Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ε μα έχεις κι εσύ τον Ταλιμπάν στο αβαταρ, τι να κάνουμε οι καψερές.

Φιλάκια, κουτουλάω.

χαχαχα ταλιμπαν το παιδακι? Καληνυχτες!

Γεια σου μαλεκον γειτονισσα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φαιη, μαλλον για μενα παει αυτο που ειπες ε? :rolleyes: Με εχετε παρει απο φοβο μου φαινεται :mrgreen:

Πραγματικα οχι! Για καμμια δεν το ειπα, απλα προσπαθησα να αποφυγω την αναλυση των οσων νιωθω! ;)

Και δεν σε εχω παρει απο φοβο, οι συμμαθητες του αντρακου μου ειναι και μαμω τα παιδια! :D

Ελλ πρεπει να κανουμε παρεα εμεις οι δυο! ;)

Μακια και απο μενα! Η συνδεση ειναι για κλαμματα αποψε! :evil:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόοοοοον... η νονά και πρώτη ξαδέρφη μου έχει αναρχκές απόψεις. Μάλιστα στην πόλη που σπούδαζε είχε πλούσια δράση.

Ο άντρας μου εχει έναν φίλο από το σχολείο που δουλεύει στα.......ΜΑΤ (λυποθυμησες? ελπίζω όχι :D) ο οποίος όμως δεν είχε καταφέρει να έρθει στα βαφτίσια, αλλά ήρθε σπίτι μετά από λίγο καιρό και βλέπαμε τις φωτογραφίες της βάφτισης...

Εκεί λοιπόν που πέρναγαν φωτογραφίες με εμένα, την μικρή, τον μπαμπά κλπ...τσούπ!!!! να'σου η ξαδέρφη-νονά.

Έκπληκτος ο φίλος που είδε μια άσχετη ρωτάει "αυτή πάλι ποιά είναι???"

πάω να απαντήσω, αλλά κρατιέμαι και τον ρωτάω..."γιατί την ξέρεις????" έντρομη :D:D:D:D:D:D:D

Τελικά δεν την ήξερε ούτε κ έδωσε σημασία οταν του εξηγήσαμε γιατί βάλαμε τα γέλα μετά

Διαφημίσεις

οζαλινα...ριχτα!

Ποια εισαι, απο που εισαι, ποσων χρονων εισαι, ποια εισαι στο διπλανο φορουμ, ποιο ειναι το αγαπημενο σου φαγητο, ποια ειναι η αγαπημενη σου ταινια, ποιος ο αγαπημενος σου ηθοποιος....Ολα! Αλλα περιμενε πρωτα να αναψω τη λαμπα! :tongue:

καληνυχτα κρις!

είχε πολύ γελιο το σκηνικο :D πάντως η νονά έχει κάνει πολλά θεϊκά..έχει πετάξει πχ όλες τις πανάκριβες κρέμες της μητέρας της επειδη έχουν parabens, την κράζει που αν το σουτιεν δεν είναι σαντέλ δεν το φοράει και άλλα τέτοια...ο δε πατέρας παθαίνει το ένα εγκεφαλικο μετά το άλλο

οζαλινα...ριχτα!

Ποια εισαι, απο που εισαι, ποσων χρονων εισαι, ποια εισαι στο διπλανο φορουμ, ποιο ειναι το αγαπημενο σου φαγητο, ποια ειναι η αγαπημενη σου ταινια, ποιος ο αγαπημενος σου ηθοποιος....Ολα! Αλλα περιμενε πρωτα να αναψω τη λαμπα! :tongue:

καληνυχτα κρις!

Είμαι αυτή που διαβάζεις,είμαι 35 χρονών,δλδ σε 20 μέρες θα είμαι:lol:,είμαι εγκυος κ περιμένω κόρη και εχω έναν γιο σχεδον 6 χρονων.

Αυτά για αρχή.....:roll::roll:

ΤΟ διπλανό φόρουμ ποιό είναι??????:confused::confused:

.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...