Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Excuse me αλλά τις γυαλιστερές δεν είναι που τις τρώμε ωμές αφού πρώτα τις σκοτώσουμε με το λεμόνι για να σιγουρευτούμε ότι είναι ζωντανές αλλιώς έχουμε δηλητηρίαση πρώτου βαθμού;

ΧΑΧΑ.....ΣΙΓΆ ΜΑΡΗ!

Excuse me αλλά τις γυαλιστερές δεν είναι που τις τρώμε ωμές αφού πρώτα τις σκοτώσουμε με το λεμόνι για να σιγουρευτούμε ότι είναι ζωντανές αλλιώς έχουμε δηλητηρίαση πρώτου βαθμού;

ΑΚΡΙΒΩΣ ....!!!!

ΕΙΠΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ μπαρμπα μανιαούρι δύτη

αλά φοβάμαι οτι οι κολασμένοι την δευτέρα θα πάθουν ένα σοκ αμα τα βάλω στην πιατέλα να σπαρταράνε με το λεμονάκι τους ....

αθηναίοι ...τι τα θές :-) :-)

Διαφημίσεις

εγώ ωμό δεν το τρώω, που να με απειλείς ότι θα με χρυσοπληρώσεις........

και ότι θα μου δώσεις τα χρωστούμενα του αφεντικού.........

και όταν λέμε βράσιμο σε γαρίδες, οστρακοειδή... δεν τα αφήνουμε πάνω από 3-5 λεπτά από το σημείο βρασμού.

εγώ ωμό δεν το τρώω, που να με απειλείς ότι θα με χρυσοπληρώσεις........

και ότι θα μου δώσεις τα χρωστούμενα του αφεντικού.........

και όταν λέμε βράσιμο σε γαρίδες, οστρακοειδή... δεν τα αφήνουμε πάνω από 3-5 λεπτά από το σημείο βρασμού.

Και εγώ...στρείδια, μύδια κλπ οστρακοειδή σας τα χαρίζω :-P

Επίσης σας χαρίζω τα κοκορέτσια, τα σπληνάντερα, τον πατσά κλπ (μπλιαχχχχχχ)

Διαφημίσεις

Σεβη αυτα δεν ειναι τιποτα ακομα, εχουν να δουν τα ματακια σου πραγματα και θαυματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το γινάτι το πήρε από τον μπαμπά της.-

το παράπονο, κλάψα, από εμένα. ίδιες είμαστε όμως και στη μίρλα και στο παράπονο.........

Και εγώ...στρείδια, μύδια κλπ οστρακοειδή σας τα χαρίζω :-P

Επίσης σας χαρίζω τα κοκορέτσια, τα σπληνάντερα, τον πατσά κλπ (μπλιαχχχχχχ)

εγώ ωμά μόνο τα κάνω πάσα τα θαλασσινά.

αλλιώς τα καταβροχθίζω με πλωμάρι, συνοδεία αδερφούλας μου άνετα. μου έλλειψε το ζυμαράκι μου.

όσο για κοκορέτσι, σπληνάντερο, πατσά... όχι βρε μάλεκον. δεν χαρίζω ψίχουλο.

όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω.

για να καταλάβεις, όταν πέρασα το τελευταίο μάθημα στο παν/μιο, ο πατήρ μου για να με ευχαριστήσει με πήγε στο πατσατσίδικο και με κέρασε πατσά, και καυχιόταν στον μαγαζάτορα για την κόρη του.:lol:

πολλές κρύες νύχτες χειμώνα ούσα ελεύθερη... έχουμε φάει με τον πατέρα μου σκεμπέ θεϊκό....

πατσά τρώγαμε Σαλόνικα φοιτήτρια κ αργότερα, ελεύθερη όμως, μετά από μπουζούκια, αν δεν επιλέγαμε βρώμικο... ξέρει η κική.

τί με θύμησες τώρα. συγκινήθηκα ρε.

τί ωραία χρόνια........

Σέβη όποτε θες πάμε για θαλασσινά (οστρακοειδή γιατί γαρίδες καλαμάρια τα τσακίζω) ή για πατσά...θα είμαι καλή παρέα :D:D:D Δεν θα με πειράξει καθόλου να φας και το δικό μου πιάτο

Σέβη όποτε θες πάμε για θαλασσινά (οστρακοειδή γιατί γαρίδες καλαμάρια τα τσακίζω) ή για πατσά...θα είμαι καλή παρέα :D:D:D Δεν θα με πειράξει καθόλου να φας και το δικό μου πιάτο

γαρίδες, καλαμάρια τα προτιμώ ψητά. κρατούν τη γεύση τους, όχι τη λαδίλα.... αν και όταν πεινάω τρώω και τα τηγανητά.;)

πατσά, θα φάω και το δικό σου, και του συζύγου (τον απεχθάνεται), και της αδερφής μου (θα με πνίξει και μόνο αν τον μυρίσει)....

γενικώς λίγοι με ακολουθούν στο γευστικό μου παραλήρημα.......:rolleyes::lol:

έχω να φάω πατσά.... έναν αιώνα........:(

Λοιπόν ιστορία που μου έχει πει η μητέρα μου...Όταν ήμουν μικρή μου έλιωνε μέσα στην σούπα συκώτι. Κάθε τόσο εγώ έκανα φτου και πέταγα μπαλίτσες το λιωμένο συκώτι...πώς το μάζευα το σκατόπαιδο μου λες??? Από τότε απεχθανόμουν το συκώτι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...