Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κοριτσια μου!

δε παρεξηγουμαι!:mrgreen: ακομα και αν διαφωνησουμε καθετως, οριζοντιως, πλαγιως, και σε ο,τι μοιρες θελετε!:tongue: Κουβεντα κανουμε, αποψεις εκθετουμε!

Ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα να φαμε τα μουστακια μας! (τωρα που το θυμηθηκα ....να κανω αποτριχωση!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:)

Αλλα χτες γινανε πραγματα και θαυματα τα οποια με απογοητευουν....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααα και κορίτσια, όποια με θέλει στο fb, ας μου στείλει ένα πμ να αλληλοφιλιωθούμε :P

ρε κοριτσι έχεις pm για τον ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΠΥΡΟΝ!!!

Τι γίνετε πως πάει ΝΥ τραβάει??? Ο άνδρας καλά με τις σπουδές?? Εσυ τακτοποιηθηκες?

Περαστικα σε ολες.....φιλακια στον μπεμπη σου Στελλινουλα ειναι παληκαρι.

Ναι είναι αλλά τι παλικάρι....Ταλαιπωρεί ΠΟΛΥ την μανούλα αλλά αυτη τον αγαπάει και δεν την νοιάζει...:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

κοριτσια μου!

δε παρεξηγουμαι!:mrgreen: ακομα και αν διαφωνησουμε καθετως, οριζοντιως, πλαγιως, και σε ο,τι μοιρες θελετε!:tongue: Κουβεντα κανουμε, αποψεις εκθετουμε!

Ειλικρινα δεν εχω κανενα προβλημα να φαμε τα μουστακια μας! (τωρα που το θυμηθηκα ....να κανω αποτριχωση!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:)

Να τα φαμε αμε! Αλλα να ξερω γιατι τα τρωμε ρε φιλε....μην παει στο ντουκου. Τωρα δεν ξερω.......:rolleyes:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

κοριτσια μου!

έμενα θα μάρεσε να παρεξηγηθώ μαζι σου συγκεκριμένα για έναν και μόνο λόγο.....Η συζητηση θα είχε επιπεδο, βάθος, ΠΟΙΟΤΗΤΑ και γνώση.....:cool::cool::cool:

bowing-036.gifbowing-036.gifbowing-036.gifbowing-036.gifbowing-036.gif

uop51syge.png

Βασικά χθες της την έπεσαν της Ράννιας γιατί δεν κατάλαβαν κάτω από πιο πρίσμα είπε αυτό που έγινε "εργατικό ατύχημα"... είναι και οι αντιλήψεις της σε άλλα θέματα που τους επηρρεάζουν οπότε την πήρε και την σήκωσε :lol:

Καλησπέρα πέρα ως πέρα :) Χαίρομαι που σας βρίσκω ΟΛΕΣ εδώ γιατί χθες μας αφήσατε μόνες μας με τη Ράννια :lol: μαμώ την eurovision και το 50-50 :lol: Αν και σήμερα έχει νησί ε; :P

Διαφημίσεις

Ελλ σου χρωστάω μια συγνώμη για σήμερα αλλά ήταν συνέχεια τα bosses στο γραφείο και δεν θα μπορούσα να μιλήσω!

Κικη , δεν εχω ιδεα τι ειναι τα ενζυμα , οποτε δε μπορω να σε βοηθησω.

Καμια αλοιφη σου εδωσε? εμενα μου ειπε για κορτιζονη και ξενερωσα τη ζωη μου, γι' αυτο πηγα στον ομοιο και ας ειμαι πολυ δυσπιστη. Δε κανει κακο να δοκιμασω σκεφτηκα. Εν τω μεταξυ, καθ' ο,τι τελειως ασχετη με ομοιο δε ξερω ποτε να περιμενω αποτελεσματα για το προσωπο. Θα επρεπε να ειχαν φανει ηδη μεχρι τωρα ε?

Μου τα έδωσε όταν είχε διάρροια ι έπαιρνε ερσεφουρυλ. Για αλοιφή μου έδωσε propiogenta η οποία δεν είναι κορντιζονούχα. Γενικώς η γιατρός μας δε μας δίνει εύκολα τέτοια ευτυχώς. Εισπνεόμενα πχ μονο μια φορά κι αυτό επειδή μόλις είχα γεννήσει για να μην κολλήσει η μπέμπα.

Καλησπερα σε ολες!!!!!!!

Βρε Κικη δεν το πας σε κανενα δερματολογο το παιδι??? Ενζυμα για τι πραγμα σου εδωσε????

Αυτό είπα σήμερα κι εγώ. Να την πάμε αύριο σε δερματολόγο, και σε ομοιοπαθητικό ενευθέτω χρόνο. Είναι κάτι που θέλω να το κάνω αλλά τσιμπάνε οι ομοιο, κι έτσι το αναβάλλω συνεχώς.

ααα να διευκρινίσω ότι δεν έχω διαβάσει το άλλο θέμα που κλειδώθηκε και οδήγησε στο ποστ της Ντάλιας, οπότε δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεται! Απλά συμφωνώ γενικά με όσα λέει, χωρίς να το στοχοποιώ σε συγκεκριμένα άτομα. Προς αποφυγή παρεξήγησης Ράννια!

Συμφωνώ. Δεν έχω ιδέα τι έγινε στο άλλο, δεν ξέρω κν που είναι. Μόνο αυτό είδα, της Ντάλιας.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καμια φορα σε τραγικα γεγονοτα βγαινει συσσωρευμενος θυμος και πονος και αυτο γινεται και εδω μεσα νομιζω.

Το θεμα ειναι οτι δυο μανες σαν εμας δεν θα ξαναδουν τα παιδια τους και οτι κι αν πιστευουμε εμεις αυτο δεν αλλαζει. Ουτε ο θανατος ουτε ο πονος εχει οριο αναλογα με την επαγγελματικη σου ταυτοτητα. Και η δολοφονια ειναι δολοφονια ειτε ειναι αστυνομικου ειτε ειναι πολιτη. Κανεις δεν εχει το δικαιωμα να αφαιρει μια ανθρωπινη ζωη.

Να τα φαμε αμε! Αλλα να ξερω γιατι τα τρωμε ρε φιλε....μην παει στο ντουκου. Τωρα δεν ξερω.......:rolleyes:

Bασικα, ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω τωρα για να τα φαμε, ειναι επειδη εγω τα εχω! επειγοντως θελω κερι! χαχαχαχα

αερικο, βασικα δε ξερουν τι ειναι εργατικο ατυχημα. προφανως νομιζουν οτι ειναι να κοψεις το δακτυλο σου.

Στελλα στο χω πει οτι σ' αγαπω, ετσι δεν ειναι? :D

Eπισης μαρέσουν και οι συζητησεις με την Ελλη μου γιατι είναι σε βάση ροκομεταλοκαταστασεις και γουστάρω. χιχιχιχιχι

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Eπισης μαρέσουν και οι συζητησεις με την Ελλη μου γιατι είναι σε βάση ροκομεταλοκαταστασεις και γουστάρω. χιχιχιχιχι

ααααααααααααααα θελω αποκλειστικοτητα! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ράννια... μεταξύ μας... είναι το δεύτερο που τις τύφλωσε ;) Γιατί εγώ και εσύ ουσιαστικά λέγαμε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια όμως ;) Εμένα δεν μου την έπεσε καμμία... γι' αυτό το συνέχιζα και κάποια στιγμή θα το έγραφα αλλά πολύ μετά τις κηδείες... αν δεν είχε κλείσει.

Ράννια... μεταξύ μας... είναι το δεύτερο που τις τύφλωσε ;) Γιατί εγώ και εσύ ουσιαστικά λέγαμε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια όμως ;) Εμένα δεν μου την έπεσε καμμία... γι' αυτό το συνέχιζα και κάποια στιγμή θα το έγραφα αλλά πολύ μετά τις κηδείες... αν δεν είχε κλείσει.

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες.

δε το πιασα αυτο με το "δευτερο"? :oops: το πρωτο ποιο ειναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...