Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άσχετο αλλά πέθανε και ο δεύτερος αστυνομικός από την ομάδα ΔΙΑΣ! :(

Πάνε τα καημένα τα παιδάκια τσάμπα και βερεσέ....:(:(:(

Ο αδερφός μου είναι αστυνομικός και όταν είχε γίνει αυτή η ομάδα ΔΙΑΣ του είχαν ζητήσει να πάει. Και δεν δέχτηκε. Κάτι ήξερε ο πιτσιρικάς μου τελικά.

Ε, περιμένω τις απαντήεις μου! Βλέπετε τις ερωτήσεις ναι? Δεν είμαι αόρατη!

Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ρωτας :lol: :lol:

Πάνε τα καημένα τα παιδάκια τσάμπα και βερεσέ....:(:(:(

Ο αδερφός μου είναι αστυνομικός και όταν είχε γίνει αυτή η ομάδα ΔΙΑΣ του είχαν ζητήσει να πάει. Και δεν δέχτηκε. Κάτι ήξερε ο πιτσιρικάς μου τελικά.

O ξαδερφός μου από την άλλη την προτίμησε από το "συνοριοφύλακας" για μεγαλύτερη ασφάλεια και πιο κοντά στο σπίτι του :( Αλλά με αυτά που μαθαίνω για τη συντήρηση και την κατάσταση των βασικών "όπλων" τους... δηλαδή της σέλας που καβαλάνε... καλύτερα συνοριοφύλακας (όχι ότι εκεί έχουν σκοτωθεί λιγότεροι!)...

Δηλαδή οκ... το άκρον άωτον είναι ότι τους έχουν δώσει παπάκια για να κάνουν καταδιώξεις και περιπολίες! Τι να λέμε! Delivery boys μπάτσοι!

Διαφημίσεις

Το λεω για γενικοτερα στα θεματα θηλασμου που ανοιγουν μωρε...που πατα γινεται ο κακος χαμος!

Γίνεται ο κακός χαμός γιατί μερικές έχουν την κακιά συνήθεια να βλέπουν τη φωτογραφία τους σε ΟΛΑ τα γενικά θέματα θηλασμού! Όταν το κατανοήσουν και σταματήσουν να το κάνουν μπορεί και να σταματήσει!

Υπογραφή

Μία πρώην εξ αυτών!

Ναι ρε'συ, παπάκια! αν είναι δυνατόν. Ήμουν στο Βύρωνα και έβλεπα 2 25χρονα παιδάκια με στολή να κατεβαίνουν και να σπρώχνουν το παπί ν'ανεβει την ανηφόρα στον Προφ. Ηλία.

Δεν ξέρω, ίσως φταίει το ότι ο αδερφάκος μου είναι στρουμφάκι, αλλά όταν τους βλέπω έτσι στεναχωριέμαι.

Ράννια, για να σε προλάβω, ΔΕΝ είναι όλοι οι μπάτσοι κακοί, ΔΕΝ σκοτώνουν 16χρονα μέρα-νύχτα και ΔΕΝ έχουν όνειρο ζωής να βαράνε συνταξιούχους.

Ράννια, για να σε προλάβω, ΔΕΝ είναι όλοι οι μπάτσοι κακοί, ΔΕΝ σκοτώνουν 16χρονα μέρα-νύχτα και ΔΕΝ έχουν όνειρο ζωής να βαράνε συνταξιούχους.

Beba, εχεις πολυ λανθασμενη αντιληψη για το τι πιστευω για τους μπατσους.

Αν κάνω λάθος χίλια συγγνώμη.

Χμχμχμμμμμ ξέρω πώς μου "κόλλησε". Θυμάσαι ένα θέμα με παιδικό πάρτυ κλέφτες και αστυνόμους... ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Εκεί είχα σχηματίσει την εντύπωση πως είσαι ολίγον σκληροπυρηνική. My mistake:mrgreen:

Να 'μαι κι εγω..

Ψυχολογια σκατα.. Περαν του οτι τελικα μαλλον ειμαι ξανα αρρωστη γιατι ανεβασα και πυρετο, θελω να πεταξω το κεφαλι μου και ολα τα συναφη.. Εγινε και αυτο με τους αστυνομικους, μπατσους, πειτε τους οπως θελετε και οκ.. ειμαι καπως!

Ευτυχως ο Β. ηταν σπιτι απο τις 12.. Απλα κι εγω πλεον σκεφτομαι πως σημερα ηταν σπιτι, αυριο - μεθαυριο ομως θα ειναι πανω στη δικη του μηχανη εξω και.... (σταματω εδω) :roll:

Δεν θελω να το υπεραναλυσω και να ερθω σε συγκρουση με καμμια και φυσικα ξερω πως δεν μπορω να αποδειξω πουθενα πως ο δικος μου δικυκλιστης της ομαδας Ζ δεν κατατασσεται στα υπολοιπα καλοπαιδα. Οσοι μας εχετε γνωρισει πιστευω εχετε καταλαβει.. Αν οχι, δεν πειραζει! Απλα πως να το πω... Τρεμει η ψυχη μου, πεθαινω μεχρι να γυρισει σπιτι και αυτο δεν ξερω αν θα αλλαξει ποτε (που μαλλον δεν θα αλλαξει)..

Τελος παντων.. σταματω εδω!

Καληνυχτα και φιλια σε ολες!! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καληνυχτίζω κι εγώ...

Φαίη ξέρω πως είναι δύσκολο για'σένα που μένεις πίσω και ξέρεις πως ουσιαστικά βγαίνει έξω απροφύλακτος. Και επίσης ξέρω πως πολλές φορές βγάζουν τις βάρδιες από θέμα τύχης. Τέλος πάντων δεν συνεχίζω.

Ράννια ειλικρινά, δεν έχω καμιά διάθεση για αντιπαράθεση. Πες πως είπα μια μαλακία.

Άντε καληνύχτες.

Να 'μαι κι εγω..

Ψυχολογια σκατα.. Περαν του οτι τελικα μαλλον ειμαι ξανα αρρωστη γιατι ανεβασα και πυρετο, θελω να πεταξω το κεφαλι μου και ολα τα συναφη.. Εγινε και αυτο με τους αστυνομικους, μπατσους, πειτε τους οπως θελετε και οκ.. ειμαι καπως!

Ευτυχως ο Β. ηταν σπιτι απο τις 12.. Απλα κι εγω πλεον σκεφτομαι πως σημερα ηταν σπιτι, αυριο - μεθαυριο ομως θα ειναι πανω στη δικη του μηχανη εξω και.... (σταματω εδω) :roll:

Δεν θελω να το υπεραναλυσω και να ερθω σε συγκρουση με καμμια και φυσικα ξερω πως δεν μπορω να αποδειξω πουθενα πως ο δικος μου δικυκλιστης της ομαδας Ζ δεν κατατασσεται στα υπολοιπα καλοπαιδα. Οσοι μας εχετε γνωρισει πιστευω εχετε καταλαβει.. Αν οχι, δεν πειραζει! Απλα πως να το πω... Τρεμει η ψυχη μου, πεθαινω μεχρι να γυρισει σπιτι και αυτο δεν ξερω αν θα αλλαξει ποτε (που μαλλον δεν θα αλλαξει)..

Τελος παντων.. σταματω εδω!

Καληνυχτα και φιλια σε ολες!! :)

Περαστικα, Οικ. Στρατιωτικων και Αστυνομικων και εδω.....σε καταλαβαινω.....απολυτα. Το θεμα του θηλασμου εχει γινει το απολυτο ντεγκαντανς.....Μονο και μονο για να υπαρξει η τελευταια κουβεντα φτανουν σε σημεια να γινονται ηλιθιες......οι περισσοτερες.....κατι τετοια ειναι που με κανουν και δεν θελω να ξαναμπω.......και απεχω και μετα με πιανει και ξαναμπαινω......παω να απεχω λοιπον. Η δικη μου διαμαρτυρια απεναντι στην μαλακιανση του φορουμ Κικη........φιλια σε ολες και καλο βραδυ.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Αν κάνω λάθος χίλια συγγνώμη.

Χμχμχμμμμμ ξέρω πώς μου "κόλλησε". Θυμάσαι ένα θέμα με παιδικό πάρτυ κλέφτες και αστυνόμους... ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Εκεί είχα σχηματίσει την εντύπωση πως είσαι ολίγον σκληροπυρηνική. My mistake:mrgreen:

Βρε δε σε μαλωνω! :tongue:

Ειμαι σκληροπυρηνη σε αλλη διασταση με τους μπατσους. Οχι με τους ιδιους, σαν ατομικες μοναδες. Με το θεσμικο ρολο της αστυνομιας να στο πω ετσι! Το οτι πιστευω οτι υπαρχουν κολλημενα, ακροδεξια κλπ κλπ στοιχεια μεσα στην αστυνομια και στο στρατο -και μαλιστα σε πολυ μεγαλο ποσοστο- ειναι αλλο. Δε λεει κατι....Στη τελικη, να το πω και αλλιως...μεγαλυτερο προβλημα μου δημιουργουν στη καθημερινοτητα μου οι υπαλληλοι της πολεοδομιας παρα της αστυνομιας. Πιστευω βεβαια παρα πολυ στο οτι η θεση δημιουργει συνειδηση.....

Σε καμια περιπτωση παντως δε θα χαιρομουν με αυτο που εγινε σημερα.

Τωρα...σχετικα με το παρτυ...ενταξει! Δε ξερω...αλλα πολυς κοσμος τσινησε με εκεινη την ιδεα.

Φαιη, μαλλον για μενα παει αυτο που ειπες ε? :rolleyes: Με εχετε παρει απο φοβο μου φαινεται :mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...