Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και απο το εδω αναρρωτηριο.. :rolleyes:

Δυσκολο βραδυ εχθες και η μικρη σημερα με δεκατα.. Και φυσικα κανενα αλλο συμπτωμα (π.χ. μυξες, βηχα) και με εχουν ζωσει τα φιδια..

Μπορει να ειναι μια απλη ιωση μονο? Μονο αυτο ζηταω! Να κανει τον κυκλο της και να φυγει.. Οταν το παιδι ειναι αρρωστο, εγω υποφερω στο εκατονταπλασιο.. :(

Επισης να σας πω πως τωρα ειναι στις κουνιες! Και φυσικα φοβαμαι πως αφου βγηκε εξω με αυτον τον παλιοκαιρο θα γυρισει δεκα φορες πιο χαλια πισω.. :(

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα.καλως σας βρήκα

καλώς την! με το καλό το μπεμπέ σου!

Καλημέρα σε όλες. Ξύπνημα χαλαρά στις 6 και πάλι....

Η μικρή χτες κοιμήθηκε με γκρίνια. Ο πατέρας της τελικά την άρπαξε, πονούσε ο λαιμός του, το κεφάλι του και η πλάτη του. Ευτυχώς δεν είχε πυρετό, αλλά και πάλι βογγούσε σαν μοσχάρι. Τι κακό κι αυτό με τους άντρες ρε γμτ όταν αρρωσταίνουν, δεν παίζονται.

Αστειάκι: σε κάποια φάση μου λέει "βάλε μου θερμόμετρο", πάω, το φέρνω, τον βλέπω που με κοιτάει ψιλοζαλισμένος και με σκληρή φωνή κακιάς νοσοκόμας του λέω "ΓΥΡΝΑ". Μέχρι να καταλάβει πως κάνω πλάκα και δεν σκοπεύω στ'αλήθεια να του το βάλω στον πισινό όπως στη μπέμπα, είχε γουρλώσει τα μάτια και με κοιτούσε τρομοκρατημένος. χεχεχεχε είχε πολύ γέλιο:lol::lol::lol:

τέλειο.:lol::lol::lol::lol:

Καλημερα και απο το εδω αναρρωτηριο.. :rolleyes:

Δυσκολο βραδυ εχθες και η μικρη σημερα με δεκατα.. Και φυσικα κανενα αλλο συμπτωμα (π.χ. μυξες, βηχα) και με εχουν ζωσει τα φιδια..

Μπορει να ειναι μια απλη ιωση μονο? Μονο αυτο ζηταω! Να κανει τον κυκλο της και να φυγει.. Οταν το παιδι ειναι αρρωστο, εγω υποφερω στο εκατονταπλασιο.. :(

Επισης να σας πω πως τωρα ειναι στις κουνιες! Και φυσικα φοβαμαι πως αφου βγηκε εξω με αυτον τον παλιοκαιρο θα γυρισει δεκα φορες πιο χαλια πισω.. :(

γιατί το έβγαλες το παιδί έξω με δέκατα;:confused:

περαστικό να είναι.:(

δεν σας είπα... βρήκαμε το τηλέφωνο κάτω από τον καναπέ. το είχε σφηνωμένο η κυρία σε γωνία. το βρήκε ο πατερας της και όταν είδε τον μπαμπά της να βγάζει το τηλέφωνο, αυτή στραβωμουτυσούνιασε, σχεδόν θύμωσε. της χαλάσαμε την κρυψώνα της κυρίας.:tongue::P:lol::lol::lol:

κατά τα άλλα, από Δευτέρα απόγευμα είναι χωρίς πυρετό, η διάθεσή της ταλιμπαν, η όρεξη δεν έχει επανέλθει πλήρως, αλλά δεν σκάω, γιατί έχει κάβα...:P:lol:

καλησπέρα! είμαι λιώμα... θέλω διακοπές...

τέλος πάντων! ακούστε... ο γιος μου πολύ σοβαρά μου ζήτησε να του αγοράσω

ένα άλογο!!!!!!!!!!!

αστέρι ο μικρός!

λοιπόν, μου ζήτησε άλογο και ελλείψει στάβλου... μου πρότεινε να το δένουμε προσωρινά στο ανοιχτό πάρκινκ, μέχρι να φτιάξουμε στάβλο στη ταράτσα όπου θα ανεβάζουμε το άλογο με ειδικό ανυψωτικό μηχάνημα!!!

κόρες σας λέω, δεν παίζεται ο τύπος!

και μέχρι να γίνει αυτό, θάθελε λέει να ντυθούμε χελωνο-οικογένεια τις απόκριες - ο μπαμπάς χελώνος, η μαμά χελώνα, το παιδί χελωνάκι...

κορίτσια, δεν σας κάνω πλάκα! δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου λέει αυτό το παιδί - αφού μέχρι κάποια στιγμή τα κατέγραφα σ' ένα τετράδιο αλλά μετά σταμάτησα γιατί δεν προλάβαινα!

υ.γ. με φαντάζεστε ολόκληρη γυναίκα να κυκλοφορώ με καβούκι?

άπαιχτος!!!!!!! να τον χαίρεσαι χελωνομάνα!:tongue:

Αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Το Μάιο τελειώνει το συζυγομάστερ, τον Ιούνιο χρονίζει η Μαριθέα. Ε, κάπου εκεί προς τον Ιούνιο λέμε ότι πρέπει να έρθουμε να τη βαφτίσουμε. Δεν ξέρουμε όμως τι θα παίζει από δουλειά συζύγου, θα έχει βρει, κι αν ναι πότε θα πρέπει να ξεκινήσει κλπ κλπ και είμαστε ακόμη εντελώς φλου. Με βλέπω να τρέχω πάλι σε μια βδομάδα να κάνω ετοιμασίες :confused:

ωραίο όνομα! με το καλό!

δεν θα σχολιάσω τα επαναστατικά...

αν κάνετε κάτι ουσιαστικό οι μανάδες μαζικά... είμαι μέσα.

θα σχολιάσω ότι τα ακροδεξιά στοιχεία της αστυνομίας, στρατού δεν είναι τόσα πολλά ώστε να αναθεματίζεται όλο το σώμα.

πιο πολύ θα έπρεπε να κατηγορηθούν για έλλειψη μόρφωσης. αλλά αυτό πάλι αντιστοιχεί στις παλιές γενιές, όχι στα νέα παιδιά που μπάινουν με πανελλήνιες, με πτυχία, πολλες φορές με 2 πτυχία ανώτατων σχολών.

οι βάσεις εισαγωγής είναι υψηλότατες, αλλά τις προτιμούν τα φτωχά παιδιά, αν και αριστούχα τα περισσότερα, για να μην επιβαρύνουν τους γονείς τους με ακριβές σπουδές (ενοίκια κλπ) ούτε αργότερα με ανεργία και κλωθογύρισμα-βαράω μύγες και πλέρωνε πάτερ τα τσιγάρα μου κ τους καφέδες μου...:cool:

Καλημέρα κοριτσάκια!

Δηλώνω ένοχη για δίπλα:cool:

Τι κάνετε? Εγώ ψάχνω τρόπο διαμαρτυρίας:tongue:

Περαστικά στις άρρωστες.

Είδα τι έπαθαν τα καημένα τα παιδάκια του Δίας:-(

Σε καμμία περίπτωση δε συμφωνώ. Και ενημερών, ότι δε θα μου άρεζε να γίνει ο γιος μου στρατιωτικός ή αστυνομικός, απλά γιατί βρίσκω δύσκολο να επιβιώσουν αν είναι οκ.Τώρα θα μου πεις, εμένα θα ρωτήσουν?

Απορώ βέβαια με τα στελέχη τους. Ενω εππανηλειμένα έχουν περικυκλώσει και έχουν τη δυνατότητα να πιάσουν τους κουκουλοφόρους, γιατί δεν τους αφήνουν...

Σέβη της χαλάσατε την κρυψώνα βρε παιδί μου κι εσείς!:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα Σεβη, καλημέρα Κική :P

Ρε κορίτσια, κοινοί εγκληματίες δεν ήταν αυτοί που σκότωσαν τους αστυνομικούς? :confused: Θέλω να πω δεν ήταν "τρομοκρατες" απ'ότι κατάλαβα δλδ...

Διαφημίσεις

Απορώ βέβαια με τα στελέχη τους. Ενω εππανηλειμένα έχουν περικυκλώσει και έχουν τη δυνατότητα να πιάσουν τους κουκουλοφόρους, γιατί δεν τους αφήνουν...

πάλι οι κουκουλοφόροι το έκαναν το κακό? ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!

έχεις σκεφτεί μήπως το παιχνίδι είναι στημένο????

Καλημέρα Σεβη, καλημέρα Κική :P

Ρε κορίτσια, κοινοί εγκληματίες δεν ήταν αυτοί που σκότωσαν τους αστυνομικούς? :confused: Θέλω να πω δεν ήταν "τρομοκρατες" απ'ότι κατάλαβα δλδ...

εμ αυτό είπα και εγώ

πάλι οι κουκουλοφόροι το έκαναν το κακό? ΈΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!

έχεις σκεφτεί μήπως το παιχνίδι είναι στημένο????

Φυσικά!Ειδικά εκείνο με τη μαρφίν, το ξαναείπα.

Δεν με κατάλαβες. Έχω μια συνάδελφο που ο γιος της είναι ματατζής. Και μου λέει ότι πολλές φορές περικυκλώνουν τους κουκουλοφόρους (δεν το λέω σαν ομάδα, απλά γιατί φοράνε κουκούλα) και δεν τους πιάνουν γιατί ο αποπάνω τους λέει αφήστε τους.

Μια εκδοχή είναι αυτή που λες. Μια άλλη είναι ότι πρόκειται για γόνους επιφανών οικογενειών.

Και φυσικά πιστεύω ότι είναι κοινοί εγκληματίες!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κική τελικά δεν γλίτωσα την γκρίνια χτες :twisted::twisted::twisted: Μπήκα για λίγο αφού είχα σιδερώσει, είχα μαγειρέψει κλπ κλπ αλλά η γκρίνια γκρίνια. Πριν κοιμηθούμε παίξαμε και ένα ματσάκι...ακόμα έχω νεύρα...και θα έχω για αρκετή ώρα...

Δεν γ****ται όμως θα κάνω το μασαζάκι μου το βράδι που το περιμένω πώς και πώς και θα στανιάρω :D

Φυσικά!Ειδικά εκείνο με τη μαρφίν, το ξαναείπα.

Δεν με κατάλαβες. Έχω μια συνάδελφο που ο γιος της είναι ματατζής. Και μου λέει ότι πολλές φορές περικυκλώνουν τους κουκουλοφόρους (δεν το λέω σαν ομάδα, απλά γιατί φοράνε κουκούλα) και δεν τους πιάνουν γιατί ο αποπάνω τους λέει αφήστε τους.

Μια εκδοχή είναι αυτή που λες. Μια άλλη είναι ότι πρόκειται για γόνους επιφανών οικογενειών.

Και φυσικά πιστεύω ότι είναι κοινοί εγκληματίες!

θέλεις να σου βάλω βιντεάκι που ο κουκουλοφόρος βγάζει την κουκούλα και συνομιλεί με τον αστυνομικό αδιάφορα??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...