Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

και πώς το παίρνει? το ζητάει επίμονα ή εσύ κολλώνεις?

ξέρω εγώ και τα δυο μάλλον.....

απλά αν ξυπνήσει και δεν έχει ζιζάκι γίνεται Ο χαμός.....άντε να ξυπνήσεις εσύ στις 7 μετά την μικρή να πάει σταθμό χωρίς αυτό.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό θυμήσου ότι το είπες :D:D:D:D Και εγώ δεν έχω αντίρρηση να φάει κάποιος (εντάξει να μην σκάσει κιόλας) αρκεί να κάνει έργο. Αν θες σου λέω και ένα παραδειγματάκι για την Siemens :tongue:

Αυτό έγραψα στην τελευταία φράση μου στο προηγούμενο ποστ :P

Για πες για πες. Πάω και εγώ για να μη δω το διαζύγιο οσονούπω.

Θα το σκεφτώ και άλλο και θα πράξω ανάλογα με τα επαναστατικά μου. Κιουλτ που οργανώνεται ο άντρας σου στο fb καλέ?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

kale...Ποια εχιε παντρευτεί ναξιωτη να γινουμε πολλές?

Εγώ...τρομάρα μου :P Άμα λέω ότι η Νάξος είναι σαν την Κίνα έχω δίκιο τελικά...

Για πες για πες. Πάω και εγώ για να μη δω το διαζύγιο οσονούπω.

Αύριο, ετοιμάσου :D Σήμερα δεν τολμάω, κάθησα για 10' και άρχισε η γκρίνια :twisted: Και δεν έχω καθόλου όρεξη

Κική τελικά μίλησες στο τηλέφωνο; Είδα την ανακοίνωση και εκεί αναγνώρισα "χέρι" και στην ειδικό σύμβουλο!

σημείωση: διαβάζω μόνο τη σελίδα που έβαλε η malecon χωρίς αυτά που μεταφέρθηκαν :lol: και έχω ήδη φρικάρει!

Διαφημίσεις

Βέβαια δεν έχω χειρότερο από το να γίνει το παιδί μου μπάτσος:evil:

Μην λες τετοιες κουβεντες γιατι υπαρχουν αξιωματικη της αστυνομιας και του στρατου οι οποιοι ειναι αξιοπρεπεστατοι ανθρωποι. Μην μπαινετε στην λογικη των μαζων.....να τα παρει ολα ο χαρος. Ειναι πολλοι παραγοντες που ΔΕΝ γνωριζουμε και χωρις αυτους σωστοι αποψη δεν μπορουμε να εχουμε......η Μαλεκον εχει δικιο........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλησπερα κι απο εμενα!!!!!!!!

Θελει γερο στομαχι ο θηλασμος αερικακι δεν ειναι παιξε γελασε!!!!!!

Πραγματικα παντως πριν γεννησω διαβαζοντας ωρες θεματα και θηλασμου μιας και ημουν ξαπλα ενιωθα καποιες φορες οτι χωρις να το καταλαβαινουν εβγαζαν μια εικονα για τον θηλασμο που πραγματικα τον αδικει.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι κατι τοσο σηματικο μπορει να χρειαζεται τοση υπερβολη και φανατισμο. Γιατι ναι μπορει ο Κολοκοτρωνης να θηλαζε μεχρι τα 5 αλλα δεν νομιζω η μανα του να το εκανε παντιερα και λαβαρο το γεγονος η να υποτιμουσε την μανα του Μποτσαρη που τον θηλασε ενα μηνα μονο, εχοντας συμπεριφορα τριχρονου, κοιτα εγω ειμαι πιο δεμενη με το παιδι μου, ζηλια ψωρα!!!!

Ασε που και για τον Κολοκοτρωνη δεν μας τα λενε καλα τελευταια!!!!!!!!!!!!χα!!!χα!!!

Εγώ έχω βαρεθεί με τα θέματα θηλασμού και έχω να πω ένα στους θαμώνες αυτού του δικού μας thread (θα αναγνωρίσουν μόνοι τους τον εαυτό τους):

Κουλάρετε κορίτσια! Φτάνετε στα όρια της εμμονής που κατηγορείτε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...