Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Έλλη εμένα ο άντρας μου εκτιμάει και παραεκτιμάει το ότι μεγαλώνω μόνη μου τη μικρή (εντελώς), μου λέει συνεχώς "εσύ κάνεις πιο σημαντική δουλειά από'μένα", "εσύ δουλεύεις περισσότερο από εμένα" κτλ... αλλά τι να το κάνω που έχω μάθει αλλιώς? Που τώρα δεν εκτιμώ εγώ τον εαυτό μου γιατί θεωρώ ότι κάθομαι?

Που φρίκαρα όταν στο ΙΚΑ για να μπω στο βιβλιάριό του μου ζήτησαν να υπογράψω υπέυθυνη δήλωση πως "με φιλοξενεί και με συντηρεί ο σύζυγός μου"?????? Δεν μπορείς να φανταστεις πόσο κάτω έπεσα στα μάτια μου, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κάποια μπορεί να νιώθει αποξένωση από τον εαυτό της λόγω της λάθος δουλειάς-εγώ π.χ. δεν το γουστάρω το επάγγελμά μου. κάποια άλλη να νιώθει αποξένωση από τον εαυτό της λόγω της συνεχούς ενασχόλησης με το-τα παιδιά της, ενώ είχε συνηθίσει στο δρόμο της καριέρας...

άλλη να θέλει να βρει ένα μέτρο, αλλά να μην υπάρχει η δυνατότητα...

όλα σχετικά είναι, και όλα ξεκινούν από μέσα μας.

αν κοιτάξω τον καθρέφτη και μου χαμογελάω, πάμε καλά.

αν μου έρχεται να φτύσω το είδωλό μου... εκεί χρειάζεται ψάξιμο...

όλα σχετικά είναι, και όλα ξεκινούν από μέσα μας.

αν κοιτάξω τον καθρέφτη και μου χαμογελάω, πάμε καλά.

αν μου έρχεται να φτύσω το είδωλό μου... εκεί χρειάζεται ψάξιμο...

συμφωνω Σεβη!!

ναι αλλά ρε κορίτσια το θέμα δεν είναι πως ένιωσε η Ελλη αλλά ΤΙ της είπε για να νιώσει έτσι....

Το μεγάλωμα των παιδιών όπως το αντιλαμβάνομαι πλέον εγώ είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη full time job με υπερωρίες και δεν πληρώνετε κιόλας γιαυτο....Για φαντάσου λοιπόν να μην της το αναγνωρίζει Αυτο???

Η κοπέλα αυτή παραμερισε την καριέρα της για αυτην την πιο σημαντική δουλειά γιατι έτσι έκρινε σωστό μαζί με την οικογενεια της και τωρα τι? Θα είναι και απολογη των πράξεων της στο ίδιο το οικογενειακό της περιβάλλον?

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Σήμερα βρήκε να στα πει όλα αυτά; Τώρα δεν θα πω τίποτα χοντρό.... αλλά να ξέρεις... με το ζόρι κρατιέμαι! Θα περιμένω πμ Ελλάκι και αν θες και τηλέφωνο! Να ξεσπάσεις! Μην το κρατήσεις σε παρακαλώ!

Εγώ έχω πει: Όσα ανδρείκελα τολμούν και λένε τέτοιες μαμακίες πρέπει να αναγκαστούν να μείνουν μόνοι τους 2 μέρες με το παιδί για να μάθουν να βγάζουν γλώσσα! Ο δικός μου αν και ποτέ δεν ήταν αυτής της λογικής κατάλαβε πολλά όταν πριν 2 εβδομάδες χρειάστηκε να μείνει σπίτι με τη μικρή και να της μαγειρέψει κιόλας! Εκεί κατάλαβε τι σημαίνει Εργαζόμενη Μητέρα και το σκέτο ΜΗΤΕΡΑ! Αι σιχτιρ!

εγώ έχω μεγάλη εκτίμηση στον εαυτό μου και ο άντρας μου το ίδιο.....

το αφεντικό μου όμως δεν έχει την ίδια άποψη :(

Εγώ κάτι υποψιάζομαι για τον πεθερό :D:D:D

Πέρα από την πλάκα όμως, το να τραβάς τα όποια ζόρια σου και να τα ακούς και από πάνω είναι πολύ βαρύ...

Tι ακουσες και εσυ πουλακι μου??? Και εγω αν το ακουγα αυτο απο τον αντρα μου θα ραγιζα πραγματικα.

Ετσι ελεγε και ο αντρας μιας φιλης μου οτι το παιδι ειναι παιχνιδακι και οτι ειμαστε υπερβολικες και σπαει το ποδι της η φιλη μου εναμιση μηνα ακινησια και τοτε ειδε τι παει να πει βερικοκο ο πατερας.

Μηπως οταν το ειπε ηταν εκτος εαυτου και δεν το εννοουσε??? Λεω εγω τωρα μηπως ηταν η κακια η ωρα και δεν το πιστευει.

Και εγω πριν λιγες ημερες ημουν ταβλα και ανελαβε ενα Σαββατοκυριακο τον Μαριο ο καλος μου και σιγουρα ξανασκεφτηκε ποσο σημαντικες ειμαστε εμεις οι μητερες. Ετσι για να μην ξεχνιομαστε.

Και να μην ξεχασω .......

Και μια ΜΟΥΤΖΑ σε μενα που αφησα θεση με 1700 καθαρα να καθομαι να του μεγαλωνω το παιδι.........!!!!!!!!!!!!!........για να μου λεει μετα οτι οι γνωσεις μου δεν αρκουν για καλη δουλεια πλεον.......ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μαλακα..........

λοιπον, ακου.. γιατι διαβασα και φουντωσα τωρα....

αυτα που εβγαζα εγω την εβδομαδα, με ιδιαιτερα και φροντ.. (οκ, τις καλες εποχες τουλαχιστον) δεν τα βγαζει ο αντρας μου, με τους μισθους των μπατσων - το μεροκαματο του τρομου.. ουτε σε 2 μηνες..

κι ομως, προτιμαει να γυρναει με τη μηχανη ολη μερα, χωρις ωραριο, στο ελεος του Θεου (πλεον.. εκει καταντησαμε) παρα να κατσει σπιτι (νοικοκυριο και παιδι)...

κραταει το παιδι 2 φορες τη βδομαδα που βγαινω για δουλεια... και βαραει διαλυση ο εγκεφαλος του....

οσο για μενα..

ΝΑΙ, και εγω θα προτιμουσα να ειμαι εξω στους δρομους ολη μερα.. θεωρητικα.. γιατι τρωω τετοια φρικη πια, μακρυα απο τιν μικρη που εχει καταντησει ψυχωση... νιωθω οτι κανεις δεν την φροντιζει σωστα, πουθενα δεν περναει καλα κλπ.... το οποιο ειναι ακυρο, επειδη το παιδι μια χαρα περναει.. και με τον πατερα της, και τον παππου της, και οποιον αλλο αναλαβει να την φροντισει..

αλλα.. ειπαμε.... 2μιση χρονια μετα.. μετα απο διαρκη προσηλωση στη μαρια, εγω τα ΄χω παιξει.... αντε να με πεισεις οτι το παιδι ΝΑΙ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΕΜΕΝΑ

Parents are the last people on earth who ought to have children

λοιπον, ακου.. γιατι διαβασα και φουντωσα τωρα....

αυτα που εβγαζα εγω την εβδομαδα, με ιδιαιτερα και φροντ.. (οκ, τις καλες εποχες τουλαχιστον) δεν τα βγαζει ο αντρας μου, με τους μισθους των μπατσων - το μεροκαματο του τρομου.. ουτε σε 2 μηνες..

κι ομως, προτιμαει να γυρναει με τη μηχανη ολη μερα, χωρις ωραριο, στο ελεος του Θεου (πλεον.. εκει καταντησαμε) παρα να κατσει σπιτι (νοικοκυριο και παιδι)...

κραταει το παιδι 2 φορες τη βδομαδα που βγαινω για δουλεια... και βαραει διαλυση ο εγκεφαλος του....

οσο για μενα..

ΝΑΙ, και εγω θα προτιμουσα να ειμαι εξω στους δρομους ολη μερα.. θεωρητικα.. γιατι τρωω τετοια φρικη πια, μακρυα απο τιν μικρη που εχει καταντησει ψυχωση... νιωθω οτι κανεις δεν την φροντιζει σωστα, πουθενα δεν περναει καλα κλπ.... το οποιο ειναι ακυρο, επειδη το παιδι μια χαρα περναει.. και με τον πατερα της, και τον παππου της, και οποιον αλλο αναλαβει να την φροντισει..

αλλα.. ειπαμε.... 2μιση χρονια μετα.. μετα απο διαρκη προσηλωση στη μαρια, εγω τα ΄χω παιξει.... αντε να με πεισεις οτι το παιδι ΝΑΙ... ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙς ΕΜΕΝΑ

υπομονή φιστίκω μου...θα το καταλάβεις όταν θα πάει στον σταθμό

Διαφημίσεις

Είχε γράψει η κοπέλα πριν κανά μήνα και κάτι ότι θέλει να πάρει τα παιδιά και να φύγει αμερική και έγραφε γενικα για τα προβληματα με τον άντρα της...

Το κατεβατό που βλέπετε προς το τέλος από τον χαζομπαμπούλη είναι ο άντρας της!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...