Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα τσούπρες! πού να μπω στον κόπο να σχολιάσω όοοολα αυτά που έχετε γράψει αυτές τις μέρες, μέχρι να το κάνω θα έχετε γράψει άλλες 30 σελίδες!

Καταρχήν περαστικά στις άρρωστες μαμάδες και στα άρρωστα παιδάκια! οι άρρωστοι μπαμπάδες να σταματήσουν την κλάψα, suck it up like a man! :tongue:

αυτό με τους αστυνομικούς το συζητούσαμε και με τον άντρα μου, κρίμα τα παιδιά, αυτοί δεν πέσανε στο καθήκον, πέσανε από την αδιαφορία του κράτους που τους στέλνει στον πόλεμο με σφεντόνες... αλλά σκέφτομαι και πόσο άσχημο είναι να έχεις ως μόνη επαγγελματική διέξοδο το να πας σε μια τέτοια δουλειά, είναι κι αυτό ενδεικτικό της κατάστασης...

στελλινούλα τέλεια τα νέα για το μικράκι σου, για τη γκρίνια κάνε υπομονή κοπέλα μου, ο πρώτος καιρός είναι ζόρικος, αλλά σιγά-σιγά όλα θα μπουν σε σειρά. Δώσε χρόνο στο μωράκι σου ;)

εδώ πέρα μια από τα ίδια, έχουμε μπει στο άγχος αναζήτησης εργασίας... για να δούμε τι θα δούμε...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

γεια σας και πάλι! Η μικρή κοιμάται ξερή από την ώρα που ήρθα οπότε βρηκα ευκαιρια. Το κακό είναι ότι έχει ψιλοχτυπήσει αλλά λέω να περιμένω να ξυπνήσει...ή να μην περιμένω?

καλησπέρα σε όλες!

το ξέρω, το βλέπω, σας έλειψα...:rolleyes:

είμαι πηγμένη - δουλειά, υποχρεώσεις, κακή διάθεση...

επίσης..., θα πω καμια κουβέντα σε καμία συμφορίτισσα με τα... τέρατα που διαβάζω ενίοτε... και δεν με πειράζουν οι κάρτες αλλά να μην πάρω καμιά αθώα κοπελιά, σβάρνα...

έτσι, ψιλοαπέχω...

περαστικά σε όσους είναι άρρωστοι!!!

αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους πικραμένους...

hasta luego...

Διαφημίσεις

Ξύπνησε και μάλλον είναι μια χαρά

Ρε κορίτσια, ακούω στην τηλεόραση τώρα ότι τα αλεξίσφαιρα που φόραγαν οι αστυνομικοί ήταν "ληγμένα" έπρεπε να έχουν αντικαταστεθεί :(

Εγώ άκουσα στο MEGA στις ειδήσεις, ότι οι συγεννείς του Ευαγγελινέλη δεν γούσταραν να παραστεί κανενας από την πολιτική ηγεσία στην κηδεία και "σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειας δεν παρέστη κάνενας από την πολιτκή ηγεσία".

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Έτσι......φτύσιμο να φάνε που εμφανίζονται μόνο στις κηδείες και όλες τις άλλες φορές μας έχουν κλασμένους.

Αει στο διάολο και μην ξαναγυρίσετε λέμε

(έχω συγχιστεί τόσο πολύ....................θα μπορούσαν να ήταν παιδιά μου .....ναι είμαι μεγαλούλα I know).

Εγώ άκουσα στο MEGA στις ειδήσεις, ότι οι συγεννείς του Ευαγγελινέλη δεν γούσταραν να παραστεί κανενας από την πολιτική ηγεσία στην κηδεία και "σεβόμενοι την επιθυμία της οικογένειας δεν παρέστη κάνενας από την πολιτκή ηγεσία".

Έτσι......φτύσιμο να φάνε που εμφανίζονται μόνο στις κηδείες και όλες τις άλλες φορές μας έχουν κλασμένους.

(έχω συγχιστεί τόσο πολύ....................θα μπορούσαν να ήταν παιδιά μου .....ναι είμαι μεγαλούλα I know).

μπράβο τους πραγματικά, όχι και να τους κοροϊδεύουν μέσα στη μούρη τους!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Ολοι τους ειναι γομαρια.

Δεν τους νοιαζει φραγκο τα νιατα και οι μανουλες των παιδιων.Τι να πω ρε σε ποιον

κοσμο στελνουμε να κυκλοφορησου τα παιδια μας?.ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Δουλευω κεντρο στην Βικτωρια παιδια τα εχω δει ΟΛΑ δεν μπορειτε να φανταστειτε.

Σας μιλαει μια που ειναι 42 στα 43 και εχει ζησει πολλη νυχτα την Αθηνα .

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

Εγώ μόλις γύρισα από σούπερ.

Έχω αφήσει εκκρεμότητες στο νετ, όπως το ντοκυμαντέρ της Ράνιας, αλλά αύριο το πρωί προβλέπεται να το δω. Ο άντρας κράζει λέμε.

Του γιου μου ο πωπός ακόμη δεν έχει συνέλθει καθόλου γμτ. Θα ξαναπάρω τη γιατρό. Έχει 2 εβδομάδες, πονάει κιόλας. Σας έχει τύχει ποτέ?

Επίσης, του έκανα ούρων, και του βρήκαν λέει 2 μικρόβια και πρέπει να την ξανακάνουμε μήπως δεν τα πήραμε καλά. Υπάρχει περίπτωση από αυτ΄ανα έχει πληγές ο πωπουδάκος του?

Χάρλοου, συμφωνώ γενικώς μαζί σου!Ειδικά στο ποστ με τα γαμωσταυρίδια.

Βρε κίνκα, εκεί στας Αμέρικας συμβαίνουν τέτοιες μ@λ@κίες?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί έχω φορτώσει τόσο άσχημα.

Μήπως φταίει ότι τα παιδιά τα εκτέλεσαν εν ψυχρώ και δεν είχαν την δυνατότη να υπερασπιστούν τον εαυτό τους?

Μήπως για ήταν τόσο νέοι , που θα μπορούσαν να ήταν γιοί μου....... τι να πω?

Δεν μπορώ να κλάψω να ξεσπάσω κιόλας, λέω μόλις κοιμήσω το παιδί, αλλά φοβάμαι μη γυρίσει ο άντρας μου και μου πει καμιά μαλακία του στυλ "αμαν πια πολύ ευαίσθητη είσαι".............κι εκεί θα γίνει η αναπαράσταση του σουβλίσματος του Αθανασίου Διάκου............θα τον περάσω καλαμάκι στη σούβλα μιλάμε.... πετάει από καιρό σε καιρό τέτοιες χοντράδες.

Κικίτσα δεν έχω διαβάσει τι έπαθε το παιδί, περαστικούλια.

Κικη και μενα χαλια ηταν ο πωπος του και του δωσα ομοιοπαθητικο τη παρασκευη και ειναι πολυ καλα τωρα....τυχαιο? πιθανως! δε ξερω! παντως το προσωπακι του (υποτειθεται το ομοιο ηταν και για τα 2) δε το λες οτι παει καλα. Λιγο καλυτερα...ναι! Αλλα σιγουρα δεν εχει γιατρευτει....

Ναι σίγουρα...Όμως έχει τύχει 2-3 φορές να ακούσω για αλλεργίες στην συγκεκριμένη αντιβίωση. Δεν λεω μην την πάρετε, αλλά με πολλήηηηη προσοχήηηηηηηη

Εγω την πατησα ετσι με ceclor.....δραμα........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Περαστικα σε ολες.....φιλακια στον μπεμπη σου Στελλινουλα ειναι παληκαρι.

Οσο για τους νεκρους, να ειναι καλα η ψυχη τους εκει που ειναι και κουραγιο στην μανα τους. τπτ αλλο.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...