Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααααα..εδώ είστε καλά???

και εγώ νόμιζα ότι το ΑΑ αναφέρεται μόνο στους ανώνυμους αλκοολικούς..χεχε

Ακόμα κι έτσι... εσύ ανήκεις εδώ :lol:

ααααααα! εσύ θα πληρώσεις τα νεύρα μου σήμερα....!!!!!!!!

Και γιατί περιακλώ έχομεν νεύρα; :confused:

1) Απλόν - απλούστατον - γιατί δεν αλλάζεις γιατρό?

Έχω δοκιμάσει πολλούς :P Δεν γίνεται τίποτα.

Και τι σημαίνει έχεις κάκιστη σχέση με δαύτους? Με τα φάρμακα έχεις καλή σχέση?:evil:

Ναι όταν χρειάζονται :P Ξέρεις τι φάρμακο έχω πιει εγώ ΧΩΡΙΣ να χρειάζεται εξαιτίας τους;

2) - Κατέβασε τα πράγματα λίγα λίγα και το παιδί τελευταίο.

- Ζήτα βοήθεια από τις κοπέλες του σταθμού.

- Σταμάτα πριν το σταθμό (αρκετά πριν) και κρύψε τα επίφοβα πράγματα στο πορτ μπαγκάζ (όχι ότι κι εκεί είναι πολύ ασφαλή)

- Πάρε τσαντάκι μέσης ή τσαντάκι ώμου χιαστί - όπου θα έχεις μέσα πορτοφόλι / κινητό / κλειδιά και τίποτα άλλο. Τα υπόλοιπα άστα όπου θες. Δεν μας νοιάζει αν σου κλέψουν τα κραγιόν!:mrgreen:

- Δεν παίζει το πρώτο σενάριο... Το παιδί μόλις με δει αφηνιάζει!

- Αυτό είναι εφικτό.

- Και αυτο είναι εφικτό.

Κραγιόν δεν βάζω! Το τρώω όπως τρώω και τα χείλια μου :oops:

Διαφημίσεις

Α.... Αγγελίνα ξέχασα να σου πω.... άμα πιάσεις τα θυμιατά εναντίον της Ράννιας θα με βρεις μπροστά σου :lol:

έχεις κοριτσάκι καλέ??

έχω γιο, ρώτα το αερικό...:rolleyes:

Ημουν κρυωμενη τις προαλλες κιουλτακι και βαραγα ουισκια με μελι και λεμονι και εγινα περδικι, γιαυτο ανηκω στους ανωνυμους και εγω.

είσαι ηθική αυτουργός αυτού του θέματος που άνοιξα...:D

Ζώπυρον, κοιμάσαι εσύ ποτέ κορίτσι μου?

ενίοτε πολύ, ενίοτε λίγο, συχνά ακατάστατα (τώρα που έχω το παιδί άρρωστο, τα 2 τελευταία :twisted:)

μου αρέσουν τα φτωχικά..έχουν καλό μεζε!

QUOTE]

σωστηηηηή!:D

Και γιατί περιακλώ έχομεν νεύρα; :confused:

πόσες φορές θα τα πω? με γράφετε στα παλιά σας υποδήματα?:evil:

Έχω δοκιμάσει πολλούς :P Δεν γίνεται τίποτα.

συνέχισε να ψάχνεις:mrgreen:

- Δεν παίζει το πρώτο σενάριο... Το παιδί μόλις με δει αφηνιάζει!

- Αυτό είναι εφικτό.

- Και αυτο είναι εφικτό.

Κραγιόν δεν βάζω! Το τρώω όπως τρώω και τα χείλια μου :oops:

το τσαντάκι μέσης / ώμου είναι εφικτό?:confused:

ράννιαααααααααααααα?????????

To τσαντάκι μέσης ή τσαντάκι χιαστί.

Τι κάνουμε όταν έχουμε νεύρα; Τρώμε μανταρίνια λέμε!

Συγνώμη! Φωνάζεις τη Ράννια τέτοια ώρα; Μήπως μπερδεύτηκες! Σε 12 ώρες από τώρα η Ράννια και αν γιατί είναι και Σάββατο!

Διαφημίσεις

Έστειλα το παιδί στις κούνιες με τη θεία Τζο. Πάω να περιποιηθώ λίγο τα φυτούλια μου γιατί σε λίγο τα βλέπω να βγάζουν πόδια και να πηδιούνται από το μπαλκόνι!

Be Right Back :P

για αρχή, θα σου πω μόνο αυτό...

όταν γεννήθηκε και τον είδε η κολλητή μου - νονά του (με ορθάνοιχτα μάτια ο μικρός), είπε :

μα αυτό δεν είναι ματιά, είναι λεπίδα...

πες μου ποιά άλλα ειδικά χαρακτηριστικά θες να μάθεις και θα σου απαντήσω αν μπορώ...

σοβαρά τώρα κορίτσια, έχω μια άποψη περί μη δημοσιοποίησης προσωπικών στοιχείων στο διαδίκτυο και γι' αυτό το λόγο μερικές φορές θ' αποφεύγω να σας λέω πράγματα (εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι)

από κοντά, κανένα πρόβλημα / εαν - όταν - όποτε θέλετε,

τα λέμε, ευχαρίστως

για ν' απολαύσετε και τον λεβέντη μου ιδίοις όμασι ;)

Συγνώμη! Φωνάζεις τη Ράννια τέτοια ώρα; Μήπως μπερδεύτηκες! Σε 12 ώρες από τώρα η Ράννια και αν γιατί είναι και Σάββατο!

μα την φωνάζω γιατί αν δεν κάνω λάθος ήταν να κάνει το τεστ σήμερα το πρωί...!!!!!

ποιά είναι η θεία τζο?

Αγγελίνα μου, τι κάνεις? Τι προβλέπεται για το σ/κ?

Μέρες.... πώς πάτε κοπέλες? Εγώ σήμερα τρέχω και δε φτάνω.... άστε που στις 2 έχουμε να πάμε σε κηδεία και μετά Λευκωσία στο καπάκι..... Εσείς τι λέει? Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω, κοιμήθηκε ο Παναγιώτης μου και ηρθα βουρ να κάνω ένα μπάνιο ε κι έκανα και μια στάση να πιω ένα ουισκάκι μαζί σας!

καλημερα Α.Α(και καθε μια συμπληρωνει οτι τις ταιριαζει:mrgreen:)

βρε ρανια.....βρε ρανια λεω!!!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ......αλλα τι φταιει το εμβριο αν οντως υπαρχει????

αγγελινα τελικα κι εσενα του υπνου ειναι το χρυσουλι σου ε???

νομιζω οτι παιζει η καρδιοπαθεια αλλα μαλλον ειναι και με τις ωρες τους.

εμενα υπαρχουν μερες που το μεσημερι κοιμαται μονο μια ωρα κι μην εχει κοιμηθει πολυ το βραδυ.............

ζωπιρον πες τα,μαζι σου κι εγω!!!!!!!!

στινα αμαν βρε κοριτσακι πρωι πρωι κηδεια?????ελπιζω να ειναι καποιος μεγαλος σε ηλικια τουλαχιστον!!!!!

εμεις πρωι πρωι στις 7,εκει που πιναμε το γαλατακι ωραια ωραια

κανει εναν ωραιο εμετο ο μικρος......μια χαρα λεω........

καλα ξεκινησε η μερα μας:confused:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...