Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Έχουν πλάκα οι μετεωρολόγοι στα sites... όλο και μετακυλούν την κακοκαιρία... αρχικά ήταν για Κυριακή, μετά για Δευτέρα τώρα για Τρίτη :lol:

Τελικά το τι καιρό θα κάνει την Κ. Δευτέρα θα το μάθουμε την Δευτέρα :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sevoula ξεκίνησαν οι χαμηλές πτήσεις ... κουράγιο !

τί κουράγιο να έχω, όταν ακούω γκντουπ, και είναι από κεφάλι...:(

harlow εμενα αν την κοροιδευουν ή την πειράζουν εχουμε αναπτήξει την εξής μεθοδολογία

βήμα ενα : λεει στο παιδι που την ενοχλέι : μην το κάνεις αυτο με ενοχεί

βήμα δύο : αν συνεχίσει το παιδι : απομάκρυνση απο τον τοπο της πιθανής συμπλοκής

βήμα τρία : αν το παιδι συνεχίσει , και επι πρόσθετα χειροδικεί ή την ακολουθεί .... μπούφλα !

:-) :-)

ωραία μεθοδολογία.

συμφωνώ. νομίζω ότι θα μπορούσες να προσθέσεις, πριν το 3, το να πάει στη δασκάλα και να πει ότι την ενοχλεί ο χ με αυτό που κάνει.:cool:

ωραία μεθοδολογία.

συμφωνώ. νομίζω ότι θα μπορούσες να προσθέσεις, πριν το 3, το να πάει στη δασκάλα και να πει ότι την ενοχλεί ο χ με αυτό που κάνει.:cool:

πωπω εμένα αυτά τα παιδάκια μου την έδιναν απίστευτα λέμε!

Έχουν πλάκα οι μετεωρολόγοι στα sites... όλο και μετακυλούν την κακοκαιρία... αρχικά ήταν για Κυριακή, μετά για Δευτέρα τώρα για Τρίτη :lol:

Τελικά το τι καιρό θα κάνει την Κ. Δευτέρα θα το μάθουμε την Δευτέρα :lol:

ότι καιρό και να κάνει πάντα είναι καιρός για ουζάκι αερικάκι

Διαφημίσεις

ε αν δεν κάνει και πέντε καρούμπαλα δεν μεγαλώνει σωστά ο εγκέφαλος .... :-)

η αλήθεια ειναι οτι θέλουμε να τα βγάζουμε πέρα μόνες μας ....

την μεθοδολογία την αναπτύξαμε γιατι μια μέρα της ειπα :

αν δεν ειναι εκεί η μαμά ή κάποιος μεγάλος να σε βοηθήσει τι θα γίνει ;;;

θα αφήσουμε να μας ενοχλούν ! ;

όταν παντως είναι κάποιος μεγάλος ή κάποιος δικός της κόντα (δασκαλός παπού γιαγια θεία ...κλπ) πρίν την μπούφλα παντα απευθύνεται σε έναν ενήλικα ! :-)

ότι καιρό και να κάνει πάντα είναι καιρός για ουζάκι αερικάκι

:) Ναι αλλά πρέπει να καλύψω και τη "δικαιολογία" ;) Είμαι ακόμα στη μεθόδευση.... :lol:

πωπω εμένα αυτά τα παιδάκια μου την έδιναν απίστευτα λέμε!

εννοείς ότι σε ενοχλεί μετά από τα άλλα 2 βήματα, το να απευθύνονται στο δάσκαλο;

όπως είπε και η άρια, αν είμαι εγώ δίπλα της θα το αντιμετωπίσω με τη μία. αλλά αν δεν είμαι εγώ, ... δεν θα την αφήσω να παιδεύεται. θα της μάθω να προστατεύει την πάρτη της.

κι εγώ δεν τα έλεγα στο δάσκαλο κι έπαιζα μπουνιές. είχα γίνει ο κλιντ ίστγουντ στο δημοτικό. χειρότερη από τα αγόρια.

προστάτευα τα κορίτσια, αλλά και τα ντροπαλά αγόρια. ρομπέν των αδυνάτων....:rolleyes:, αλλά έριχνα πολύ ξύλο κι έβριζα, έφτυνα, κλώτσαγα.

ήσυχο παιδί:lol:. στο γυμνάσιο, έστρωσα.........

Ναι ρε παιδί μου... εγώ ποτέ δεν απευθύνθηκα σε 'μεγαλύτερο'... τα έλυνα μόνη μου με το καλό ή με το άγριο! (συνήθως με το δεύτερο εξ ου και η ταμπέλα "αγοροκόριτσο" που με κυνήγαγε μέχρι την 1η Λυκείου).

Διαφημίσεις

τις γυαλιστερές τις βράζεις, αφού τις πλύνεις πολύ καλά, σε μπόλικο νερό με μια κουταλιά του γλυκού ξύδι. λίγα λεπτά βράσιμο και λεμονάκι στο πιάτο σου.

εκτός αν θέλεις να τα προσθέσεις σε μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας, απλή, όπως την συνηθίζεις. αλλά κρίμα είναι. τις γυαλιστερές τις τρώμε μόνες τους.

είπε το τυρί.

να κάνω μια άσχετη ερωτηση τώρα ;

θα μου φέρουν γυαλιστερές την κυριακή (ενα μανιαούρι μπαρμπας δύτης )

καμία καλή συνταγή έχουτε για γυαλιστερές ;;;

Τρελαίνομαι για γυαλιστερές! Στείλε και από δω καμμιά καλέ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

τις γυαλιστερές τις βράζεις, αφού τις πλύνεις πολύ καλά, σε μπόλικο νερό με μια κουταλιά του γλυκού ξύδι. λίγα λεπτά βράσιμο και λεμονάκι στο πιάτο σου.

εκτός αν θέλεις να τα προσθέσεις σε μακαρονάδα με σάλτσα ντομάτας, απλή, όπως την συνηθίζεις. αλλά κρίμα είναι. τις γυαλιστερές τις τρώμε μόνες τους.είπε το τυρί.

E T Σ Ι !!!!!!!!!!

:-)

εγω έτσι τις τρώω ,με λεμονάκι ...!!! αλλά να μην με πουν και τεμπελα βρε αδερφέ ! :-) θα βάνω κι ένα μακαρόνι δίπλα ... μια χαρα !

anyway ...

άσχετη παρέμβαση σόρι ...!

κι εγώ αγοροκόριτσο ήμουν

Excuse me αλλά τις γυαλιστερές δεν είναι που τις τρώμε ωμές αφού πρώτα τις σκοτώσουμε με το λεμόνι για να σιγουρευτούμε ότι είναι ζωντανές αλλιώς έχουμε δηλητηρίαση πρώτου βαθμού;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...