Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εγώ έχω βαρεθεί με τα θέματα θηλασμού και έχω να πω ένα στους θαμώνες αυτού του δικού μας thread (θα αναγνωρίσουν μόνοι τους τον εαυτό τους):

Κουλάρετε κορίτσια! Φτάνετε στα όρια της εμμονής που κατηγορείτε!

Διπλα ειναι χαλι.......εγραψα πριν λιγο......και οι δυο πλευρες σκατα τα εχουν κανει...τελος παντων.........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα σου κανω ιδιαιτερα για Αλασκα!!!! Μην πας μεσα στα ιγκλου αγενης χωρις να μπορεις να πεις μια καλημερα!!!!!

Θωμα εισαι σπιτι??? Ετοιμασου για Αλασκα που δεν εχει κριση!!!!!!

:lol: :lol: :lol: το κι εγώ ήταν απάντηση στο αλασκινό που μου 'γραψες :lol: :lol: :lol:

Εν τω μεταξύ δεν είναι μεγάλη ειρωνία; Τι έγραφα χθες... τι αντιμετώπισα σήμερα και τι θα αντιμετωπίσω αύριο! Τελικά... μεγάλη μπουκιά φάε!

Μην λες τετοιες κουβεντες γιατι υπαρχουν αξιωματικη της αστυνομιας και του στρατου οι οποιοι ειναι αξιοπρεπεστατοι ανθρωποι. Μην μπαινετε στην λογικη των μαζων.....να τα παρει ολα ο χαρος. Ειναι πολλοι παραγοντες που ΔΕΝ γνωριζουμε και χωρις αυτους σωστοι αποψη δεν μπορουμε να εχουμε......η Μαλεκον εχει δικιο........

Δίκιο έχεις. Μου το λέει κι ο άντρας μου. Μπορεί να γίνει καλός αστυνομικός.

Απλά φοβάμαι ότι δύσκολα συνδυάζονται τα 2. Όσους καλούς έχω δει, ταλαιπωρούνται γι αυτόν ακριβώς το λόγο.

Κική τελικά μίλησες στο τηλέφωνο; Είδα την ανακοίνωση και εκεί αναγνώρισα "χέρι" και στην ειδικό σύμβουλο!

Μίλησα, αλλά δεν τα είπα όλα. Μου είπαν να τους ξαναπάρω αύριο.

Εγώ θα κοιτάξω να το οργανώσω αυτό που λέγαμε και θα επανέρθω.

Μου χρωστάτε:Κουρή, siemens. Τώρα παίζει και Λαζόπουλο... μέγα ταλέντο...σαν ηθοποιός...στη σάτυρα αρκετά συχνά τον βρίσκω κατευθυνόμενο. Στο λαιμάρι με κάθεται.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Χαλο!

Κατι σχετικα με το διπλανο θεμα του θηλασμου....το οτι και οι 2 πλευρες τα εχουν κανει σκατα, δε μειωνει την αξια του θηλασμου, που ειναι και το θεμα μας βεβαια. Τις αποψεις μου για το θηλασμο τις εχω εκθεσει πολλακις (μη τις ξαναλεω). Αλλα οχι να κανουμε και ιδεολογια τον μη-θηλασμο (κυριως αυτο παει στη δεσποινα.γερ). Ανεξαρτητα απο το ποσο χοντροκομμενα μπορει να εκφραστει μια θηλαζουσα(θα βαλω πολλες τελιτσες μετα απο αυτο.....που σημαινουν οτι χοντροκομμενα δεν μιλανε μονο για το θηλασμο), η αληθεια ειναι μια.

Ελλ! Κι εγω κανω πολλα ορθογραφικα εδω στο φορουμ 2-3 μερες τωρα....δε ξερω τι μου συμβαινει!

Εγώ έχω βαρεθεί με τα θέματα θηλασμού και έχω να πω ένα στους θαμώνες αυτού του δικού μας thread (θα αναγνωρίσουν μόνοι τους τον εαυτό τους):

Κουλάρετε κορίτσια! Φτάνετε στα όρια της εμμονής που κατηγορείτε!

8-):cool: Φοράω μαύρα γυαλιά μπας και την σκαπουλάρω. Νατες οι καμπάνες λέμε:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Μα πρεπει να εισαι ηλιθιος για να μην κατανοεις την σημαντικοτητα του θηλασμου, το προβλημα δεν ειναι εκει,στο επικοινωνιακο κομματι πασχει ο θηλασμος εδω μεσα, το ξαναειπα οι ιδιοι οι υποστηρικτες τον υποθαλπτουν αθελα τους με τον τροπο που τον επικοινωνουν.

Ράννια; Μια διόρθωση... το θέμα στο συγκεκριμένο δεν ήταν ποτέ η αξία του θηλασμού! Το θέμα ήταν ότι ένας γιατρός δίνει ιατρική συμβουλή σε θηλάζουσα μαμά που έχει πρόβλημα με τη διατροφή του παιδιού της (και δεν πάει στον παιδίατρό της) μέσω τηλεόρασης!!!!

Διαφημίσεις

Ελλ! Κι εγω κανω πολλα ορθογραφικα εδω στο φορουμ 2-3 μερες τωρα....δε ξερω τι μου συμβαινει!

Τι γινεται ρε φιλε.....θαλασσα λεμε. Καλα εχω και το διγλωσσο που με τρωει ορισμενες φορες αλλα αυτο πριν ηταν αλλα ντ'αλλον ετσι?......ισως φταιει οτι ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ MAIDEN ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!!!!!!!!!!..............παω να τους ακουσω!!!!!!!!!!!:cool::cool::cool::cool:

Ράννια; Μια διόρθωση... το θέμα στο συγκεκριμένο δεν ήταν ποτέ η αξία του θηλασμού! Το θέμα ήταν ότι ένας γιατρός δίνει ιατρική συμβουλή σε θηλάζουσα μαμά που έχει πρόβλημα με τη διατροφή του παιδιού της (και δεν πάει στον παιδίατρό της) μέσω τηλεόρασης!!!!

Ελα μουφα θεμα ηταν για να εχουν κατι να πουν. Στημενα ειναι ολα αυτα. Το τραγικο ειναι οτι μια μακακια εδωσε αιτια να γινει τζερτζελο και εδω......και αυτο που ειπα το εννοω.......ασχετα απο την αξια του θηλασμου και οι δυο πλευρες το μαμισαν και ψωφισε.......και με αυτη μου την φιλοσοφια ΦΕΥΓΩ........

και οπως ελεγα και το Σαιξπηρακι........there are more things in heaven and earth Horatio than are dreampt in your philosophy.......:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Το λεω για γενικοτερα στα θεματα θηλασμου που ανοιγουν μωρε...που πατα γινεται ο κακος χαμος!

Τι γινεται ρε φιλε.....θαλασσα λεμε. Καλα εχω και το διγλωσσο που με τρωει ορισμενες φορες αλλα αυτο πριν ηταν αλλα ντ'αλλον ετσι?......ισως φταιει οτι ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ MAIDEN ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!!!!!!!!!!..............παω να τους ακουσω!!!!!!!!!!!:cool::cool::cool::cool:

λοιπον εγω τοσα σαρδαμ κανω μονο οταν εχω πιει που μπερδευεται η γλωσαα μου. Τωρα τα κανω γραπτως βεβαια. μαλλον ειναι απο την κουραση...τι να πω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...