι.

μ' αρέσει πάντως που όταν λες στο λόμπι των θηλαζουσών ότι πολλές φορές η μάνα έχει εξάρτηση από το θηλασμό δεν το δέχονται με την καμία και σε στολίζουν. Μετά από λίγο βγαίνουν και γράφουν ποστ σαν αυτό που καρτώθηκε η Στελλινούλα "αχ πόσο στενοχωριέμαι που τελειώνει ο θηλασμός", "αχ νιώθω κατάθλιψη που θα αποθηλάσω" γράφει η άλλη εκεί μέσα... τι να πεις μετά...

δε θα το ελεγα εξαρτηση....απλα ειναι μια αλλαγη φασης και οπως ολες οι αλλαγες ειναι ....καπως!

Εγω ξερεις με τι ειχα παθει ενα ψιλοσοκ? Οταν εβγαλε το πρωτο δοντι! Ναι ναι! Λεω...παει...δεν ειναι βρεφακι πλεον.....:-(

Καπως ετσι το σκεφτομαι με το θηλασμο...

(υστεριες μιας μανας....)

Και μόνο το ότι υπάρχουν ΠΕΝΤΕ συντονιστικά κέντρα και όχι ένα είναι εγληματικό από μόνο του.

Φαντάσου το ένα κέντρο δίνει την εντολή για τα περιπολικά με τα σβηστά φώτα και το άλλο δίνει την άλλη εντολή να πάνε οι ΔΙΕΣ εκεί χωρίς να γνωρίζει τι γίνεται.

I rest my case που λένε και οι δικηγόροι.

Καλά αυτό και αν είναι :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Πού τα βρίσκουν αυτά τα μυαλά ρε π...η μου

Ράννια πιάνεις ψηφιακή ΕΡΤ???????????

Διαφημίσεις

δε θα το ελεγα εξαρτηση....απλα ειναι μια αλλαγη φασης και οπως ολες οι αλλαγες ειναι ....καπως!

Εγω ξερεις με τι ειχα παθει ενα ψιλοσοκ? Οταν εβγαλε το πρωτο δοντι! Ναι ναι! Λεω...παει...δεν ειναι βρεφακι πλεον.....:-(

ε ναι, αλλά κατάθλιψη; υπερβολή! Εγώ άμα έβλεπα το μωρό μου να είναι έτοιμο να πάει στο επόμενο στάδιο θα χαιρόμουν, κατάθλιψη θα πάθαινα αν χρειαζόταν να κάνω κάτι για το οποίο δεν θα ήταν έτοιμο ακόμα. Αλλά άμα από μόνο του το παιδί δείχνει ότι είναι έτοιμο για το παραπέρα, από κοντά κι εγώ! (μάλλον βιάζομαι να μεγαλώσει χεχεχε)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Εγώ παρόλο που ειχα κουραστεί οταν σταμάτησα ένιωθα άσχημα....πιο πολυ ξέρεις γιατί? Γιατι θεωρούσα μονοτονο το συμπληρωμα για το παιδι. Ενώ το δικό μου γάλα ήταν άλλο καθε μερα...Ειχα φάει κρέας? ετρωγε κρέας...είχα φάει μελιτζάνες ιμάμ? ετρωγε ιμάμ και η μικρη :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πιανεις ψηφιακή ΕΡΤ????

ε ναι, αλλά κατάθλιψη; υπερβολή! Εγώ άμα έβλεπα το μωρό μου να είναι έτοιμο να πάει στο επόμενο στάδιο θα χαιρόμουν, κατάθλιψη θα πάθαινα αν χρειαζόταν να κάνω κάτι για το οποίο δεν θα ήταν έτοιμο ακόμα. Αλλά άμα από μόνο του το παιδί δείχνει ότι είναι έτοιμο για το παραπέρα, από κοντά κι εγώ! (μάλλον βιάζομαι να μεγαλώσει χεχεχε)

ναι ενταξει...καταθλιψη ειναι υπερβολαντζα! εννοειται οτι θα χαιρομουν! αλλωστε τι θελω? να μεινει μια ζωη στα ιδια? ειναι απλα η αλλαγη απο τη μια κατασταση στην αλλη, συνηθεια μπορω να το πω, που ειναι καπως....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...