Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν με ρωτάτε πως κάθομαι τόση ωρα εδώ??? Τα χωσα στον συζηξ και καθετε με το νινάκι λίγο αυτος τώρα και εγώ κάααααθομαι λίγο χαλαρη!!! χεχε

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Περαστικά της Φαίη :) Να και μία φορά που το ότι δεν πίνει γάλα θα την βοηθήσει :lol:

γιατί τριήμερο; Το Σάββατο δεν ειναι αργία για την Βιοϊατρική! Θα μας τρελάνουν;

Για το δίπλα έχεις δίκιο αλλά δεν μπορώ ρε φιλενάδα να διαβάζω μαμακίες! Και μάλιστα κάτω από αυτές τις συνθήκες! Άκου "μην ψάχνουμε να επιρίψουμε ευθύνες"

Όχι θα κάτσουμε και θα τους κοιτάμε και θα τους λέμε και ευχαριστώ!

[quote name='Harlow;894027

Μάλιστα' date=' ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έφθασε στο νεκροταφείο και πριν καν πλησιάσει την οικογένεια, απωθήθηκε από φίλους και συγγενείς, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που τον αποδοκίμασαν. Παρόμοια συμπεριφορά είχαν και οι δύο πολιτικοί του ΛΑΟΣ, κ. Γεωργιάδης και Πλεύρης, στους οποίους δεν επετράπη να πλησιάσουν και παρακολούθησαν την τελετή από ένα μακρινό σημείο έξω από το νεκροταφείο.[/b']

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=67263&catid=4

Για άλλη μια φορά μπράβο.............όχι να πηγαίνει στη κηδεία ο ηθκός αυτουργός της δολοφονίας σαν να μην συμβαίνει τίποτε.............αει να χαθείτε για άλλη μια φορά καραγκιόζηδες.

Αν ήμουνα εκεί, στον Μητσατάκη θα του τη χάριζα λόγω ηλικίας...........αν έπιανα όμως τα χέρια μου τον Άδωνη θα τον τουλούμιαζα ρε παιδιά μα την Παναγία δηλαδή.

Συμφωνώ για άλλη μια φορά. Και τον πανίβλακα τον Άδωνη και τον καραφασίστα τον Πλεύρη ( που αν ήταν άλλο εργατικό ατύχημα δε θα πήγαιναν) και το Δράκουλα.

Ρε κοριτσια γινεται να μεινεις εγκυος και να εισαι σε ημικλημακτηριο?
Κρατήστε με γιατί άρχισαν οι μαμακίες δίπλα! γρρρρρρρ

είπαμε να βάζετε λινκ

Αυτό!

Κοριτσάκια ο γιος μου ξαναέκανε εμετό:( Θα στρώσω δίπλα του. Μετά από αυτό που διάβασα για αναρόφηση δίπλα, έχω χεστεί.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Φαιη, αυτο με την πανα καποια το ειχε ξαναπει? τι ακριβως κοιτανε? τα κακα θα μου πεις! :tongue: αλλα ποτε το κανουμε αυτο? δε το χω ξανακουσει....

Τα κακα κοιτανε ρε, εδες που το ηξερες? :lol: Βασικα καλλιεργεια κανουνε οπως και στα ουρα και αν βρεθει κατι, κανουν αντιβιογραμμα!

Το κανουμε οταν υπαρχει διαρροια, δεν ξερω αν υπαρχει κι αλλος λογος να το κανουμε!

Ευχαριστω Στελλακι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαιη, αυτο με την πανα καποια το ειχε ξαναπει? τι ακριβως κοιτανε? τα κακα θα μου πεις! :tongue: αλλα ποτε το κανουμε αυτο? δε το χω ξανακουσει....

Όταν το μωρό έχει διάρροια... παίρνεις φρέσκια πάνα με διάρροια φρέσκια και τρέχεις σε μικροβιολογικό με την πάνα ανά χείρας για ανάλυση κοπράνων εντός μισής ώρας από την απομάκρυνση της πάνας από το σώμα :P Αυτά θα δείξουν αν η διάρροια είναι μικροβιακή ή συμπτωματική ;) Αν είναι μικροβιακή θα γίνει αντιβιόγραμμα

αντιβιογραμμα τι ειναι?

κοριτσια με τρομαζετε! πολυ σοβαρα μου ακουγονται ολα αυτα και δεν ειναι εκει το προβλημα μου! το προβλημα μου ειναι οτι δε ξερω τιποτα σχετικα με το θεμα!

Και την δική μου την έχει ταράξει ο βήχας... λίγο πριν και ενώ έγραφα :P την ακούω να κλαίει τρέχω... πιάνω εφεδρική πιπίλα και πάω να της την δώσω προσπαθώντας να καταλάβω γιατί κλαίει... αυτή έκλαιγε στον ύπνο της και πρν προλάβω να φτάσω κοντά της την πιπίλα την ακούω να λέει "όχχχι όχχχχι" πάω να βάλω πιπίλα συνεχίζει όχχχι όχχχι βουτάει χέρι βάζει πιπίλα στο στόμα! Είχε γέλιο!

Καλά καλά μην βαράς....Απλά με την Ελλη μας δένουν οι Gamma Ray....

Ναι οι θησαυροι μου......αντε για σενα Στελινουλα μου επειδη και σ'αγαπω και εισαι μια σκετη ταλαιπωρια.....για να παρεις δυναμη!

NeiX6bf2OPI

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Αντιβιόγραμμα είναι μια ανάλυση που θα δείξει ποια αντιβίωση είναι η κατάλληλη για το μικρόβιο... σε ποια είναι ανθεκτικό και σε ποια όχι έτσι ώστε ο γιατρός να δώσει την κατάλληλη αντιβίωση... κανονικά αντιβιόγραμμα έπρεπε να γίνεται σε κάθε περίπτωση συνταγογράφησης αντιβίωσης!

Περαστικά της Φαίη :) Να και μία φορά που το ότι δεν πίνει γάλα θα την βοηθήσει :lol:

γιατί τριήμερο; Το Σάββατο δεν ειναι αργία για την Βιοϊατρική! Θα μας τρελάνουν;

Δεν ξερω γιατι 3ημερο.. Ετσι μου ειπε αυτη στη ρεσεψιον, ετσι πραττω κι εγω!

Που να δεις το προγραμμα διατροφης που μας εδωσε ο γιατρος.. Απο αυτα ζητημα να τρωει μονο ενα: τις πατατες! Το πρωι και το βραδυ αντι για γαλα - ρυζογαλο και στη φρουτοκρεμα μονο μηλο - μπανανα.

Προσπαθησα να τις δωσω ρυζογαλο τωρα.. Ε, εφαγε 3 κουταλιες και ξερασε.. Της εδωσα το σιροπακι και την κοιμισα!

Κοριτσάκια ο γιος μου ξαναέκανε εμετό:( Θα στρώσω δίπλα του. Μετά από αυτό που διάβασα για αναρόφηση δίπλα, έχω χεστεί.

Γιατι εμετο? Κι εσεις γαστρεντεριτιδα? :(

Δεν με ρωτάτε πως κάθομαι τόση ωρα εδώ??? Τα χωσα στον συζηξ και καθετε με το νινάκι λίγο αυτος τώρα και εγώ κάααααθομαι λίγο χαλαρη!!! χεχε

Σωστηη!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Αντιβιόγραμμα είναι μια ανάλυση που θα δείξει ποια αντιβίωση είναι η κατάλληλη για το μικρόβιο... σε ποια είναι ανθεκτικό και σε ποια όχι έτσι ώστε ο γιατρός να δώσει την κατάλληλη αντιβίωση... κανονικά αντιβιόγραμμα έπρεπε να γίνεται σε κάθε περίπτωση συνταγογράφησης αντιβίωσης!

αααααααααααα αντε και τρομαξα! πολυ ορολογια ακουγα και λεω καποιο μικροβιο απο τον....Αρη! :tongue:

ελα ντε...κανονικα ετσι δε πρεπει να γινεται? γιατι δινουν βαση μονο σ'αυτο?

ΚΑΛΑ του εκανες! Και για να μην ξεχνιομαστε ερχονται οι maiden Ιουνιο. Θα παρκαρεις το παιδι στον συζυξ και θα ερθεις μαζι μας.....:D

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...