Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

κοριτσια πάω να κάτσω στον καναπε να χαλαρωσω μαζί με την προέκταση μου....Σας φιλω και σας ευχαριστω πολύ...

Φιλακια κοπελα μου και να μου φιλησεις και την προεκταση. Προσπαθησε να κοιμηθεις. Τωρα που κοιματε αυτο επρεπε να κανεις. Κοριτσια φευγω και εγω με τον πονοκεφαλο μου. Παω να διαβασω λιγο.....καλη συνεχεια σε ολες.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι το ξέρω και είναι πρόβλημα αυτό... τους πρότεινα να με φωνάζουν να την ταΐζω αλλά είναι πρόβλημα για τα άλλα παιδάκια που ξεσηκώνονται (και δεν είναι δικαιολογία το έχω δει να συμβαίνει σε πρόβα γιορτής)... εκτός (και το σκέφτηκα όταν έφυγα) αν μου την κατεβάζουν και την ταΐζω στο δωμάτιο της Διευθύντριας που είναι εντελώς αυτόνομο... θα το συζητήσω οπωσδήποτε αύριο πάντως... Δεν μπορεί το παιδί να βγάζει 9ωρο μόνο με γάλα (που κι αυτό λίγο ήπιε το πρωί) και λίγο ψωμί...

Καληνύχτα κοριτσάρες και κουράγιο!

Ναι συνάχι είναι και ευελπιστώ το xozal να κάνει δουλειά γιατί δυσκολεύεται και στον ύπνο.

Το αστείο και τραγικό μαζί ήταν που την βάζω για ύπνο και φεύγω από το δωμάτιο αλλά έμεινα απέξω για να ακούσω τι θα κάνει... πάλευε να βολευτεί σε μια θέση που να μπορεί να αναπνεύσει με την πιπίλα στο στόμα... και ξαφνικά... την πιάνει λόξυγκας! Λέω πάει το χάσαμε το κορμί πατριώτη! Τελικά τον πάλεψε βρήκε και θέση και κοιμήθηκε χωρίς να διαμαρτυρηθεί η ταλαίπωρη!

Διαφημίσεις

Stellinula....καλη μου..δεν μπορεις να δανειστεις απο καπου ενα σλινγκ....να τον εχεις επανω σου τον γιοκα σου αλλα να μην σε πονανε τα χερια σου βρε κοπελα μου????????

ειλικρινα....αν ειχα το δικο μου θα στο εστελνα...αλλα το εχω δανεισει σε φιλη μου για τον μπεμπη της...

ειναι που δεν μπορουν να κρατησουν και το βαρος τους ακομη...εγω παντως ενιωθα σαν να με ειχαν χτυπησει...ποναγαν τα χερια μου,η πλατη μου,η μεση μου...

Παντως κι αυτε τις μερες που ηταν αρρωστη και δεν ξεκολλουσε απο πανω μου...την εβαλα στο μει ται και κοιμηθηκαμε στον καναπε...αφου δεν ξεκολλαγε το κοριτσι μου,εκει ηρεμουσε και κοιμοτανε....κι ετσι εκλεινα κι εγω λιγο τα ματια μου χωρις να φοβαμαι οτι θα μου πεσει

Πριν από λίγο έφαγα έστειλα τον καλό μου να πάρει sprite γιατί είχε πιει την τελευταία χθες και κάνουμε το τελευταίο τσιγάρο!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...