Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ; Που εξαφανιστήκατε όλες; Ξανα-απόκτησα ταυτότητα όλε όλε!

Γεια σου, εδω ειμαι και πεθαμενη....εχεις fb message......τι ειχε παθει η ταυτοτητα σου?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα!

Κανω αντιγραφη τα νεα μου απο τα 2χρονα:

Καλησπερα κοριτσια..

Δεν ειμαι καθολου καλα. Πηγα σε ΩΡΛ το απογευμα πριν φυγει ο Βασιλης για τη δουλεια. Εχω ιγμοριτιδα, λαρυγγιτιδα και ωτιτιδα. Επισης εχω ανεβασει πυρετο 40 και δεν αντεχω τα φωτα καθολου.. Αν γινοταν να ειμαι στα σκοταδια συνεχεια θα το εκανα ασυζητητι!

Η Μαρια εκανε ενα 37.8 και της εδωσα depon για να τη στειλω για υπνο. Το μεσημερι κοιμηθηκε απο τις 2μιση εως τις 3:15 (45 λεπτα δηλαδη).. Ουτε κι εγω δεν ξερω πως την παλεψαμε οι δυο μας μονες μας στο σπιτι και αρρωστες! Πριν λιγο την εβαλα για υπνο και ειχε 37.3. Τουλαχιστον πεφτει με το depon! Δεν ξερω και τι να κανω, δεν εχει αλλα συμπτωματα! Να την παω αυριο το απογευμα στον παιδιατρο? Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

έγινε κάτι άλλο???:(

Οχι χαρα μου, αρκετα για μια μερα. Μεσα ειναι μεσα στην παγωμαρα και παιζει με το laptop του, και εγω στην κουζινα στον μπαρο-σκαμπουδακι κανω το ιδιο. Απλα η μικρη ΔΕΝ κοιμηθηκε ολη μερα και με πηγε σερι ενα 12ωρο και ειμαι για τα μπαζα.....μουσικη ακουω λιγο και παω νανι....εσυ εισαι καλα? Τι κανει το νινι σου?

Γεια σας και απο εμενα!

Κανω αντιγραφη τα νεα μου απο τα 2χρονα:

Καλησπερα κοριτσια..

Δεν ειμαι καθολου καλα. Πηγα σε ΩΡΛ το απογευμα πριν φυγει ο Βασιλης για τη δουλεια. Εχω ιγμοριτιδα, λαρυγγιτιδα και ωτιτιδα. Επισης εχω ανεβασει πυρετο 40 και δεν αντεχω τα φωτα καθολου.. Αν γινοταν να ειμαι στα σκοταδια συνεχεια θα το εκανα ασυζητητι!

Η Μαρια εκανε ενα 37.8 και της εδωσα depon για να τη στειλω για υπνο. Το μεσημερι κοιμηθηκε απο τις 2μιση εως τις 3:15 (45 λεπτα δηλαδη).. Ουτε κι εγω δεν ξερω πως την παλεψαμε οι δυο μας μονες μας στο σπιτι και αρρωστες! Πριν λιγο την εβαλα για υπνο και ειχε 37.3. Τουλαχιστον πεφτει με το depon! Δεν ξερω και τι να κανω, δεν εχει αλλα συμπτωματα! Να την παω αυριο το απογευμα στον παιδιατρο? Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

Με τοσο λιγο δεν θα την πηγαινα για αλλη 1 μερα. Αν συνεχιζε την παρα-επομενη θα την πηγαινα. Αμεσως παω με πανω απο 38. Περαστικα Φαιη.....και στις δυο......

Με τοσο λιγο δεν θα την πηγαινα για αλλη 1 μερα. Αν συνεχιζε την παρα-επομενη θα την πηγαινα. Αμεσως παω με πανω απο 38. Περαστικα Φαιη.....και στις δυο......

Κι εγω αυτο σκεφτομαι.. Εξαρταται απο το πως θα κυλησει το βραδυ μας και τι θα μου κανει αυριο!

Ευχαριστω Ελλ μου!! Κι εσυ κοιτα να μην στεναχωριεσαι, δεν σου αξιζει! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Οχι χαρα μου, αρκετα για μια μερα. Μεσα ειναι μεσα στην παγωμαρα και παιζει με το laptop του, και εγω στην κουζινα στον μπαρο-σκαμπουδακι κανω το ιδιο. Απλα η μικρη ΔΕΝ κοιμηθηκε ολη μερα και με πηγε σερι ενα 12ωρο και ειμαι για τα μπαζα.....μουσικη ακουω λιγο και παω νανι....εσυ εισαι καλα? Τι κανει το νινι σου?

εγώ??? Εκτός του ότι έχω κλείσει αυτη τη στιγμή που μιλάμε 30 ωρο άυπνη, ο μπέμπης κλαίει ΟΛΗ ΜΕΡΑ, νυστάζω, τα νευρα μου τσίτα, πονάει το κεφάλι μου απο τα συνεχόμενα κλαμματα και περιμένω λίγο τον άνδρα μου να με ξεκουράσει το απογευμα και αυτος ήρθε έκανε μπανιο και έπεσε για ύπνο....:mad::-x:-x

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

εγώ??? Εκτός του ότι έχω κλείσει αυτη τη στιγμή που μιλάμε 30 ωρο άυπνη, ο μπέμπης κλαίει ΟΛΗ ΜΕΡΑ, νυστάζω, τα νευρα μου τσίτα, πονάει το κεφάλι μου απο τα συνεχόμενα κλαμματα και περιμένω λίγο τον άνδρα μου να με ξεκουράσει το απογευμα και αυτος ήρθε έκανε μπανιο και έπεσε για ύπνο....:mad::-x:-x

να κάνω ένα μπανιο σαν άνθρωπος, να πάω τουαλέτα:oops::oops: κρατιέμε απο το πρωι γιατι δεν έχω μείνει απο το πρωι μόνη μου, αγκαζέ με τον μπεμπη....

μπορεί να γελάς αλλά εγώ έχω σκάσει απο τα νεύρα μου, δεν με καταλαβαινει καθόλου ενώ αυτος θελει να τον καταλαβαινω που εργάζετε....Να κάτι άλλο μειον αν εργάζετε μόνο ο ένας ;)

uop51syge.png

Ααααααα......welcome to the world of dreams.....ετσι ετσι.....3ο μηνα καπως ετσι σαν εσενα που λες. Με το κεφαλι να χυνεται απο τα αυτια δεν ξερω ποσες ωρες αυπνη, περιμενα την κολωνα του σπιτιου μου να με ξεκουρασει. Και ηρθε αντι 8 το βραδυ, 6 τα ξημερωματα και φυσικα τελειωμενος πηγε και κοιμηθηκε. Ειχα σπασει ΟΛΑ τα ποτηρια θυμαμαι μεσα σε υστερια εκεινη την ημερα. Κοριτσι μου λογια δεν εχω. Τα εχω περασει. Θα στρωσει, απλα θελει φοβερη δυναμη. Κοιμησου ΟΠΟΤΕ κοιματε. Τετρημενο αλλα δουλευει. Ακομα και για ενα 15 λεπτο που λεει ο λογος.......Εγω την εβαζα μπρομυτα πανω μου και εκει μονο ησυχαζε. Οποτε εβαζα μαξιλαρες δεξια και αριστερα στα χερια μου να γινουν σαν τραβερσες, μια κουβερτα και στις δυο μας και κοιμομασταν ετσι για πολυ καιρο. Δεν ειχα αλλο τροπο. Δεν ησυχαζε καμια μας αλλιως. Μετα σιγα σιγα εστρωσε........α, ρε κοριτσι μακαρι να ηταν μεγαλυτερη η μπεμπα να ερχομουν να σε βοηθησω.....μακαρι........

Εγω την εβαζα μπρομυτα πανω μου και εκει μονο ησυχαζε. Οποτε εβαζα μαξιλαρες δεξια και αριστερα στα χερια μου να γινουν σαν τραβερσες, μια κουβερτα και στις δυο μας και κοιμομασταν ετσι για πολυ καιρο. Δεν ειχα αλλο τροπο.

και μένα έτσι ΜΟΝΟ ηρεμει!!! οπότε καταλαβαίνεις ότι το στήθος μου πανω έχει μουδιάσει!!!!

Μια φορά αποκοιμηθηκα χωρις να το καταλάβω(απλα έκελισαν τα μάτια μου) αληθεια σου λέω δεν καταλαβα πως έγινε και πηγε να μου φύγει το μωρό...ευτυχώς ξυπνησα και το κράτησα!!!:(:(:(

uop51syge.png

Και εγω μια απο τα ιδια Στελινουλα, σε καταλαβαινω απολυτα, οταν ερχοταν ο αντρας μου απο τη δουλεια στις 9 το βραδυ ο μπεμπης ηδη κοιμοταν και λιωμα ολη την ημερα μονη μου μαζι του.

Ειναι δυσκολοι οι πρωτοι μηνες, κρατα γερα και υπομονη θα περασουν καποια στιγμη θα δεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...