Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ανθρωποκτονία είναι όπως και να το "χαιδέψουμε", καμουφλάρουμε με λέξεις.

όσο για τους κουκουλοφόρους... όχι μόνο παιδιά πλουσίων, αλλά και παιδιά αστυνομικών, στρατιωτικών, υψηλόβαθμων πάντα... τυχαίο;

κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια.

και δεν τους πιάνουν, γιατί δεν βολεύει, όχι μόνο για τη μόστρα των οικογενειών που θα χαλάσει, αλλά γιατί το κλίμα της αναρχίας αποπροσανατολίζει...

άρα βολεύει.

επαναστάτες του καναπέος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κική τελικά δεν γλίτωσα την γκρίνια χτες :twisted::twisted::twisted: Μπήκα για λίγο αφού είχα σιδερώσει, είχα μαγειρέψει κλπ κλπ αλλά η γκρίνια γκρίνια. Πριν κοιμηθούμε παίξαμε και ένα ματσάκι...ακόμα έχω νεύρα...και θα έχω για αρκετή ώρα...

Δεν γ****ται όμως θα κάνω το μασαζάκι μου το βράδι που το περιμένω πώς και πώς και θα στανιάρω :D

Αυτό είναι!

Παιδιά εγώ το σκέφτομαι πολύ από χτες.

Η Μάρα έδωσε ωραία ιδέα. Κάτι άλλο που σκέφτομαι είναι μαζικά μέηλ διαμαρτυρίας.

Πχ αυτή τη στιγμή θα στείλω μέηλ για την απόσυρση, η οποία είναι καραβλακώδης. Ψάχνω την υπηρεσία που πρέπει να απευθυνθώ. Αν έχετε καμμιά ιδέα πείτε μου.

Wktmp2.png

qIogp3.png

θέλεις να σου βάλω βιντεάκι που ο κουκουλοφόρος βγάζει την κουκούλα και συνομιλεί με τον αστυνομικό αδιάφορα??????

Έχω δει! Προβοκάτσια, ναι, οκ. Το θέμα είναι τι κάνουμε!

Αφήνουμε την άλλη μεγάλη κάστα τους δημοσιογράφους να μα κατευθύνουν?

Χα, μπαίνω διεύθυνση συγκοινωνιών, αλλά με ενδιαφέρει και το υπουργείο που ανήκει.

Κι αυτός ο Τζέφρι δε δέχεται μέηλ λέει στο πρωθυπουργικό μέηλ του, κακό χρόνο να χει.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Ε όχι και στον πρωθυπουργό βρε Κική μου :D:D:D

Πάντως θα έλεγα να μην στείλεις μεηλ...κάτι μου λέει ότι οι περισσότερες υπηρεσίες δεν τα κοιτάζουν καν. Νομίζω καλύτερα επιστολή ή φαξ

Διαφημίσεις

Κική τι δουλειά είπαμε κάνεις όταν δεν θα γεννάς παιδάκια και δεν θα έχεις άδεια ανατροφής; :P

Πάντως θα έλεγα να μην στείλεις μεηλ...κάτι μου λέει ότι οι περισσότερες υπηρεσίες δεν τα κοιτάζουν καν. Νομίζω καλύτερα επιστολή ή φαξ

Ναι ρε μπράβο... να καταστρέψουμε κι ένα δύο δέντρα για πάρτη τους :P

Ναι ρε μπράβο... να καταστρέψουμε κι ένα δύο δέντρα για πάρτη τους :P

Ας στείλει σε ανακυκλωμένο χαρτί την επιστολή :P Και πόσες σελίδες θα γράψει δλδ? :confused::D:D

Για το φαξ ή την επιστολή το λεω σοβαρά, νομίζω είναι πιο "επίσημα" από το mail

Διαφημίσεις

Του έχω ξαναστείλει, τότε με τα νοσοκομεία:mrgreen: Βέβαια αυτός με συνέδεσε με Κάιρο.

Κική τι δουλειά είπαμε κάνεις όταν δεν θα γεννάς παιδάκια και δεν θα έχεις άδεια ανατροφής; :P

:lol::lol::lol: Ιδιωτική υπάλληλος, γραμματεία ή και πωλήτρια σε εταιρία με είδη υγιεινής, αν δεν απολύθώ βεβαίως βεβαίως, πουρκουά?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κάνω στατιστική έρευνα στην παρέα :P όχι απλά ήθελα να δω αν είσαι κι εσύ εκπαιδευτικός ή μηχανικότέτοια! :lol:

Τι γινεται ρε φιλε.....θαλασσα λεμε. Καλα εχω και το διγλωσσο που με τρωει ορισμενες φορες αλλα αυτο πριν ηταν αλλα ντ'αλλον ετσι?......ισως φταιει οτι ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ MAIDEN ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!!!!!!!!!!..............παω να τους ακουσω!!!!!!!!!!!:cool::cool::cool::cool:
Δε μου λέτε κόρες, το λεφτά δεν υπάρχουν πως σας φαίνεται? Ή το δεν τα φάγαμε μαζί?

Πείτε καμμιά ιδέα, για το μπλογκ, γιατί έχω έλλειψη φαντασίας:P

Ε! όχι και δεν υπάρχουν λεφτά.....

- Τα κολέγια των παιδιών τους που πληρώνουμε σαν μ@κ@κες

- Τα 2 εκ. ευρώ κάθε μήνα που στέλνονται στο ΙΡΑΚ / ΙΡΑΝ ΑΔΙΚΑ.

- τους σωματοφυλακες που πληρώνουμε απο 3000 ευρω τον καθένα να φυλάνε τα ρεμάλια μας (3 θέλει ο καθένας τους και αυτο απαγορευετε)

- Τα εκατομμυρια που φέυγουν σε συντάξεις και επιδόματα για άτομα που έχουν πεθάνει χρόνια και έχουν μείνει τα κοκαλάκια τους.

- Τα εκατομμυρια που δίνονται στον Ναυσταθμο (κάτω απο το τραπέζι και καλά ότι κάνουν διπλοβάρδιες)

Για να μην μιλήσω για τις ατέλειωτες μιζες...

Είναι και άλλα στην λίστα, προς το παρών αν μάζευαν μόνο τα παραπάνω θα είχαμε ξεχρεώσει το 1/4 του χρέους της χώρας μας..

Ελλη, εγώ δεν μπορώ φέτος να δώ Maiden αλλά αμα μεγαλώσει ο μπομπιρας μαζι θα τον έχω σε ΟΛΕΣ τις συναυλιες...να μαθαίνει το παιδί.....:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...