Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πώωωωως???? :shock::shock::shock::shock::shock: μπράβο το τσμεδε...

Α...γειά σου γειτόνισσα, τι κάνεις? :tongue:

έχεις κάποιο πρόβλημα με μέση? στις γράφει γιατρός???

Εχω δισκοπαθεια μεν....αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια! :mrgreen: Ολοι αυτοι οι φυσιοθεραπευτες, τα χουν κανει τατσι μητσι κοτσι με καποιον ορθοπεδικο, πας εσυ και κανεις τις φυσιοθεραπειες σου κανονικοτατα (μασαζ κανω εγω) και γραφει ο γιατρος (ο οποιος δε με εχει δει ποτε) γνωματευση οτι εχω του κοσμου τις παθησεις. τα παιρνει αυτα τα χαρτια ο φυσιοθεραπευτης, του υπογραφεις και μια εξουσιοδοτηση οτι εχει δικαιωμα να εισπραττει τα ασφαλιστρα που αφορουν φυσιοθεραπειες κι εσυ δε μπλεκεσαι καθολου....απλα πας...και σε τριβουν!

Μπορείτε να μου λύσετε μια απορία σχετικά με το θεματάκι δίπλα σχετικά με τους αστυνομικούς?

Είναι κρίμα κ άδικο που χάθηκαν 2 νέα παιδιά εν ώρα καθήκοντος...αλλά γιατί όταν χάνοντα πχ πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας, ναυτικοί, οικοδόμοι κλπ κλπ δεν είμαστε το ίδιο ευαίσθητοι? :confused:

Γιατί δεν τους γαζώνουν με σφαίρες δίπλα μας βρε μαλεκόν μου!
Το να τους γαζώσουν με σφαίρες είναι ένας από τους κινδύνους του επαγγέλματος, εγκληματίες κηνυγάνε... Όπως και ο ναυτικός κινδυνεύει να βουλιάξει το σαπιοκάραβο και να πνιγεί, και ο οικοδόμος κινδυνεύει να πέσει από την σκαλωσιά και να σκοτωθεί και ο πιλότος κινδυνεύει να πέσει το μαχητικό κοκ.

Ο θάνατος αυτών είναι λιγότερο άδικος ή φρικιαστικός? :confused::confused::confused:

Αυτό δεν καταλαβαίνω....

Εργατικο ατυχημα ειναι και ο οικοδομος και μαλιστα πολυ σοβαρο. Γιατι τα μετρα ασφαλειας δε λαμβανονται λογω υψηλου κοστους....κι ετσι ο εργοδοτης τους προτιμα να τσεπωνει αυτα τα λεφτα απο το να τους παρει 2 κρανη, 5 γιλεκα και 2 ζωνες ασφαλειας. Το οτι η σφαιρα εχει μια περισσοτερη δραματικοτητα και το οτι συμφερει το Γραφειου Τυπου του ΠΑΣΟΚ (βλεπε MEGA) και λοιπους δε σημαινει οτι οι υπολοιποι θανατοι υπολοιπονται ευθυνων .... ξερεις ποσος κοσμος πεθανε στα Ολυμπιακα Εργα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ μάρσι τώρα σοβαρά... περιμένεις να το καταλάβει αυτό με τους επαγωγικούς κύκλους; Μην τρελαθούμεεεεεεεεεεεεεε!

Να μαι και εγω παλι αφου ταισα και εβαλα Μαριογια νανι αφου εξεθεωσε τον αδερφο μου που εκανε το λαθος να ερθει σημερα που εχει λυσαξει απο την κλεισουρα ο Μαριος και του αλλαξε τα φωτα.

Χαμος παλι διπλα??

Φυς παλι δεν σε προλαβα.

Το απογευμα περιμενω τον αλουμινα να βαλει κλειδαριες ψηλα που να μην τις φτανει ο Μαριος γιατι εφτασε στο σημειο να ξεκλειδωνει τις μπαλκονοπορτες ολου του σπιτιου και τρεμει το φυλλοκαρδι μου μην μου ξεφυγει καμια ημερα.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...