Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μόνο μην μου πεις ότι παιρνεις augmentin :?

:)

Δεν παιρνω augmentin γιατι παντα εξηγω στους γιατρους πως με πειραζει η συγκεκριμενη αντιβιωση.

Klaribros παιρνω, των 500.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια χαρα...δε θα χρειαστει να περιμενεις και καιρο....βουρ για φαρμακειο!

Κκιτσα κοιτα αυτο

Το είδα, το έχει στο fb ο άντρας της Ειρήνης. Θα το περιμένω με ενδιαφέρον...

Wktmp2.png

qIogp3.png

Γιατι? τι εχει η αugmentin?

Τα μαυρα της τα χάλια έχει, είναι η χειρότερη αντιβιωση :twisted::twisted::twisted::twisted:

Την επαιρνα καποτε και ξυπνησα ένα πρωι με φουσκωμένο κεφάλι...αυτιά, μάγουλα...όλα!!! είχα γίνει σαν μπαλόνι

Καλησπέρα κοριτσια μου (αμ τέτοια ώρα που μπήκα)

Ηρθε η παιδιατρος η καινούργια και μου είπε ότι είναι άψογος δεν είναι αρρωστούλης και να του κάνω την μυτούλα με ορό και ένα πράμα που ρουφάς τις μυξουλες με το στόμα....Έχει λεει ανάπτυξη παιδιού 3 μηνών....

Είμαι πτωματάκι...Αφου έμεινα και αυτην την νύχτα άγρυπνη απο την γκρινίτσα του κατάφερα τελικά και κοιμηθηκα ένα διωρο σήμερα το πρωι...Τωρα νιωθω νταούλι το κεφάλι μου...

Ring sling αγόρασα αλλά παραπάνω απο 1 ώρα ο μπεμπης δεν κάθετε κουράζετε, θέλει να τεντώνετε!!!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστα μωράκια - παιδάκια...Εσεις μανούλες είστε καλα?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Μαμώ το έντιτ μου. Δεν το έχω μελετήσει ακόμη, δλδ δεν έχω δει ακριβώς τι γράφει. Σήμερα λόγω τρλλής αυπνίας, είμαι πολύ χάλια και υπολειτουργώ. Πάω για νάνι. Θα επανέλθω όμως.

Η Νίτσα που είναι χαμένη οεο?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Τα μαυρα της τα χάλια έχει, είναι η χειρότερη αντιβιωση :twisted::twisted::twisted::twisted:

Κι εμενα παντα μα παντα μου κανει μυκητες..... Κι ας ειμαι με ενα γιαουρτι στο χερι! Ειναι η μοναδικη αντιβιωση που μου διαταρασσει τοσο πολυ τη χλωριδα εκει κατω!

Στελλακι μια χαρα ο μπεμπακος σου! Συνεχισε την καλη δουλεια, τα πατε μια χαρα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Την επαιρνα καποτε και ξυπνησα ένα πρωι με φουσκωμένο κεφάλι...αυτιά, μάγουλα...όλα!!! είχα γίνει σαν μπαλόνι

Έλα λέμε! Μην παραπληροφορούμε :P το ότι αντέδρασε σε εσένα έτσι η αντιβίωση δεν σημαίνει ότι θα αντιδράσει και σε άλλους έτσι :P Μην τρομάζεις τον κόσμο! 1 μήνα την πήρα και δεν έπαθα τίποτα εκτός από το λάλημα που δεν μπορούσα να πιω :P

Έλα λέμε! Μην παραπληροφορούμε :P το ότι αντέδρασε σε εσένα έτσι η αντιβίωση δεν σημαίνει ότι θα αντιδράσει και σε άλλους έτσι :P Μην τρομάζεις τον κόσμο! 1 μήνα την πήρα και δεν έπαθα τίποτα εκτός από το λάλημα που δεν μπορούσα να πιω :P

Ναι σίγουρα...Όμως έχει τύχει 2-3 φορές να ακούσω για αλλεργίες στην συγκεκριμένη αντιβίωση. Δεν λεω μην την πάρετε, αλλά με πολλήηηηη προσοχήηηηηηηη

Αυτό ναι :) Και σε διαβεβαιώ πως επειδή η augmentin ανήκει στις ισχυρές αντιβιώσεις αλλά όχι στις πολλές ισχυρές... υπάρχουν άλλες που κάνουν μεγαλύτερες ζημιές :D

Η συγκεκριμένη πάντως για θέματα ΩΡΛ είναι και ήταν η καλύτερη

Διαφημίσεις

Διορθώνω πως είναι η χειρότερη που έχω δοκιμάσει :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...