Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Έτσι γίνεται συνήθως! Και εγώ μπορεί μια βδομάδα να ήμουν χάλια, δυο τρεις μέρες να συνερχόμουν και μετά πάλι! Το ίδιο άγχος Είχα και εγώ, αλλά όλα πάνε καλά  τώρα είμαι στον έκτο! Εύχομαι τελειομανή εγκυμοσύνη! 😊😊🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσχετο...

Εχω μαζέψει ένα σκασμό ασιδέρωτα. Τα ξεκίνησα λίγα-λίγα αλλά έχω κι άλλα πλυντήρια να βάλω ακόμη, το βράδυ θα βγούμε και θέλω και να ξεκουραστώ... αλλά θέλω και να σιδερώσω. Α και μάλλον δε θα κάνω παρέα στη ζώπυρον λόγω καθυστέρησης διότι με πονάει η μέση μου. Και δε θυμάμαι κιόλας αν οι πόνοι στη μέση είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης... γκγκρρρρρρρρρρρρρρρρ

Μου έχει σπάσει τα νεύρα το ίντερνετ στο σπίτι τις τελευταίες μέρες. Ό,τι θέλει κάνει - και μια ώρα να ανοίξει μια σελίδα. και το λαπτοπ καταρρέει αργά και σταθερά. θέλω έναv Vaios (έτσι δεν το λένε?), φούξια.

Όχι αγαπημένη SONY VAIO το λένε... και μην το πάρεις... δεν είναι καλά. Προτίμησε Hewlett Packard.

Μήπως σε κλέβουνε, μανδάμ?

Άσχετο...

Εχω μαζέψει ένα σκασμό ασιδέρωτα. Τα ξεκίνησα λίγα-λίγα αλλά έχω κι άλλα πλυντήρια να βάλω ακόμη, το βράδυ θα βγούμε και θέλω και να ξεκουραστώ... αλλά θέλω και να σιδερώσω. Α και μάλλον δε θα κάνω παρέα στη ζώπυρον λόγω καθυστέρησης διότι με πονάει η μέση μου. Και δε θυμάμαι κιόλας αν οι πόνοι στη μέση είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης... γκγκρρρρρρρρρρρρρρρρ

Μη μου πεις...έχεις κι εσύ τέτοιες υποψίες? Περονόσπορος έπεσε ρε κορίτσια? :lol:

Κοιμήσου και άσε το σίδερο, να είσαι θεά το βράδυ!

Το ίδιο θα κάνω κι εγώ.;)

Διαφημίσεις

Όχι αγαπημένη SONY VAIO το λένε... και μην το πάρεις... δεν είναι καλά. Προτίμησε Hewlett Packard.

Μήπως σε κλέβουνε, μανδάμ?

Βασικά, για τίποτα δεν είμαι, δεν έχω τα οικονομικά μου έξοδα. Ο μεγάλος δεν είχε τίποτα από ρουχα, έδωσα γύρω στα 350 ευρώ μόνο για τα δικά του αυτή την εβδομάδα. Αν το μάθαινε ο άντρας μου θα πάθαινε επιληπτική κρίση. :mrgreen:

Μου άρεσαν αυτά γιατί τα είδα χρωματιστά. Μπυ τη σπάνε τα μαύρα. και το κινητό μου ροζ είναι.

Νίτσα ωραίο το προγραμματάκι...καλή διασκέδαση!

Παρεμπιπτόντως, γενικά προσπαθώ να περιποιούμαι καλέ, μαλλί-πρόσωπο-βάψιμο κλπ, το μανικιούρ στα χέρια μόνο έχω να κάνω από νύφη, να καταλάβεις.

Μέχρι στιγμής, έχουμε πάει παιδότοποΧ, μαγείρεψα βάλε κι εδώ Χ και τώρα έχω το δίλημμα με το σίδερο...

Εγώ να σου πω την αλήθεια πάντα περιποιόμουν τον εαυτό μου (αποτρίχωση, μαλλί), το νύχι πρόσφατα που σταμάτησα την ονυχοφαγία:oops:. Έβαλα και σιδεράκια να φτιάξω δόντια αλλά με το μακιγιάζ έχω θέμα γιατί ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!!!!! Μακιγιάρομαι αλλά λίγο... Μολυβάκι, μάσκαρα, λιπγκλος πάντα!

Μη μου πεις...έχεις κι εσύ τέτοιες υποψίες? Περονόσπορος έπεσε ρε κορίτσια? :lol:

Κοιμήσου και άσε το σίδερο, να είσαι θεά το βράδυ!

Το ίδιο θα κάνω κι εγώ.;)

Εγώ δεν θα τ αντέξω, Αγγελίνα μου, αν είμαι έγκυος

1. Θα του την κόψω του Γ.

2. θα πάθω κατάθλιψη

3. θα πάω για αναγκαστική άμβλωση...:(:(:(

Οπότε κάνε και για μένα προσευχή ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ... Θα πεθάνω δεν παίζει...

Τη μικρή ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ δεν το βάλαμε το ρημαδοπροφυλακτικό και δεν έτυχε ΠΕΤΥΧΕ!!!!!! Το μπουμπούκι μου..

Βασικά, για τίποτα δεν είμαι, δεν έχω τα οικονομικά μου έξοδα. Ο μεγάλος δεν είχε τίποτα από ρουχα, έδωσα γύρω στα 350 ευρώ μόνο για τα δικά του αυτή την εβδομάδα. Αν το μάθαινε ο άντρας μου θα πάθαινε επιληπτική κρίση. :mrgreen:

Μου άρεσαν αυτά γιατί τα είδα χρωματιστά. Μπυ τη σπάνε τα μαύρα. και το κινητό μου ροζ είναι.

Εντάααξει δε γίνεται να αφήσεις τα παιδιά χωρίς ρούχα... 350 για ολοκληρη σεζόν μια χαρά τα βρίσκω. Τα καθημερινά μπορείς να τα ψωνίζεις από βιοτεχνίες ή στοκατζίδικα για πιο οικονομικά. Εγώ πήρα του Π. φόρμες με 8 και 10ε.

Διαφημίσεις

λοιπόν, μετά το προσπάν είναι λογικός ο βήχας?

νίτσα, άσε το σίδερο - ξεκουράσου!

εμείς και οι δυο είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες - οπότε... βρισκόμαστε γενικώς περίεργες ώρες:wink:

ειδικά το βράδυ, ο άντρας μου που δουλεύει πολύ μάλιστα μπορεί να πέσει ξερός για ύπνο

όταν είναι ξύπνιος, είναι παραδίπλα μου βλέποντας αθλητικά ή ντοκυμαντέρ ή διαβάζοντας (κάτι... εξωσχολικό)

στην αρχή, αγανάκτησε λίγο, τώρα με ρωτάει ψιλοειρωνικά "τι κάνουν τα κορίτσια λοιπόν?":rolleyes:

εντωμεταξύ, μόλις πριν λίγο είδα και φωτογραφίες της Νίτσας - τι κούκλα είσαι κι εσύ ρε κορίτσι μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...