Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχει τίποτα άλλο. Μόνο τον πωπό του. Μιλάμε πληγές. Μια φεύγουν μια έρχονται. Και τον τσούζει κιόλας.

Για ομοιο ψήνομαι κι εγώ να πάω...μήπως ήρθε η ώρα να το επιχειρήσω? Ράνια να μας πεις και για το πρόσωπο πως πήγε. Θα ξαναπάρω κα ιτη γιατρό...Βασικά πρέπει να έκανα κα ιεγώ μαλακία. Μου έδωσε να του δώσω ένζυμα και επειδή δεν του άρεζαν δεν τα έδωσα, μιας και ήταν συμππληρωματικά. Μπορώ να τα βάλω στο γάλα του πχ να τα πιει έτσι?

Μόλις μου έκανε και εμετό γμτ. Αλλά δεν έχει τίποτα άλλο. Διάθεση φουλ και όλα οκ. Και φοβάμαι για αναρόφηση, μετά από αυτά που διάβασα δίπλα, τι μου προτείνετε?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κική εδώ πέρα λόγω του ότι η εγκληματικότητα είναι πολύ πιο ανεβασμένη και πιο "άγρια", η αστυνομία δεν αστειεύεται. Έχουν καλύτερες υποδομές, καλύτερη εκπαίδευση, αλλά και πάλι παραμένει μια δουλειά που οι "καλοί" είναι πιο λίγοι από τους "κακούς", κακοπληρωμένη κλπ κλπ. Αλλά άμα σου πει ο μπάτσος "σήκωσε τα χέρια στο κεφάλι" κι εσύ τα βάλεις στις τσέπες, έχει δικαίωμα να σου την ανάψει κανονικότατα, πριν βγάλεις εσύ το όπλο και του ρίξεις πρώτος. Τώρα δίκαιο ή άδικο δεν ξέρω... Θυμάμαι φίλο στρατιωτικό που ήταν σε ειρηνευτική δύναμη στο εξωτερικό κι έλεγε ότι έπιασαν έναν Αμερικάνο στρατιώτη τύφλα και τον πήγαν στο αρχηγείο και τους έλεγε "τώρα θα βάλω τα χέρια στις τσέπες και θα βγάλω τα τσιγάρα μου", "τώρα θα ξύσω τα @@@@@ μου" (αλήθεια το είπε αυτό! :D) γιατί ακριβώς φοβόταν ότι αν κάνει καμιά κίνηση περίεργη θα του ρίξουν...

αλλά αυτό το χάλι να βγαίνει η αστυνομία έξω χωρίς αλεξίσφαιρα δεν παίζει!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Κική εδώ πέρα λόγω του ότι η εγκληματικότητα είναι πολύ πιο ανεβασμένη και πιο "άγρια", η αστυνομία δεν αστειεύεται. Έχουν καλύτερες υποδομές, καλύτερη εκπαίδευση, αλλά και πάλι παραμένει μια δουλειά που οι "καλοί" είναι πιο λίγοι από τους "κακούς", κακοπληρωμένη κλπ κλπ. Αλλά άμα σου πει ο μπάτσος "σήκωσε τα χέρια στο κεφάλι" κι εσύ τα βάλεις στις τσέπες, έχει δικαίωμα να σου την ανάψει κανονικότατα, πριν βγάλεις εσύ το όπλο και του ρίξεις πρώτος. Τώρα δίκαιο ή άδικο δεν ξέρω... Θυμάμαι φίλο στρατιωτικό που ήταν σε ειρηνευτική δύναμη στο εξωτερικό κι έλεγε ότι έπιασαν έναν Αμερικάνο στρατιώτη τύφλα και τον πήγαν στο αρχηγείο και τους έλεγε "τώρα θα βάλω τα χέρια στις τσέπες και θα βγάλω τα τσιγάρα μου", "τώρα θα ξύσω τα @@@@@ μου" (αλήθεια το είπε αυτό! :D) γιατί ακριβώς φοβόταν ότι αν κάνει καμιά κίνηση περίεργη θα του ρίξουν...

Ναι ετσι ειναι οντως.....ρε συ Νεα Υορκη? Τωωωωωωωρα το καταλαβα (μαζουτ)......ο αντρας μου ηταν εκει. 7 χρονια. Τα εχω ακουσει απο εκεινον. Αστυνομια = Ιρλανδοι οι περισσοτεροι και ΠΟΛΥ αγριοι.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Κικη , δεν εχω ιδεα τι ειναι τα ενζυμα , οποτε δε μπορω να σε βοηθησω.

Καμια αλοιφη σου εδωσε? εμενα μου ειπε για κορτιζονη και ξενερωσα τη ζωη μου, γι' αυτο πηγα στον ομοιο και ας ειμαι πολυ δυσπιστη. Δε κανει κακο να δοκιμασω σκεφτηκα. Εν τω μεταξυ, καθ' ο,τι τελειως ασχετη με ομοιο δε ξερω ποτε να περιμενω αποτελεσματα για το προσωπο. Θα επρεπε να ειχαν φανει ηδη μεχρι τωρα ε?

Διαφημίσεις

Ακριβώς έχω "μπάτσο" ξάδερφο στη Νέα Υόρκη.............όποιος ζει ΝΥ ξέρει τι σημαίνει. Στην αρχή τον κοροϊδευα γιατί πλέον τον έχει επηρεάσει και στην συμπεριφορά του αυτή η κωλοδουλειά, αλλά μόλις μου είπε η γυναίκα του κάποια πράγματα για την ζωή τους εκεί και την δουλειά του κατάπια την γλώσσα μου.

Στο αρχειο ειναι φατσα καρτα......δεν το ειχα δει.....τα λεει ΠΟΛΥ ωραια......

Εγώ απλά λυπάμαι πάλι, κρατώ όμως την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου να μην ξανασχοληθώ με καμία διαχείρηση σε κανένα φόρουμ και να αγνοώ φασαρίες και τέτοιες ιστορίες... μου στερούν πολύτιμο χρόνο από το παιδί μου.

Εγώ απλά λυπάμαι πάλι, κρατώ όμως την υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου να μην ξανασχοληθώ με καμία διαχείρηση σε κανένα φόρουμ και να αγνοώ φασαρίες και τέτοιες ιστορίες... μου στερούν πολύτιμο χρόνο από το παιδί μου.

Συμφωνω απολυτα μαζι σου. ΚΙ εγω αυτη τη τακτικη θα εφαρμοσω. Στη τελικη, τον ντουβαρι κι αν χτυπας, τον γκασμα σου μονο σπας!

Γιατι βρε Ραννια?:(

Τι γιατι ρε ελλη? δε διαβασες τι εγινε στο αρχειο? τα σχολια σε ποιον πηγαινουν? (και οχι δεν ειμαι μυγιαγγιχτη!:tongue:). Αλλα αν θες να "αρπαχτεις" ...αρπαζεσαι. Παραφραζεις το κομμα, ξεχειλωνεις την τελεια...και νατος ο σαματας! Δλδ, που να ελεγα "καλα να παθουν", που σε καμια περιπτωση δε το πιστευω. Για να σκεφτουμε λιγο τι ειπα....οτι κριμα για τα παιδια, και κριμα και για ΟΛΟΥΣ που πεθαινουν εν ωρα δουλειας. Τοσο πολυ θιχτηκαν οι κοκκωνες?

Τι γιατι ρε ελλη? δε διαβασες τι εγινε στο αρχειο? τα σχολια σε ποιον πηγαινουν? (και οχι δεν ειμαι μυγιαγγιχτη!:tongue:). Αλλα αν θες να "αρπαχτεις" ...αρπαζεσαι. Παραφραζεις το κομμα, ξεχειλωνεις την τελεια...και νατος ο σαματας! Δλδ, που να ελεγα "καλα να παθουν", που σε καμια περιπτωση δε το πιστευω. Για να σκεφτουμε λιγο τι ειπα....οτι κριμα για τα παιδια, και κριμα και για ΟΛΟΥΣ που πεθαινουν εν ωρα δουλειας. Τοσο πολυ θιχτηκαν οι κοκκωνες?

Με πιανεις οιχτρα αδιαβαστη.....:-( Διαβασα μονο της Νταλιας που την απεκλεισαν, τπτ αλλο. Ουτε καν τις απαντησεις αυτου. Νομισα μιλαει για την διαχειρηση. Προφανως ειναι αλλο θεμα πιο προσωπικο και δεν το επιασα.......δεν εχω διαβασει καθολου τι εγινε στο μεγαλο που εκλεισε. Εκει πεχτηκαν ολα ε?.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ααα να διευκρινίσω ότι δεν έχω διαβάσει το άλλο θέμα που κλειδώθηκε και οδήγησε στο ποστ της Ντάλιας, οπότε δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεται! Απλά συμφωνώ γενικά με όσα λέει, χωρίς να το στοχοποιώ σε συγκεκριμένα άτομα. Προς αποφυγή παρεξήγησης Ράννια!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...