Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλα, τωρα σε αυτα δεν εχει αδικο. Τα parabens ειναι καρκινογονα και σχετικα με το ντυσιμο...πετυχες τον καταλληλο ανθρωπο να μιλησεις! Το χειροτερο γυφτακι ειμαι εγω. Το να δωσω λεφτα ρε ρουχα, παπουτσια, τσαντες κλπ το θεωρω τη μεγιστη κοροιδια! Απο παντα τα λεφτα μου τα χαλουσα στη διασκεδαση. Ρουχα επαιρνα με το ζορι μια φορα τα 30 χρονια και αυτο επειδη δεν αντεχα αλλο τη γκρινια της μανας μου. τωρα τα λεφτα (ποια λεφτα καλε????) πανε ΟΛΑ στο μωρο(και παλι οχι σε επωνυμα ρουχα κλπ) και στα αλλα τρεχοντα εξοδα του σπιτιου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαι αυτή που διαβάζεις,είμαι 35 χρονών,δλδ σε 20 μέρες θα είμαι:lol:,είμαι εγκυος κ περιμένω κόρη και εχω έναν γιο σχεδον 6 χρονων.

Αυτά για αρχή.....:roll::roll:

ΤΟ διπλανό φόρουμ ποιό είναι??????:confused::confused:

Αντε με το καλο! Πως ειναι η εγκυμοσυνη σου ?

Καλα, τωρα σε αυτα δεν εχει αδικο. Τα parabens ειναι καρκινογονα και σχετικα με το ντυσιμο...πετυχες τον καταλληλο ανθρωπο να μιλησεις! Το χειροτερο γυφτακι ειμαι εγω. Το να δωσω λεφτα ρε ρουχα, παπουτσια, τσαντες κλπ το θεωρω τη μεγιστη κοροιδια! Απο παντα τα λεφτα μου τα χαλουσα στη διασκεδαση. Ρουχα επαιρνα με το ζορι μια φορα τα 30 χρονια και αυτο επειδη δεν αντεχα αλλο τη γκρινια της μανας μου. τωρα τα λεφτα (ποια λεφτα καλε????) πανε ΟΛΑ στο μωρο(και παλι οχι σε επωνυμα ρουχα κλπ) και στα αλλα τρεχοντα εξοδα του σπιτιου

Κοίτα και εγώ σε πολλά (από τα λίγα που έχω μάθει) την παραδέχομαι. Βέβαια πολλά από αυτα που κάνει τα κάνει γιατί ξέρει πως ο μπαμπάς έχει άνεση...αλλά καλά του κάνει του συγκεκριμένου :D

Οζαλινα με το καλόοοοο

καθενας πορευεται με τα δεδομενα της ζωης του....

σίγουρα...και δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί πειράζει τα παιδιά που προέρχονται από εύπορες οικογένειες να ψάχνουν και λίγο περισσότερο τα πράγματα...

Διαφημίσεις

σε 6 μέρες κλείνω τον πέμπτο μήνα και ακόμα έχω ναυτία.

Πολύ ταλαιπωρία μέχρι τώρα και πολύ πόνος χαμηλα στην κοιλιά.

Σας ευχαριστώ για την αποδοχή στην παρέα σας.

καλό σας βράδυ κ ελπίζω να μην πεδευτώ πολύ να το βρω πάλι το θέμα.

.

Καληνυχτα οζαλιν....οταν μπαινεις να πατας πανω που λεει "Νεα μηνυματα". Θα σου βγαζει οτι εχει γραφτει ενω ελειπες...εκει θα μας βρισκεις ευκολα....

σίγουρα...και δεν πολυκαταλαβαίνω γιατί πειράζει τα παιδιά που προέρχονται από εύπορες οικογένειες να ψάχνουν και λίγο περισσότερο τα πράγματα...

ειναι μεγαλο θεμα και θελει λιγο προσοχη. Σιγουρα θελει χαμηλο προφιλ. Δλδ, δε μπορει να βγαινει επαναστατικοτερη (προς τα εξω εννοω) απο καποιους αλλους .

Αυτα βεβαια στη κρισιμη στιγμη θα φανουν (να το συνδεσω με τις επαναστασεις που λεγαμε το μεσημερι). Τωρα....η γιαγια μου με τα λογια χτιζει ανωγεια και κατωγεια που λεει....και αυτο παει για ολους ...και κυριως για μενα! :cool:

Διαφημίσεις

Καληνυχτα οζαλιν....οταν μπαινεις να πατας πανω που λεει "Νεα μηνυματα". Θα σου βγαζει οτι εχει γραφτει ενω ελειπες...εκει θα μας βρισκεις ευκολα....

malecon .. Καλη ξεκούραση οζαλινα :-P

καληνύχταααααααααα

σας ευχαριστώ:tongue::tongue::tongue:

.

Καλημέρα σε όλες. Ξύπνημα χαλαρά στις 6 και πάλι....

Η μικρή χτες κοιμήθηκε με γκρίνια. Ο πατέρας της τελικά την άρπαξε, πονούσε ο λαιμός του, το κεφάλι του και η πλάτη του. Ευτυχώς δεν είχε πυρετό, αλλά και πάλι βογγούσε σαν μοσχάρι. Τι κακό κι αυτό με τους άντρες ρε γμτ όταν αρρωσταίνουν, δεν παίζονται.

Αστειάκι: σε κάποια φάση μου λέει "βάλε μου θερμόμετρο", πάω, το φέρνω, τον βλέπω που με κοιτάει ψιλοζαλισμένος και με σκληρή φωνή κακιάς νοσοκόμας του λέω "ΓΥΡΝΑ". Μέχρι να καταλάβει πως κάνω πλάκα και δεν σκοπεύω στ'αλήθεια να του το βάλω στον πισινό όπως στη μπέμπα, είχε γουρλώσει τα μάτια και με κοιτούσε τρομοκρατημένος. χεχεχεχε είχε πολύ γέλιο:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...