Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ειχα παθει και εγω στο κρεβατι μας να προσπαθω να τον κοιμισω και στο τελος κοιμηθηκα εγω και παραλιγο να φουνταρει ο μπεμπης. Μετα απο εκεινη την νυχτα δεν ξαναεκατσα στο κρεβατι αγκαλια με το παιδι γιατι δεν εμπιστευομουν τον εαυτο μου. Καθομουν σε πολυθρονα που ηταν πιο δυσκολο να με παρει ο υπνος.

Ελλ μου θυμάσαι το μοτό; Τι έχει σημασία και πότε αποκτά σημασία; Έτσι για την περίπτωση που το ξέχασες είπα να στο θυμήσω :)

Στελινούλα ξέρω ότι δεν θα σε παρηγορήσει αυτό που θα γράψω όμως κι εγώ είχα κάνει το μπάνιο το Σάββατο και ξαναέκανα χθες παρόλο που και βοήθεια από τον καλό μου έχω και κόσμο που ασχολείται με τη μικρή :D Και σας ρίχνουμε και 16 μήνες :lol:

Αυτό με το μπάνιο ρε παιδιά... δράμα... μέχρι που ανακάλυψα το μαγικό... ριλάξ :D την έβαζα στην είσοδο του μπάνιου να με βλέπει και έκανα το μπανάκι μου και ταυτοχρονα τον καραγκιόζη! Ιστορικές στιγμές :lol:

Και τώρα δηλαδή αν βρω τα σκούρα και θελήσω μπάνιο και δεν είναι κανείς στο σπίτι στη χειρότερη θα κάνουμε μαζί μπάνιο! Απλώς θα ξεκινήσουμε μία ώρα νωρίτερα από την ώρα της για να μπορώ να σκουπιστώ κι εγώ κι αυτή και να στεγνώσουμε παρέα τα μαλλιά μας...

Φαίη μου περαστικά σας! Εγώ δεν θα την πήγαινα ακόμα...μπορεί να είναι κάποιο δοντάκι από τα εναπομείναντα...

Η δική μου συνεχίζει με καταρροή και 37.0 θερμοκρασία... σήμερα στον παιδικό δεν έφαγε ΤΙΠΟΤΑ! λίγο ψωμί και μία μικρή γωνίτσα από μπανάνα! Της έφτιαξα κι εγώ έναν τραχανά με φέτα όταν γυρίσαμε και έφαγε ένα βαθύ πιάτο ενηλίκων... έφαγε και τυράκι από το δικό της, ένα μήλο και ήπιε και γάλα ευτυχώς! Αύριο πρέπει να κάνω μια συζήτηση στον παιδικό για τέτοιες μέρες που θα πρέπει να το παλεύουν με άλλη διατροφή για να μην μένει νηστική τελείως! Πόσα να φάει το απόγευμα;

Διαφημίσεις

νιώθω αβοηθητη τελείως και ΜΟΝΗ ΜΟΥΥΥΥΥ

Ατοπο θα σου ακουστει κουκλα μου, μα θα αισθανθεις παντοδυναμη οταν καταλαβεις πως μπορεις να το κανεις ολο μονη σου. Ως εχει ομως βαλε κατω τον αντρα σου και χωστου τα (ποιος μιλαει).....πηγαινε μεσα τωρα και ξυπνα τον. Χρειαζεσαι υπνο!......κανενας αλλος δεν υπαρχει να ερθει?......ρε γαμωτο στο ορκιζομαι θα ερχομουν να τον κρατησω.....αλλα βλεπεις εχω το δικο μου μαρτυριακι μεσα.......:-( Μια αγγαλια απο μενα

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

νιώθω αβοηθητη τελείως και ΜΟΝΗ ΜΟΥΥΥΥΥ

Στέλλα ζήτα την! Και μια φίλη που λέει ο λόγος να έρθει για δυο ώρες ακόμα και τίποτα να μην κάνει θα σε κάνει να ξεφύγεις... αυτό που σε κάνει να νιώθεις έτσι είναι η κλεισούρα στο σπίτι και το ότι ασχολείσαι συνεχώς με το ίδιο πράγμα! Ζήτα βοήθεια! Μακάρι να έμενες κάπου κοντά ρε συ!

Ελλ μου θυμάσαι το μοτό; Τι έχει σημασία και πότε αποκτά σημασία; Έτσι για την περίπτωση που το ξέχασες είπα να στο θυμήσω :)

Εσενα που σε επιασα απο εδω με σοκαρες με τα τριτα ξαδερφια.... Αν εννοεις αυτους που εννοω.....τοτε ισως εχουμε βρεθει κιολας.....:wink: Στα εγραψα αλλου.....

Η δική μου συνεχίζει με καταρροή και 37.0 θερμοκρασία... σήμερα στον παιδικό δεν έφαγε ΤΙΠΟΤΑ! λίγο ψωμί και μία μικρή γωνίτσα από μπανάνα! Της έφτιαξα κι εγώ έναν τραχανά με φέτα όταν γυρίσαμε και έφαγε ένα βαθύ πιάτο ενηλίκων... έφαγε και τυράκι από το δικό της, ένα μήλο και ήπιε και γάλα ευτυχώς! Αύριο πρέπει να κάνω μια συζήτηση στον παιδικό για τέτοιες μέρες που θα πρέπει να το παλεύουν με άλλη διατροφή για να μην μένει νηστική τελείως! Πόσα να φάει το απόγευμα;

περαστικουλια Χριστινα μου, φιλισε το μου μωρέ!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Πως γινεται ολα τους οταν ειναι αρρωστα να τρωνε μονο τραχανα δεν εχω καταλαβει!!!!

Τουλαχιστον η δικια σου καθοταν στο ριλαξ να πλυθεις κατι ειναι και αυτο. Ο Μαριος δεν εκατσε μετα απο τους πρωτους 3 μηνες ποτε σε ριλαξ η παρκο η καροτσι μεσα στο σπιτι. Αγκαλια αλλιως εμενε απο το κλαμμα. Αφου θυμαμαι μια περιοδο που τα ειχα παιξει ελεγα στον αντρα μου δεν προκειται ποτε αυτο το παιδι να κατσει καπου αλλου εκτος απο αγκαλια μεχρι να παει φανταρος.

Αυτα ολα μεχρι που περπατησε, χαιρετα τον τον πλατανο μετα δεν ξαναεκατσε αγκαλια πανω απο δευτερολεπτα.

Σας ευχαριστω πολύ κοριτσάκια μου....Αγκαλιτσα απο μένα σε σας και τα νινακια σας...Εμένα είναι στο στήθος μου τώρα πάνω απο 2 ωρες και έχω ιδρώσει, μουδιάσει, πονέσει και το έντερο μου κάνει παρτυ.....

uop51syge.png

Δεν εχει πυρετουλι ενταξει. Να σου πω οταν ειναι βουλωμενη μυτη δεν εχεις γευση, γιαυτο ισως να μην θελει να φαει. Παντως οσο το παλευεις εσυ αυτοι αποκλειεται να το παλεψουν......

Στέλλα ζήτα την! Και μια φίλη που λέει ο λόγος να έρθει για δυο ώρες ακόμα και τίποτα να μην κάνει θα σε κάνει να ξεφύγεις... αυτό που σε κάνει να νιώθεις έτσι είναι η κλεισούρα στο σπίτι και το ότι ασχολείσαι συνεχώς με το ίδιο πράγμα! Ζήτα βοήθεια! Μακάρι να έμενες κάπου κοντά ρε συ!

Στέλλα κοντά είμαστε..........ρίξε σύρμα κι έρχομαι...........σοβαρά το λέω.

Ναι ζω, δεν πέθανα:tongue::tongue::tongue::tongue: αν και είμαι κομμάτια των κομματιών.

κοριτσια πάω να κάτσω στον καναπε να χαλαρωσω μαζί με την προέκταση μου....Σας φιλω και σας ευχαριστω πολύ...

uop51syge.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...